Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Pioter kobiety też potrafią pracować i zarabiać. Nie udaj że tego nie wiesz 

no i co z tego , pracują i zarabiają dla siebie a nie dla facetów bo to facet ma zarobić na siebie i na kobietę by ze swoich nie musiała dokładać, a jak to go przerasta to niech nie szuka

już mi @wojtal24 dał do zrozumienia że kobietom to co mają faceci i ich problemy, zobowiązania i zmartwienia z tym związane nie są im do niczego potrzebne a na wsi niech zostają tylko bogaci i zaradni 

a @bratrolnika sie dziwi że rozważam migrację do miasta 

Zbysiu , nawet większość idiotek które spotykam w pracy które wyemigrowały ze wsi , z gospodarstw do miast doradza mi to samo 

ja za specjalnie po co wracać na wieś nie mam po co , to tylko tani nocleg dla mnie i nic poza tym , zarabiać tu nie mam na czym 

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Pisales chyba że gdzieś przy mięsie robiłeś 

ale tylko jak jakieś zwierze padło w obejściu

Opublikowano
14 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Akurat wczoraj cały wieczór pisałem z Bogusiem😊

screeny z tej ustawki masz ? 

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Nie słyszałeś o wspólnocie majątkowej?

twoja pracowała /pracuje na etacie od kiedy się znacie? 

Opublikowano
9 minut temu, Baks00 napisał:

Ja do tych spokojnych należałem 

Różnie to bywało 

7 minut temu, konteno napisał:

no i co z tego , pracują i zarabiają dla siebie a nie dla facetów bo to facet ma zarobić na siebie i na kobietę by ze swoich nie musiała dokładać, a jak to go przerasta to niech nie szuka

już mi @wojtal24 dał do zrozumienia że kobietom to co mają faceci i ich problemy, zobowiązania i zmartwienia z tym związane nie są im do niczego potrzebne a na wsi niech zostają tylko bogaci i zaradni 

a @bratrolnika sie dziwi że rozważam migrację do miasta 

Zbysiu , nawet większość idiotek które spotykam w pracy które wyemigrowały ze wsi , z gospodarstw do miast doradza mi to samo 

ja za specjalnie po co wracać na wieś nie mam po co , to tylko tani nocleg dla mnie i nic poza tym , zarabiać tu nie mam na czym 

ale tylko jak jakieś zwierze padło w obejściu

Ty potrafisz w wymówki

5 minut temu, konteno napisał:

screeny z tej ustawki masz ? 

Pytasz dzika czy sra w lesie 😁

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Od zawsze

Ale jak się nie znaliście to skąd wiesz czy pracowała? 😉

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Różnie to bywało 

Jeżeli się zdarzyło to ok,ale jak się nagminnie przytrafiało

Miałem kuzyna,zawsze szukał dymu zaczepki a jak przyszło co do czego-wszyscy się napierd...li a on stał i kurtki trzymał 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wystarczy nic nie robić...

w tym kierunku

To co z tą duszą? Mamy , czy jesteśmy całkiem bezduszni? Jak zombie😂 

34 minuty temu, gregor1284 napisał:

To jak na wiejskiej dyskotece

I nie wiem czy to nie jest jakieś zdjęcie ludzi z okolic bo tą koleżankę to jakbym kojarzył 

1479742737_m50sba_600.jpg

Ja przede wszystkim starałem się nie zajść w ciążę co akurat nie do końca mi się udało

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Uruchom szare komórki i czytaj ze zrozumieniem to co wczoraj wieczorem było pisane. Powinieneś znaleźć odpowiedź.

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

w tym kierunku

Ja przede wszystkim starałem się nie zajść w ciążę co akurat nie do końca mi się udało

Zaszedłeś w ciążę?

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Uruchom szare komórki i czytaj ze zrozumieniem to co wczoraj wieczorem było pisane. Powinieneś znaleźć odpowiedź.

Kto by tam przewalał dziesiątki stron w pogodzie. Gdyby to było w innym temacie to jeszcze jeszcze. Ale wiem, np. że będziesz jajka podnosił od lutego

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

12 minut temu, Leszy napisał:

To się z seksem nie wyklucza. Niektórzy całkiem dobrze to łączą 😉

Myślisz jakby małego wysmarować propolisem 🤔

a nieclepiej odrazu dużego 😛

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To już był by drugi facet w ciąży.

Jeden już był. Widziałem film o tym...

A wiesz Pafnuś, że moderatorzy wykluczyli Bogusia żeby uniknąć gwałtownego powrotu twojego?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

e😂

Z bogusiem?

Gdzieś tu czytałem że on nie groźny to możesz spać spokojnie.

Edytowane przez 6465
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v