Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Ale miałem farta

Prosto z lawety

Bez picowania

IMG_20230825_171031.jpg

Jak kupowałem Passata to moda była że handlarze przewozili od siebie samochody,przestał 3 tygodnie i potem stał u kolejnego że prosto z Niemiec.

Zresztą z ciongnikami maszynami tak samo wszyscy się patrzo już tyle stoi to pewnie ludzie się kąpieli że coś tam nie tak i nie kupują bo tyle stoi,i przewożą do innego i u niego już nowy.

Edytowane przez Strongman
  • Like 3
Opublikowano
Dnia 24.08.2023 o 20:02, radekz200 napisał:

kurła znów mulczuja 😛😛

IMG_4778.jpeg

teraz to chyba nie wycinałeś i poszło razem z sosną 

Dnia 24.08.2023 o 20:34, Qwazi napisał:

No to jak już nabrałeś wprawy Piotrze, to możesz u mnie trochę porozwozić...Karol podorywkę zrobi😉...

Zbyszek, to jest kopoc👇

95d2f54828c46523eaaea7e80019a227.JPG

mam 3 szt , takie jak te , 2zębne i 4zębne 

Dnia 24.08.2023 o 20:47, slawek74 napisał:

to kociuba a nie kopoc 🤦‍♂️😁

u nas w wiosce kaciuba ale 2 wioski i 2km dalej tak jak piszesz 

Opublikowano

Zajeżdżam po drodze z pracy do komisu, stoi Nissan Xtrail, tak przy samej bramie- lakier poblakły, w środku syf, kiła, porysowany, pytam się ile? Handlarz, że to nie jego, ktoś przyjechał oglądać🤣- faktycznie i jeździ samochodem bez tablic rejestracyjnych. Jade za 2 tyg, te same auto- lakier odświerzony, nowe wszystkie fotele, igła, kartka z ceną.

• Haha 1
Opublikowano
58 minut temu, pedro2 napisał:

Niemiec już dzwonił posłuchać silnika? 😉 

Niby od 3 do 6 rano ma ładnie podlać. Ciekawe kuźwa z czego jak na radarach wszystko rzadkie

Hasana syn a nie Niemiec 🤭🤭 bo stwierdził że tacie we Frankfurcie interes z kebabem dobrze idzie to i on w Monachium otworzy swoj biznes i auto pewne  na dojazdy potrzebne 🤭🤭

5 godzin temu, Ulman napisał:

Kupujesz maszyny oglądając je tylko w katalogu? Tak to ja bym nawet zwykłego  grubera nie kupił.  Na targach wszystko w jednym miejscu, potentaci i mniejsze firmy, nowości i mnogość opcji do porównania.  Mozna zobaczyć jak maszyna jest pospawana, polakierowana, jakie materiały, gdzie są głupoty i jakie opcje nie maja sensu.  Nie znam nikogo poważnego kto by uważnie nie obejrzał maszyny  za co najmniej kilkadziesiąt tysięcy przed jej zakupem. 

U mnie po prostu jest rozpostarcie a nie małopolska bida z działeczkami po 15m i chałupami ściana w ścianę i okno w okno. U mnie pola po kilkaset ha na których by u ciebie pewnie ze 3 albo i 4 wsie się zmieściły.  

Zdziwiłbys się ile ludzi tak maszyny kupuje. I to nie za 50 czy 100 tyś ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Niby od 3 do 6 rano ma ładnie podlać.

przydałoby się , ogródek kultywatorem zrobiłem co by kamienie pozbierać po pompie 

IMG_20230822_102225.jpg

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Spokojnie nie człowieki

Brata znajomy

Pytał czy co będzie miał

A właśnie przyjechał to ja Volvo i gaz. 

Tylko lewy błotnik ma 125

Reszta orginał. 

twoje stare na sprzedaż ? może bym przygarnął jak Rydzyk 

Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

20°

7 godzin temu, konteno napisał:

przydałoby się , ogródek kultywatorem zrobiłem co by kamienie pozbierać po pompie 

IMG_20230822_102225.jpg

twoje stare na sprzedaż ? może bym przygarnął jak Rydzyk 

Nie

Na zapas zostaje

Opublikowano

Rolnik to taka głupia istota,która się cieszy jak zwiększa mu się pracy.....   

Się robi się 😛😛

IMG20230826062827.jpg

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

20°

Nie

Na zapas zostaje

Dla zięcia 🤔

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, konteno napisał:

teraz to chyba nie wycinałeś i poszło razem z sosną 

mam 3 szt , takie jak te , 2zębne i 4zębne 

u nas w wiosce kaciuba ale 2 wioski i 2km dalej tak jak piszesz 

U mnie "kosior" na to mówią.

Opublikowano

Podobno mają być burze z intensywnymi opadami ale póki co to błękitne niebo bez jednej chmurki i 0 wiatru.Co do maszyn z zachodnich to wolę kupić popsuta i sam naprawić niż taka która lepił niemiecki bądź co gorsze francuski majster.A jeśli handel takim sprzętem to wielu z was naprawdę mało widziała.

Opublikowano
27 minut temu, soltys48 napisał:

Rolnik to taka głupia istota,która się cieszy jak zwiększa mu się pracy.....   

Się robi się 😛😛

IMG20230826062827.jpg

Dla zięcia 🤔

Nie każdy jest tak głupi Przemku.

@szymon09875 poimprezowałeś? 

Witajcie coś w nocy pokropiło dzisiaj dożynki gminne

Opublikowano
8 godzin temu, Strongman napisał:

Jak kupowałem Passata to moda była że handlarze przewozili od siebie samochody,przestał 3 tygodnie i potem stał u kolejnego że prosto z Niemiec.

Zresztą z ciongnikami maszynami tak samo wszyscy się patrzo już tyle stoi to pewnie ludzie się kąpieli że coś tam nie tak i nie kupują bo tyle stoi,i przewożą do innego i u niego już nowy.

Spytaj @Łolek o złote czasy. "Panie na granicy kolejka" "panie na ocleniu go trzymają" a realnie lakier dopiero na niego szedł albo dosychal 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Spytaj @Łolek o złote czasy. "Panie na granicy kolejka" "panie na ocleniu go trzymają" a realnie lakier dopiero na niego szedł albo dosychal 

Ja trochę kiedyś sprowadzałem auta to wiem jak to działa a teraz jest tylko gorzej choć wymaga to więcej kreatywności.

Edytowane przez marcin19071980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v