Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Aż dziw, że dopiero teraz usłyszałeś od małżonki, że z kuchni nie wyjdziesz🤷

Wiesz teraz dlaczego za mnie wyszła😉

,,Uroda przeminie a głód pozostanie''😅

• Haha 4
  • Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Kobiety to cwane są. Ale moja chyba to przeoczyła, bo ja nawet wodę na herbatę potrafię przypalić 🤦😉

Na co innego poleciała 😉🤔

Opublikowano
13 minut temu, Baks00 napisał:

Z zawodu Technik zywienia,(z kursami darmowe byly kelnera ,baristy ,somalier)

Zawód wykonujący....  

Hobbystycznie z pasja rozwoju przerzucam gow..na ha

Wykonywany nie wykonujący to Cię zbilo z tropu. Jaki? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Kostka fajna sprawa,najważniejsza podbudowa.Ale pieniądze były dobre co nie wyklucza że o je.. ć trza się też bylo

Powiem ci że tak patrzę teraz na tą zagęszczarkę, i już mnie plecy zaczęły boleć na mysl co mnie czeka 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Mój młody nie ma jeszcze busa. 😉 Za to ma kącik muzyczny w pokoju, z którego właśnie korzystam. 😉 Jeszcze keyboard, ale się nie zmieścił. 

IMG_20230312_122125.jpg

O kurde, trzeba wpaść, posłuchać 

44 minuty temu, HF86 napisał:

się dowiedziałeś ile układanie i wybrałeś wersję "zrobię se sam"?

Szczerze mówiąc nie dowiadywałem się ile by mnie to kosztowało przez firmę. Myślę że sam ogarnę to za pół pieniędzy, więc warto 

32 minuty temu, mf362 napisał:

Dobrze że fiacik przyczepki nie zgubił przy prędkości 140 plus 

Za mała przyczepa, w lusterkach jej nie widać 

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Na co innego poleciała 😉🤔

Pewnie na ilość miejsca do całowania na głowie 🤔...no ona lubi całuski... chociaż nie...jeszcze wtedy miałem włosy...może przewidziała, że nic mi tak w życiu nie wyjdzie jak włosy 🤷🤭

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

U mnie na wiosce kombajnyziemniaczane zawitały ponoć końcem lat 80, u mnie kupili w 90 to był drugi albo trzeci.

U nas dominowały malutkie gospodarstwa, do 8-10ha. Dopiero w latach 90 kupiło chyba dwóch nowe Bolki, reszta używane Anny, jeden Hassię używaną przytargał. 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

i już mnie plecy zaczęły boleć na mysl co mnie czeka 

Darek, ale tego się nie nosi na placach. na ziemi stawiaj. śmiało.. 👍

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Pewnie na ilość miejsca do całowania na głowie 🤔...no ona lubi całuski... chociaż nie...jeszcze wtedy miałem włosy...może przewidziała, że nic mi tak w życiu nie wyjdzie jak włosy 🤷🤭

Dobra dobra wytarła udami😉

Sąsiad z dość skromną ilością włosów na głowie twierdzi -na mądrej głowie włos się nie utrzyma😅

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Czuje się zaszczycony. Między innymi jestem technikiem rolnikiem i technikiem agrobiznesu 

Mieciu, zgadniesz technikiem czego ja jestem🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Dobra dobra wytarła udami😉

Sąsiad z dość skromną ilością włosów na głowie twierdzi -na mądrej głowie włos się nie utrzyma😅

Ma chłop rację. Nie ma łysych baranów, mogą być co najwyżej ostrzyżone.

A moja żona to nie udami. Ona mnie w wiaderku karmi🙆🤦 i się powycierały o dno naczynia...bo na dnie tylko posiłek🤷

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Ma chłop rację. Nie ma łysych baranów, mogą być co najwyżej ostrzyżone.

A moja żona to nie udami. Ona mnie w wiaderku karmi🙆🤦 i się powycierały o dno naczynia...bo na dnie tylko posiłek🤷

Czy to prawda że policjanci to jedzą ogórki tylko z beczki? Bo do słoika im i głowa nie mieści.

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Czy to prawda że policjanci to jedzą ogórki tylko z beczki? Bo do słoika im i głowa nie mieści.

🤷Tomek, ja nie wiem...ale może coś w tym być co piszesz, bo one to zawsze po dwóch. A pisze jeden, więc ten drugi to chyba tylko...czyta🤔

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Tak jak i matura. 

Teorię wykujesz, praktykę i doświadczenie musisz sam przerobić 

5 minut temu, Qwazi napisał:

🤷Tomek, ja nie wiem...ale może coś w tym być co piszesz, bo one to zawsze po dwóch. A pisze jeden, więc ten drugi to chyba tylko...czyta🤔

Jeden od teorii drugi od praktyki😁😁😁

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

Mieciu, zgadniesz technikiem czego ja jestem🤔

? Zgadłem?

Podlasiaki to mi się kojarzą z tym gościem i drugim co kiedyś w tv o sytuacji na rynku trzody się wypowiadał 

4 minuty temu, galan99 napisał:

Samemu zdobyć doświadczenie na probie , błędów to potrzeba  kilku lat .

Tej. Ty jesteś na bieżąco.  Ile czasu ten Lech Kaczyński płynął po gaz i spowrotem?

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Samemu zdobyć doświadczenie na probie , błędów to potrzeba  kilku lat .

Doświadczenia w miesiąc nie zdobędziesz,

4 minuty temu, Bananek napisał:

bo to prawda. na diamencie mech nie rośnie.

A no faktycznie ty też z tych rzadko ,,uczesanych''👍

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

? Zgadłem?

Podlasiaki to mi się kojarzą z tym gościem i drugim co kiedyś w tv o sytuacji na rynku trzody się wypowiadał 

No nie zgadłeś. Przykro mi. Dali mi kiedyś taki papier, który poświadcza, że jestem technikiem mechanikiem o nieczęsto spotykanej specjalności 🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v