Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał:

Na pewno nie mało kasy, większość reklam to firmy farmaceutyczne, walą w  głowy ludziom tego szajsu, który i tak nic nie pomaga, a potem się dziwią że ludzie tonami jedzą farmaceutyki.

Jak głupi to jedzą. Kiedyś tego nie było i też się leczyli i żyli dłużej niż teraz 

2 minuty temu, malaczarna napisał:

W tym roku najwięcej zachorowań na HIV od ilus lat. Mamy podziękować naszym braciom i siostrom z Ukrainy.

Czekam

Albo fajnopolactwu od szczypawek

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

W tym roku najwięcej zachorowań na HIV od ilus lat. Mamy podziękować naszym braciom i siostrom z Ukrainy.

Czekam

Że koledzy z ukrainy d*py dawali?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Czekam

Żadnych używek papierosów i co dzień bzykanko od 7dnia do 16,kiedyś była taka plotka że niemożna co dzień że plemniki nie dojrzałe  a to nie prawda lepsze świerze niż takie tygodniowe.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 godziny temu, wojtal24 napisał:

znaliście się osobiście że wiesz ze tak się stało wielu ludzi już tu dawno nie ma @Therolnik i @hubertb też ich tu nie ma

pafnucego też nie ma 

3 godziny temu, Baks00 napisał:

Za to nie którzy mają kilka wcieleń.....

to sie nazywa reikarnacja 😆

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, konteno napisał:

pafnucego też nie ma 

Pafnucy jest cały czas, bo wstawia laiki, ale jakaś nieśmiałość go chyba dopadła, zaciął się w sobie czy coś, Rysiek może wie coś więcej.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

Dzie to jeszcze do kaleson. Latoś spróbuję całą zimę bez przechodzić, dziś mnie duperki na morsowanie namawiały to gdybym pomorsowal to powinno się udać

Chcom cie utopić w przeręblu i majątek przejąć, nie dej się 🙊

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, malaczarna napisał:

Ciekawe jakie macie teorie jak faceci mają problemy z poczęciem potomka.

Że partnerka mnie już tak nie pociąga jak na początku znajomości  itp.

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

Z tego to wille można zrobić

z początku miała być serowarnia ale na szczęście z czyjąś pomocą w porę się rozmyśliłem 

5 godzin temu, gregor1284 napisał:

Gdybyś naprawdę chciał to i w tym przybytku byś zamieszkał 

sam może i tak ale jeszcze jakąś ściągać to niekoniecznie mogłoby się jej podobać  

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Panie kolego, uprawnienia na ADRy miałeś już czy robiłeś w niedalekiej przeszłości? Trudno to zdać? 

Bo znajoma z urzędu pracy dzwoniła, że znowu mają trochę wolnego grosza czy nie chcę jakichś kursów zrobić. 

MIałem kiedyś ale chodziłem też w tym roku bo taki kurs ważny jest 5lat. A co do zdawalności zdają go wszyscy. Tak że o to nie musisz się bać.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, malaczarna napisał:

Ciekawe jakie macie teorie jak faceci mają problemy z poczęciem potomka.

Większość zna te przyczyne

1. Przegrzane jaja

2. Pedalskie uciskowe gacie(Wiadomo, że jaja są najlepsze z wolnego wybiegu).

3. Oziębła, leniwa baba.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
7 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Jutro ma być już śnieg... nieźle 😒

Jeszcze na 2,5ha punktów muszę nazbierać i już 100% bendę miał.Pozniej może już być zima.

Opublikowano

Dzień Dobry 

+2 wieje dalej ale już słabiej jak wiało wieczorem.

12 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jeszcze na 2,5ha punktów muszę nazbierać i już 100% bendę miał.Pozniej może już być zima.

Hola hola nie tak szybko z tą zimą🤭

Opublikowano
51 minut temu, marcin19071980 napisał:

🙋‍♂️. To na jaki maksymalny rabat się  ubiegasz ? Jeszcze z 1.5ha nawieżć i zaorać ale jak nie snieg to mokro.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Desperado napisał:

Pafnucy jest cały czas, bo wstawia laiki, ale jakaś nieśmiałość go chyba dopadła, zaciął się w sobie czy coś, Rysiek może wie coś więcej.   :P

Była ciemna już nocka gdy pafnucy wrócił z Kocka i zapie🔨olił w łóżku sąsiada

Sąsiad się do łóżka wpakował gdy pafnucy z Anką w kartoflach harcował. 

Tera w areszcie siedzi i z tel prokuratora af śledzi. 

Nie no żart

Screenshot_20231119_184312_com.opera.browser_edit_525628738775521.jpg

Edytowane przez Rolnik1973
  • Haha 7
  • Confused 2
  • Sad 1
Opublikowano
19 minut temu, brodziak81 napisał:

🙋‍♂️. To na jaki maksymalny rabat się  ubiegasz ? Jeszcze z 1.5ha nawieżć i zaorać ale jak nie snieg to mokro.

W związku ze zdobytymi punktami już na ten moment będzie 💯% ale postaram się dziś o ekstra doladowanie.Wszyscy w okolicy orają bez oglądania się na zalecenia palantów więc nie bendę sam.Piep....ich.

IMG_20231123_140727_631.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v