Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Stan cywilny nie ma znaczenia , powiedz Kaczyńskiemu żeby opłacalność lepszą wypracowali 

opłacalność jest. 

to wymagania zbyt duże 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

A ty czasem to nie miałeś do mnie zajechać 🤔

A daj spokój, całą zimę sobie planuje że przyjdzie lato, będzie pogoda, to odwiedzę tego, tamtego i tego też, a potem co do czego to nic z tych planów nie wychodzi, bo człowiek wiecznie za***any robotą, i niedziela to jedyny termin kiedy odsapnac można 

Choć w sumie to może być podstęp, bo chwilę wcześniej pisałeś że mnie znajdziesz....

• Haha 1
Opublikowano

@6465 Tomek,w tej gazecie jedyne co mi sie podoba to krzyżówka ktorą rozwiazuję na momencie. Żołnierze czy policjanci jak biorą kawę to każemy im brac jak najwiecej😀 sporo ludzi nie chce,chociaz jak ktos przyjezdny,np . wczoraj panie z Gdańska to zobaczyly jakie atrakcje w.lubelskim i już planują trase

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@Rolnik1973 masz, naciesz się...

Znam człowieka... Trochę mu turlam już kilka lat...

https://lukow24.pl/informacje-lukowskie/pozar-kombajnu-w-trakcie-prac-w-gminie-serokomla-maszyna-calkowicie-splonela/IVfkeC8cTp4KJcuK0yPF

9 minut temu, bratrolnika napisał:

daj spokój, całą zimę sobie planuje że przyjdzie lato, będzie pogoda, to odwiedzę tego, tamtego i tego też, a potem co do czego to nic z tych planów nie wychodzi, bo człowiek wiecznie za***any robotą, i niedziela

....dobrze że następna zima już idzie...😉

Kurna pada... I nie wiem... Cieszyć się że na kartofle, czy martwić się że na siano...ehhhh...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
4 godziny temu, Strongman napisał:

Jak fiat multipla.

Mi się tam Multipla podobała - taka inna niż wszystkie, w pozytywnym słowa znaczeniu. Auta "krowy" mi się nie podobają bo i tak przez większość czasu u mnie woziłoby tylko powietrze a po drugie nawet do garażu nie wjedzie. Dajhajsu będzie aż do końca mojego albo jego. Na te kilometry co ja robię, wożenie tylko mojego tyłka i innych produktów wystarczy.

Deszczyk zgonił z kopania ziemniaków. Czerwona kapusta się nie chce w główki wiązać... Będzie tylko biała... 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mi się tam Multipla podobała - taka inna niż wszystkie,

Łoojjj... Że inną to się zgodzę, nawet może być że obszerna i wygodna... Ale jak to się może podobać? ...przerasta mnie to ..

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Łoojjj... Że inną to się zgodzę, nawet może być że obszerna i wygodna... Ale jak to się może podobać? ...przerasta mnie to ..

Tak samo ja nie rozumiem jak mogą się motory podobać albo limuzyny... 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak samo ja nie rozumiem jak mogą się motory podobać albo limuzyny... 

Bym Cie przewiózł to by Ci się spodobało.... Że to przeżyłeś ...😆

Opublikowano (edytowane)

Oj Pioter, może lepiej ją pisał nie będę ile miewam na liczniku na tych dwóch kołach .. 

Pioter po co żyć nudnie? I tak mało rozrywek mam... Mus troche szaleństwa w życiu...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Już blisko 4 tys Yamaha zrobiłem od wiosny... Ale szkoda że wcześniej , kilka lat temu nie kupiłem.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Przepisowo. Jest 50 to 50, jest niezabudowany to 70-80. Nawet traktorem nie szybciej niż 1600-1800 obrotów.

Pioter na niezabudowanym jest 90... Może nie wiesz....

Opublikowano
21 godzin temu, pedro2 napisał:

Mega ulewa mija o włos ehh 🥺

wczoraj też grubo się zachmurzyło i błyskało , profilaktycznie nakryłem sterte drewna i taczki z polanami wstawiłem do stodoły , myślalem że w nocy jak wroce z roboty to zastane krajobraz jak po armagedonie a tu nic

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v