Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fz 6 S1.

A nie wiem ile dokładnie. Tak ze120

Jaki motocykl masz?

1 minutę temu, slavvek napisał:

A czo to za Yamaha? Pewnie dziś więcej przejechałeś niźli ja od przeglądu do przeglądu ;)

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Zmienia bo można gnić i szczeć i sr** pod siebie,a jakbyś oddał komuś pole to by cię dochował ale jak masz mało to pewnie nikt nie zechce.

Mam tyle, że zaorasz pewnie taki areał w może 1,5h albo i mniej. No chyba, że dojazdy doliczysz bo 5 kawałków.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Fz 6 S1.

A nie wiem ile dokładnie. Tak ze120

Jaki motocykl masz?

Fzs 1000. Przez ostatnie 4 lata nastukałem niecałe 500 km. Ale przedtem m. in. Bałkany 2x.

Opublikowano (edytowane)

Czemu mniej jazdy teraz? 

Z którego roku fzs?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mam tyle, że zaorasz pewnie taki areał w może 1,5h albo i mniej. No chyba, że dojazdy doliczysz bo 5 kawałków.

To czemu gdzieś do jakieś pracy nie pójdziesz pomiędzy ludzi.

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Dokładnie, jak chce , żeby wcześniej skończył i miał dla niej czas, to do roboty i chłopu pomóc. On się stara także dla niej. A jak babie nie pasuje, to zmienić babę

Kiedyś pisał że była u niego i ojciec zdecydował że siano trzeba przewracać czy tam granic to ja odwiózł do domu. Więc jej się nie dziwię że nie przyjeżdża jak ten gada że roboty dużo. 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Pani jakieś szopki stwarza a ten przy niej lata. On teraz nie ma życia a co będzie później?

Może i tak ale jak byłem kawalerem nie było opcji żeby w sobotę wieczorem czy po poludniu nie mieć czasu wyjść z dziewczyną czy z kumplami 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
22 minuty temu, Strongman napisał:

To czemu gdzieś do jakieś pracy nie pójdziesz pomiędzy ludzi.

Mam taką, że prawie nie muszę chałupy opuszczać a praca swego czasu między ludźmi to było praktycznie najgorsze co mogło być. 

Pokropiło i bokiem poszło. Fajnie teraz, brojlerów nie ma, perliki wybite, 15 minut i porobione.

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Może i tak ale jak byłem kawalerem nie było opcji żeby w sobotę wieczorem czy po poludniu nie mieć czasu wyjść z dziewczyną czy z kumplami 

Bo już z żoną to co innego😉

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Czemu mniej jazdy teraz? 

Z którego roku fzs?

Staroć z 2005r. FZ1 mnie nie przekonało. Po japończykach miałem zamiar popróbować sprzęta spod skrzydeł BMW.. K1200R .. Ale jak już nie ma z kim jeździć, to i w ogóle jakby mniej się chce.

Opublikowano

To mój też z tego roku ..

Ja trochę bałem się litra. Może niepotrzebnie 

Frajda i z tego, a kręcę się bardziej wkoło komina. Niemal codziennie kilka kilometrów.

BMW coś w sobie mają.

Opublikowano
2 godziny temu, PAN88 napisał:

Tu się z tobą zgodzę. Jak się chciało mieć czas to i dobre 15 minut było

To się fachowo nazywa kwadransiak 

2 godziny temu, PAN88 napisał:

No ale też bez przesady że cały czas praca. Kłócisz się z gościem jednym a widzę że takie same podejście masz do pracy jak i big.

Edit coś i u mnie zaczyna padać deszcz

Ja z moją ergofobia to jakie mogę mieć podejście do pracy. Jeśli chodzi o ciężka fizyczną robotę to można powiedzieć że jestem jaroszem 

2 godziny temu, kris91 napisał:

Niech zakasa rękawy i pomoże Jemu, wtedy zrozumie ile czasu co zajmuje, myślą że jak same mają wolne albo pracują od do to każdy tak ma 🙄🙄🙄

Nie jemu tylko dla niego 

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To mój też z tego roku ..

Ja trochę bałem się litra. Może niepotrzebnie 

Frajda i z tego, a kręcę się bardziej wkoło komina. Niemal codziennie kilka kilometrów.

BMW coś w sobie mają.

Litr mniej pali od 600 w równorzędnej normalnej  jeździe. Jak to się mówi: masz rozum to zaczniesz i od litra.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Ładne te nowe Zetory 🤔

IMG_20230702_150235.jpg

I tak nie kupię 🤷...bo mnie będziesz nękał 😉🤭...

Mogłeś iść tam, gdzie Fendty...Sławek by się ucieszył😉🤭...

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Czerwonego ode mnie kupiłeś a czarne chwalisz 🤔 tfu nie godzi się tak tfu 

Ehh, jak Ty nic nie rozumiesz. To że mi się brunetki podobają nie znaczy że i blondynki nie pochwałę za urodę 🙄🙄

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Łolek napisał:

Czerwonego ode mnie kupiłeś a czarne chwalisz 🤔 tfu nie godzi się tak tfu 

Bo czerwony z czarnym ładnie kontrastuje🤷...jak niewiasta ma czerwone szpilki i czarne pończochy to jest 👌😉

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A wody dużo, a budowle sakralne mnie nie interesują, mam we wsi drewniany kościół, nawet tam po odnowie w nim nie byłem. 

To może to.

Tyle po bogactwie.

Na dziedzińcu kartofle rosną...

IMG_20230702_141735.jpg

kiedyś się dorobię motorku to bym chętnie pojechal do Czech

zajadę po Ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v