Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, marcin19071980 napisał:

@PAN88Raport giełdowy.Zjazdowa.Ziemniak żółty 20-15, biały 25-20.Kapusta czerwona 2zl trochę wstała Biała 20zl za 20 albo 4zl.Papryka osiągnęła dno 3-5zl.Zejscia na co kolwiek brak wszystko sztukowane.A co to miało nie być 

Dzięki  miałem  Ci wczoraj  pisać  ale  zapomniałem  bo w pracy  był mocny zapierdziel.  Irga wczoraj  25-30 żółty 20-15 czerwona 15 zl/10kg białą 16-20zl/20kg. Papryka od 7 do 4 . Zejścia to i na bronkach  brak. We wtorek  kumpel  kupił żółtego po 12 za 15stke. 

Powiem  Ci że  po dzisiejszym  kopaniu Jurka to i ja zwatpiłem  że pyra zapłaci w tym roku. 

18 godzin temu, marcin19071980 napisał:

@PAN88Raport giełdowy.Zjazdowa.Ziemniak żółty 20-15, biały 25-20.Kapusta czerwona 2zl trochę wstała Biała 20zl za 20 albo 4zl.Papryka osiągnęła dno 3-5zl.Zejscia na co kolwiek brak wszystko sztukowane.A co to miało nie być 

Dzięki  miałem  Ci wczoraj  pisać  ale  zapomniałem  bo w pracy  był mocny zapierdziel.  Irga wczoraj  25-30 żółty 20-15 czerwona 15 zl/10kg białą 16-20zl/20kg. Papryka od 7 do 4 . Zejścia to i na bronkach  brak. We wtorek  kumpel  kupił żółtego po 12 za 15stke. 

Powiem  Ci że  po dzisiejszym  kopaniu Jurka to i ja zwatpiłem  że pyra zapłaci w tym roku. 

Opublikowano
52 minuty temu, jacus napisał:

zalezy jaka indianie zime zapowiadaaja.

A to ja chrust zbieram jak zapowiadają srogą......

Wioska indiańska w Ameryce. Przychodzą Apacze do swego szamana i pytają:

- Jaka będzie w tym roku zima szamanie?

- Bardzo, bardzo ostra!

Apacze zaczęli zbierać chrust, ale zima była łagodna. Następnej jesieni znowu przychodzą Apacze i pytają szamana:

- Jaka będzie w tym roku zima?

- Bardzo, oj bardzo ostra!

Zima znów była łagodna, a Apacze nazbierali górę chrustu. Następnej jesieni przychodzą wściekli Apacze do szamana i pytają się go o to samo, ale grożą mu, że go oskalpują jeżeli się pomyli i że ma całą noc by się namyśleć. W nocy szaman wymknął się do instytutu meteorologicznego i pyta synoptyków:

- Jaka będzie w tym roku zima?

- Bardzo ostra, oj ostra - odpowiadają.

- Skąd wiecie? - pyta szaman.

- Bo Apacze od 2 lat chrust zbierają!

7 minut temu, 6465 napisał:

Turas nie zmieścił się pod 3m wiaduktem 🤭

image.png

Jak to nie? Toż widać że wjechał, czyli się zmieścił...😆

Opublikowano

Ponieważ dostałem moderację od Pana Bartoliniego za to że nie pozwolilem sobie wejść na głowę to niestety ale opuszczę to zacne grono na jakiś czas a może i na zawsze w każdym razie do 30stego. Najwyraźniej najlepiej jest jak jeden po drugim skacze.

Opublikowano
45 minut temu, MajsterMarian napisał:

Panowie cement portlandzki 52.5 czy Ożarowski? 

A czym się różnią ?

Opublikowano
15 minut temu, malaczarna napisał:

Grzybów mało za to losie dopisaly

IMG_20231005_163045.jpg

IMG_20231005_142845.jpg

IMG_20231005_142845.jpg

Bo za sucho jest 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Czemu widzę w powiadomieniach, że @marcin19071980 skomentował, a nie widzę jego postu?...

Może dostał urlop 🤔

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Może dostał urlop 🤔

On????.

Za co by?   Niemożliwe...

Może post usunięty..

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Uszczelki były 1,2. Właśnie wyjeżdżam z zakładu, gdzie zawiozłem głowice. Panowie zmierzyli i twierdzą, że nie były jeszcze planowane. Uszczelki były oryginalne. Wszystkie śruby też oryginalne i poszły pięknie, wiec wygląda na to, że nasi tam jeszcze nie byli...ciągnik rok 2000 niecałe 6,5 tys godz ...

Powinien z dychę więcej mieć 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Powinien z dychę więcej mieć 

Trudno stwierdzić, czy powinien czy nie. Na tulejach progów nie ma praktycznie, honowanie widać. Zobaczymy, co wyjdzie w sprawdzeniu głowic...

Marcin mi napisał na PW, że dostał moderację od Bartka za prowokowanie do awantury. Nie wiem na ile

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v