Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Panowie, siuntka na okrągłej osi bez obciążników poradzi sobie z tolmetem Klara 600/15 czy raczej przód do góry pójdzie?

A nie możesz nic dociążyć 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Panowie, siuntka na okrągłej osi bez obciążników poradzi sobie z tolmetem Klara 600/15 czy raczej przód do góry pójdzie?

Raczej nie. Chyba, że obciążysz 

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

ja bym brał.    jak to mi jeden powiedział... no bo jeśli nie teraz to kiedy?

Kurna w pierwszej chwili to miałem problem z tą kwotą, i to netto jest 

Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

To jak mleko będzie po pinć 

Kurna prawie darmo chyba się skuszę, jak myślicie warto 🤔

Screenshot_20230303_190128_com.android.chrome.jpg

Marek, a czemu takiego malca. Weź no tych kuni trochę wincyj...nie rozdrabniej się😎

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Kurna w pierwszej chwili to miałem problem z tą kwotą, i to netto jest 

oj tam, oj tam.... pieniądze to nie wszystko...

Opublikowano
6465 napisał:

Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Nie da rady. U mnie płaska os i obciążników max. To przy pełnym kierownica leciutko chodzi. I jazda bez szaleństw.

Łolek napisał:

A nie możesz nic dociążyć 

Dzięki 👍. Właśnie chciałem zaczerpnąć opinii , czyli trzeba jakąś rampę na przód z obciążnikami zrobić 😆

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Qwazi napisał:

Marek, a czemu takiego malca. Weź no tych kuni trochę wincyj...nie rozdrabniej się😎

1050 to tylko 80 wincyj 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
19 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Dzięki 👍. Właśnie chciałem zaczerpnąć opinii , czyli trzeba jakąś rampę na przód z obciążnikami zrobić 😆

U nas gość dwa worki ziarna na maskę wrzucał by z siewnikiem do kukurydzy dał radę c360 

Opublikowano

A Kubackiemu nikt nie kibicował?

Mamy brąz.

A wyglądało przez chwilę że będzie srebro i brąz dla nas.

Opublikowano (edytowane)

spacer.png

22 godziny temu, Agrest napisał:

Poprzednie zjadłeś?

tzn ? jadłem wczoraj tylko tą co i twój syn 

dziś czas na drugą tą super spicy

tamta wyglądała caukiem apetycznie 

IMG_20230302_211557.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A Kubackiemu nikt nie kibicował?

Mamy brąz.

A wyglądało przez chwilę że będzie srebro i brąz dla nas.

Ja dzisiaj caly dzien z dziecmi,tzn do 15 z córką a pozniej z dwójką jak syn wrocil z przedszkola i caly dzien bajki w tv, juz na pamięć znam wszystkie

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

tzn ? jadłem wczoraj tylko tą co i twój syn 

dziś czas na drugą 

tamta wyglądała caukiem apetycznie 

IMG_20230302_211557.jpg

No i jak wrażenia?

Opublikowano
31 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Nie wiem ile sam opryskiwacz waży i jak to długie ale z moim strumykiem +600kg wapna to tak na styk. Jak zostało trochę i było +/-800kg +rozsiewacz to nawet podnieść nie chciała. Choć widziałem w zeszłym roku siuntke z opryskiwaczem 800l zalany na większą połowę to nawet to stabilne było ale z daleka widać że podnośnik cierpi 

5 minut temu, konteno napisał:

1050 to tylko 80 wincyj 

To tam 80 na przód holem połączy🤭😂

Opublikowano

C360 a raczej 4011 bez obciaznikow z przodu, biardzki 400l zalany pod korek to czuc ze cos ma na olecsch,kiedys noga mi sie zeslizgnela z pedału sprzegla to ogladalem niebo. Ojciec zetorem 3320 z 600l demarol zielonki na full leje i nie ma opcji zeby byly problemy ze sterownoscią. 

Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ja dzisiaj caly dzien z dziecmi,tzn do 15 z córką a pozniej z dwójką jak syn wrocil z przedszkola i caly dzien bajki w tv, juz na pamięć znam wszystkie

A wiesz, jak ma na imię dziewczyna z Mustanga Ducha Wolności?🤔🤭

• Like 1
Opublikowano

Dałeś radę zjeść całość?

I jak wrażenia na drugi dzień?🤭🤣

Ja to mam wrażenie że jedno  takie k**estwo to kilka % większe prawdopodobieństwo nowotworu żołądka, jelita grubego...

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

31 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Nie wiem ile sam opryskiwacz waży i jak to długie ale z moim strumykiem +600kg wapna to tak na styk. Jak zostało trochę i było +/-800kg +rozsiewacz to nawet podnieść nie chciała. Choć widziałem w zeszłym roku siuntke z opryskiwaczem 800l zalany na większą połowę to nawet to stabilne było ale z daleka widać że podnośnik cierpi 

5 minut temu, konteno napisał:

1050 to tylko 80 wincyj 

To tam 80 na przód holem połączy🤭😂

Coś około 350 kg bodajże. Jeśli chodzi o rozsiewacz to jak wsypie w swojego 500 kg saletry lub npk to daje radę , najgorzej przy skręcie. Opryskiwacz jednak będzie cięższy muszę dociążyć

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ło no szacun. Ja nazwiska nie pamietałem🤷

Juz dawno ogladalem, teraz corka królika binga katuje. O 12 na puls 2 leci scooby doo,to jest moja jedna z ulubionych bajek,tak jak flinstonowie,kiedys jetsonowie.

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

Juz dawno ogladalem, teraz corka królika binga katuje. O 12 na puls 2 leci scooby doo,to jest moja jedna z ulubionych bajek,tak jak flinstonowie,kiedys jetsonowie.

I mnie na tapecie psi patrol i 44 koty. Netflixa już nawet dziadek obsługuje 🙆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v