Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

te pieńki po prawej nie przeszkadzają? Mogę je zabrać jak coś. za uprzątnięcie. ;) Już nie będę z Ciebie zdzierał kasy. 

Dawaj po 200 i zabieraj 😛

Opublikowano
41 minut temu, gregor1284 napisał:

A czym ta szafa sobie zasłużyła na to że jej nie ufasz?

Jak to nie ufam🤔. Przecież kontrola jest najwyższą formą zaufania 🤷

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Siema. 🙋‍♂️

Było wczoraj ogarnąć temat tak jak ja. 😁🤭

To jak co to Podjedź pomozesz masz już wprawę 😉

Po  pracy wypijemy soku z gumijagód 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

jak bez postoju to za mniej niż 200 bym nie robił

Ja to bym wcale nie robił  nima czasu 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, malaczarna napisał:

Mało kluczy masz w garażu?

Nie no jasne.Odpowiedz standardowa😁

4 godziny temu, malaczarna napisał:

Też potrzebuje nowych butów,ciuchów  i torebek do pracy chyba muszę mieć w czym chodzić 

Normalnie moja.Albo DLA CIEBIE TO MOGŁA BYM W STARYM WORKU CHODZIĆ I TĘŻ BYM CI SIĘ PODOBAŁA.No to Ja zawsze mówię że nawet na nago mi się bardzo podoba

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
gregor1284 napisał:

jestem urażony... dlaczego ARiMR nie pomaga rolnikom w powiększaniu gospodarstw... dali by do zakupu ziemi po 10tys do ha to inaczej by się ludzie rozwijali a tak nic. Żadnego wsparcia 

przecie dopłacają do preferencyjnych 🤭

Opublikowano

Oho pojawił się idiota.Zaraz znowu cię wyj..... 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

jestem urażony... dlaczego ARiMR nie pomaga rolnikom w powiększaniu gospodarstw... dali by do zakupu ziemi po 10tys do ha to inaczej by się ludzie rozwijali a tak nic. Żadnego wsparcia 

O masz rację.

U mnie ugór 30sto letni 4,67ha wystawili 1,44mln zł. Jeszcze samowolę budowlane że slumsów obok na działce.

Na 3 przetargu zeszli do 0,95mln zł.🤣

Po 10 tys bym kupił i dołożył drugie 10 za oczyszczenie.

Ktoś by zarobił, ja bym nie stracił i by się kręciło.

Teraz za darmo we władanie gminy przekażą. O, I taki biznes.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A dej spokój wcale nie wspiera się rolnikow w tym kraju

Jest wspieranie ale w drugą stronę tzn parcie na zniszczenie.

Ostatnio czytałem że w tych nowych programach już tak łatwo nie będzie na dofinansowanie nowych ciągników 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A dej spokój wcale nie wspiera się rolnikow w tym kraju

Ryyyyysieeeek ryyysiek. Weź co wymyśl 

Toś wymyślił.

Zaraz zasugeruje podatek 30% obszarnikom powyżej 20ha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v