Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Bo i taki mam plan,marzenie

Jak nie miałem jeszcze trzysekcyjnego tura i byłem dopiero na dorobku to kupiłem u handlarza szczękowy wycinak od tura za 8 stów, dorobiłem mocowanie na podnośnik, zamiast śruby siłownik i wio😅 zawsze to już lepij było jak napieprzać gablami na jakiś wózek

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Bo i taki mam plan,marzenie

Jak nie miałem jeszcze trzysekcyjnego tura i byłem dopiero na dorobku to kupiłem u handlarza szczękowy wycinak od tura za 8 stów, dorobiłem mocowanie na podnośnik, zamiast śruby siłownik i wio😅 zawsze to już lepij było jak napieprzać gablami na jakiś wózek

Opublikowano
7 minut temu, Sylwekx25 napisał:

😅

Będzie zdrowie to utyram, może  też coś  się uda przyzwoicie sprzedać.

Może raczkując ale do przodu

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

No i co? koniec świata? mówiłem Ci sto razy co miałeś zrobić.

Znaleźć młodą d*pę 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Będzie zdrowie to utyram, może  też coś  się uda przyzwoicie sprzedać.

Może raczkując ale do przodu

I tu taki paradoks - jak utyrasz to i zdrowie stracisz.

Może lepiej pensję i premię bożonarodzeniową na tura  przeznaczyć

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

No i co? koniec świata? mówiłem Ci sto razy co miałeś zrobić.

Znaleźć młodą d*pę 🤔

Szukaj w swoim wieku, ewentualnie dwa, trzy lata młodsze. 😉

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Te, z etatu trochę dołóż 😁

Poproszę żonę,niech mi dołoży z gospodarki 

5 minut temu, Agrest napisał:

Może lepiej pensję i premię bożonarodzeniową na tura  przeznaczyć

Trzeba by zmienić upoważnionych do konta

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Szukaj w swoim wieku, ewentualnie dwa, trzy lata młodsze. 😉

Z 5 lat młodsza chyba może być 🤔

Nie wiem czy to dobry pomysł i tego nie mówiłem.

Sam mówiłeś że masz młodszą 🤷

Opublikowano
11 minut temu, Leszy napisał:

Tylko, nie za młodą. Bo kolejna afera z internetowymi celebrytami będzie 😬😉

Chłopaki jak już jest temat partnerek , to jakie macie swoje drugie połówki , starsze młodsze czy rówieśniczki 🤔

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Tyle to jeszcze ok. Obyś nie wziął jakiej 18 czy 20-stki 😅

Bez przesady po co mi taka smarkula 🙆 

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Z 5 lat młodsza chyba może być 🤔

Sam mówiłeś że masz młodszą 🤷

Bo mam, ale wtedy dziewczyny młodsze a teraz, to jest jak dzień a noc, jedna głupsza od drugiej,  w Twoim przypadku o co innego mi chodziło.

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki jak już jest temat partnerek , to jakie macie swoje drugie połówki , starsze młodsze czy rówieśniczki 🤔

Twoje wpisy niebezpiecznie przypominają posty pewnego innego użytkownika. Coś jak cebula w nicku 😜  

6 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Moja narzeczona to rówieśniczka. Wcześniej kręciłem z taką 19-stką, ładna była, jako kumpela ok ale materiał na dziewczynę a tym bardziej żonę to nie był

Może by wyrosła z tego, albo dorosła do tego :D 

Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bez przesady po co mi taka smarkula 🙆 

To zależy ile się ma lat 🙈

Opublikowano
15 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie szukaj sobie kryterium wiekowego i nie wrzucaj wszystkich kobiet, z danego przedziału wiekowego, do jednego worka...to błąd, bo wszystko zależy od człowieka, a nie od tego ile ma lat...kobieta może być i starsza...jak to u mnie mawiają "psy o lata się nie gryzą"...

A wogóle, to zrób najpierw porządek w życiu, domu, podwórku i gospodarce...a kobiety nie będziesz musiał szukać bo wróci...jeśli nie zrobisz, to albo nie znajdziesz, a jeśli znajdziesz, to za chwilę też zwieje...tyle cierpliwości do Ciebie nie będzie miała 🤷...

Jeszcze, co do jeżdżenia taczką, to wydaje mi się, żeś Ty się w życiu już nią dość najeździł...i nie mam pewności czy nadal jeździsz, jeśli tak (czego nie wykluczam), toś głupi...

Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mocowania dorabiałeś ? Czy pasowały od 5314 ?

Kupiłem drugie mocowanie bo z 5314 za dużo przeróbek było, przy tej cenie stali i z ilością czasu jaką dysponuje nie widziałem sensu bawić się w przeróbki.

33 minuty temu, Karol6130 napisał:

Mówię o tym z zadybia starego

Ja byłem w miejscowości żerdź, kilkanaście km od Ryk

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v