Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Roman176 napisał:

oj on bardzo specyficzny ile miał kont ? z 10  on chyba jak w porę nie weżnie tab to mu odwala 

Dla mnie może mieć i 20, nie przeszkadza mi to. Jak kogoś to boli to kto tu specyficzny?

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 3
Opublikowano
28 minut temu, GRZES1545 napisał:

Dla mnie może mieć i 20, nie przeszkadza mi to. Jak kogoś to boli to kto tu specyficzny?

Każdy powód jest dobry żeby się dopierniczyc, jak był często to nie dobrze bo pewno nic nie robi, jak go nie ma to też nie dobrze bo coś tam, kurna co za ludzie 

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał:

Nie po to ludzie kiedyś ginęli z Ojczyznę, żeby teraz tacy sprzedali Polskę za pełne d*py.

Zginać łatwo, trudniejsze się okazało budowanie. 

• Like 4
Opublikowano
Karol6130 napisał:

I wet pojechał 

Krowa miesiąc po wycieleniu jeszcze się do krycia nie nadaje 

Wypłukana 

co się dzieje że płuczesz? u mnie już nie wiem kiedy bylo ostatnio płukane hormony jak coś nie tak podawane bez krycia albo bolusy ...

metrisept albo coś podobnego

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Taak, specyficzny, ma hobby-motocykl a nie chleje wódę ...

wali ze szwagrem nie raz mi pisał ...  

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

a za co te bany ? 

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Miesiąc po to szkoda kasy na krycie 

Dlatego chciałem byka puścić 

A młody zadzwonił po inseminatora

No i wypłukana 

Jeszcze pogadalim i doszło do tego że takie płukanki dobre tek jak kiedyś były na jodzie 

2 godziny temu, slawek74 napisał:

co się dzieje że płuczesz? u mnie już nie wiem kiedy bylo ostatnio płukane hormony jak coś nie tak podawane bez krycia albo bolusy ...

metrisept albo coś podobnego

Poprostu pierwsza ruja 

Hodowcy 14+ najpierw robią płukanki 

To znacznie poprawia rozród 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Leszy napisał:

Zginać łatwo, trudniejsze się okazało budowanie. 

Taaaa, chętnie oddałbyś życie, może młode za Ojczyznę? wiśta wio, łatwo powiedzieć.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
5 godzin temu, Desperado napisał:

Taaaa, chętnie oddałbyś życie, może młode za Ojczyznę? wiśta wio, łatwo powiedzieć.

Świadomie może nie zbyt chętnie, ale zobacz sobie np. co się dzieje na Ukrainie. Ukraińcy giną masowo, Rosjanie giną masowo, ale wcześniej rozkradali sprzęt który mógłby im pomóc odnieść dziś zwycięstwo. Obydwie strony tak robiły. Nie potrafili sensownie ogarnąć państwa podczas pokoju, ale iść do walki już tak.   

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Robi się ślisko 

IMG_20231113_050427.jpg

Seat? A Ty już w pracy...czy to Twoja robota?🤔 Ja znowu długi weekend aż do piątku. Żona do jakiegoś lekarza od dzisiaj zaczyna jeździć bo problem z kręgosłupem...niby tylko rwą kulszowa była a to zaczynało być coraz bardziej dokuczliwe i znaleźli przepuklinę na kręgosłupie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v