Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Łolek napisał:

2000 do doplacenia i też coś koło 800 co miesiąc, tak mi żonka mówiła, bo ja się nie zajmuje takimi,, pierdołami,, 

cwaniaczek się wymixował od tej cięźkiej papierologi 😜

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

IMG_20231209_085716_637.jpg

Ja ostatnio piję Davidoff ósemkę. Mi bardzo pasuje. Znajdziesz w Carrefour Dziesiątka zbyt mocno palona.

image.png

Opublikowano
6465 napisał:

Był u mnie kolega z małżonką na wódeczce to mówił że mu przyszło 27000 i tak zadowolony bo latem przychodziło po 32.

te 27 to na jaki czas ? mi monad 800 i pierwsza rata 3.8tys 🤦

Opublikowano
12 godzin temu, pedro2 napisał:

Kurła zając dzisiaj w nocy opyerdolił dwa drzewka w ogrodzie 🙄 a mówiłem miesiąc temu pójdę owinę to "nie kurva po co będziesz cudował jak tu zajęca na gminie nie znajdziesz" 🤣 a co roku przyjdzie i opyerdoli 🤣 

Nawet po podwórku się spacerował bo siurkowe ślady są. Do piwnicy zaglądał...

Taśmą izolacyjną owiń. Ja kosą zawadziłem i skaleczyłem to taki opatrunek pomógł 

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Ja ostatnio piję Davidoff ósemkę. Mi bardzo pasuje. Znajdziesz w Carrefour Dziesiątka zbyt mocno palona.

Burżuazyjnie 😜😉

Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

cwaniaczek się wymixował od tej cięźkiej papierologi 😜

Mam okazję przespać się z sekretarką i księgową w jednej osobie 😉

• Haha 1
Opublikowano

mówisz, że małżonka lubi wykorzystać klasę robotniczą 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Miał ktoś u was słonecznik? U nas kilka osób miało, od paru lat i chwalili sobie, a teraz zostało go masa na polach.  Z jednym teraz rozmawiałem, i mówi, że te wszystkie słoneczniki puste w środku. Nie zapyliły się i ziaren nie mają, czy tam mają puste. Naprawdę sporo ha. poszło w..... 

Znajomy miał pierwszy raz. Ładny był ale po skoszeniu okazało się że skupy przestały kupować 🤦‍♂️ na szczęście przez olx sprzedal się, ktoś prywatnie zabrał do tłoczenia oleju, trzeba było zworkować.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

No masz 

Ale jak przyjdzie iść z kolegami napić się wódeczki to musisz nie tylko poprosić o pozwolenie na wyjście ale i o pieniądze 

Kiedyś byliśmy z żoną (wtedy narzeczoną) u jakieś jej ciotki na grillu. To facet mówi, że może by jakieś piwo do tego kupił, to ta mu odliczoną gotówkę dała i posłała do sklepu. Trochę mnie to zszokowało. Nie powiem. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Łolek napisał:

Mam okazję przespać się z sekretarką i księgową w jednej osobie 😉

Ja jeszcze ze skarbnikiem 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
20 minut temu, Karol6130 napisał:

No masz 

Ale jak przyjdzie iść z kolegami napić się wódeczki to musisz nie tylko poprosić o pozwolenie na wyjście ale i o pieniądze 

Jakże mało o mnie wiesz, ala tak tak właśnie jest 😉

19 minut temu, Qwazi napisał:

Pan prezes🤔... dyrektor🤔...szef🤔...

Gdzie tam, człowiek do zadań specjalnych tak zwana złota rączka, a może żonie nie o rączkę chodzi 🤔

• Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Jakże mało o mnie wiesz, ala tak tak właśnie jest 😉

Gdzie tam, człowiek do zadań specjalnych tak zwana złota rączka, a może żonie nie o rączkę chodzi 🤔

Pewno o nieruchomości 🤭😉

• Haha 2
Opublikowano
51 minut temu, gregor1284 napisał:

Taśmą izolacyjną owiń. Ja kosą zawadziłem i skaleczyłem to taki opatrunek pomógł 

Ma smarowidło. Po cięciu smaruje i fajnie nic się nie dzieje to i tu da radę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v