Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No Zetor nie.

A i tak nieźle Zetor.

Żadnej grzałki, świecy....giełda trochę i się odzywa....charchnie, splunie i odpala.😄

3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Zetory tak nie palą

Chyba że pompa ma dawkę 

Opublikowano
8 minut temu, toooomaszewski napisał:

Co ten Trzaskowski pier**li na polsacie, planeta się spali, w warszawie się uduszą przez spaliny ze starych samochodów 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

W budaju na szczycie klimatycznym jest. 

Przestać oglądać, Przestać głosować 

Ciekawe czy po spotkaniach jest na spotkaniach🤭🫢

Ale chyba tam normalni a nie ci no 

Teraz jego ślad wyliczyć i porównać ze śladem posiadacza klekota w Warszawie

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No Zetor nie.

A i tak nieźle Zetor.

Żadnej grzałki, świecy....giełda trochę i się odzywa....charchnie, splunie i odpala.😄

Mf nie masz sprzedałeś przeca

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał:

Pewno jeszcze plak z kolektora nie wypalony 🤭

....fooooch 

6 minut temu, Karol6130 napisał:

No fakt...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Karol6130 napisał:

Przestać oglądać, Przestać głosować 

Ciekawe czy po spotkaniach jest na spotkaniach🤭🫢

Ale chyba tam normalni a nie ci no 

Teraz jego ślad wyliczyć i porównać ze śladem posiadacza klekota w Warszawie

Akurat polsat osobiście uważam na dzisiejsze czasy najbardziej obiektywną stację.

Co do głosowania, to przestać nie, ale powinni podnieść wiek uprawnionych do 26 minimum. Chołownia już jeździ po szkołach średnich i ryje banie 18latkom zdobywając poparcie u żółtodziobów, jak to robił kiedyś Tusk. Niech skończy taki człowiek studia, pójdzie do pracy, zobaczy jak mu jest dobrze, wyrabia opinie i zagłosuje.

Opublikowano (edytowane)

Karol

Przeglądałem kiedyś ogłoszenia to dało się zauważyć że trochę w inną stronę poszedł.

Ten co ja kupiłem to naprawdę nie mogę narzekać. mechanicznie był super. Reszta też nie najgorzej. 

Ono się cholera prawie nie psuło...

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Przeglądałem kiedyś ogłoszenia to dało się zauważyć że trochę w inną stronę poszedł.

Ten co ja kupiłem to naprawdę nie mogę narzekać. Naprawdę mechanicznie był super. Reszta też nie najgorzej. 

Ono się cholera prawie nie psuło...

jakbyś nie wiedział co kupić mi na święta 2025 to już Ci mówię 😛 chce gta VI

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, radekz200 napisał:

chce gta VI

A grzeczny byłeś?

Radosławie, a na 2023?

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Karol, licz obroty, bo jo się nie znom🤷...

-7°...10 sek na świecach (świece oryginalne, więc nie wiem jak one grzeją)...akumulator jeden 8 letni...

😁No od...szczała...

Opublikowano
2 minuty temu, toooomaszewski napisał:

Akurat polsat osobiście uważam na dzisiejsze czasy najbardziej obiektywną stację.

Co do głosowania, to przestać nie, ale powinni podnieść wiek uprawnionych do 26 minimum. Chołownia już jeździ po szkołach średnich i ryje banie 18latkom zdobywając poparcie u żółtodziobów, jak to robił kiedyś Tusk. Niech skończy taki człowiek studia, pójdzie do pracy, zobaczy jak mu jest dobrze, wyrabia opinie i zagłosuje.

Zdaje mi się że życie i rodzice szybko zweryfikują 

Dobre na jedne wybory

Niech by teraz wyrosła nowa porządna lewica i już mają problem

A miejsce na to jest spore po tym jak obecna oszukała wyborców 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, toooomaszewski napisał:

A ja tam nie chodzę... Niech sobie inni decydują, ci co są świadomi i swoim dzieciom przyszłość chcą zapewnić.

-8. 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Karol, licz obroty, bo jo się nie znom🤷...

-7°...10 sek na świecach (świece oryginalne, więc nie wiem jak one grzeją)...akumulator jeden 8 letni...

Jeden

Moja 79r dół nie ruszany, pompa też 

Akumulator 74 a ile lat nie wiem 

Po grzaniu świec oryginalnych za pierwszym 

Opublikowano
50 minut temu, Desperado napisał:

xD No to coś w tym stylu Twój kolega powiązał.   :P

juz niedlugo w kinach premiera nowego filmu-akcja w kruzewnikach ma sie dziac. w kinie widzialem reklame..

43 minuty temu, toooomaszewski napisał:

Co ten Trzaskowski pier**li na polsacie, planeta się spali, w warszawie się uduszą przez spaliny ze starych samochodów 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

W budaju na szczycie klimatycznym jest. 

przyjedz dziecko do krakowa w zimie...

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

To już był duży wyjazd... 25km w jedną stronę.

?

to prawie do mnie dojechales 😂. ja tez rzadko kiedy robie wiecej niz 5 km tam i  z powrotem oczywiscie..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v