Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Bananek napisał:

to teoretycznie każdy tak powinien działać. musi nie warto dopłacać tych 250zl dla tego bajeru, rzadko zamykam sekcje

tzn miałoby to sens (to ustawianie ciśnienia dla każdej sekcji oddzielnie) gdyby każda z nich miała osobny pomiar ciśnienia. choćby manometr. bo jak w tym biardzkim ustawiać? na słuch?

Ustawiasz np na zamkniętych sekcjach 3bar. Otwierasz jedną I ciśnienie jest różne od 3 bar. regulujesz małym pokrętłem do momentu uzyskania 3 bar  zamykasz i robisz tak dla każdej sekcji

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Ehhhh te Twoje....ba.., znaczy opowieści 

Przestań. Muszę z wnuczką tańczyć 🤷‍♂️

To źle że będziesz z wnuczką tanczy

Kiedyś nie było animatorów, wodzirejow i wesela były za***iste a teraz to przerost formy nad treścią 

• Like 1
Opublikowano

Taaa, jaaaasne...

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Łe film. Powiesz ze wyreżyserowany a tak to dowiesz się bez ustawki. Powiesz później "przepraszam. Miałeś rację"

Przed chwilą, Łolek napisał:

To źle że będziesz z wnuczką tanczy

Kiedyś nie było animatorów, wodzirejow i wesela były za***iste a teraz to przerost formy nad treścią 

Tak z ciekawości.

Jak miałeś młodsze dzieci to zostawiłeś je w domu idąc na wesela?

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Oj chyba się starzejesz ..

Opublikowano (edytowane)

Wszystko teraz szybciej....

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Ba no skoro nie chcesz to trudno....

...film może być. Uwierzę.. taki w formie reportażu..

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Tradycja. I jest co wspominać. Po za tym fajna sprawa.

To nie dla mnie taki cyrk

Opublikowano
6 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

No kołpak , jak kołpak...

Odcinasz tę ,,rurkę'' na otworze zawleczek ,tu bliżej kołnierza z mocowaniem ,nawiercasz nowe otwory na zawleczki ,i każdy walek pasuje bez odkręcania kolpaka 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

A koszty to dopiero po weselu się zaczynają typu mieszkanie czy dom 

Niektórych teście to już przed ślubem cisną na takie warunki 🙄 ale pieprzą że majątek nie ma znaczenia 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

A małżeństwo, założenie rodziny? To dla Ciebie?

To tak , ale nie potrzebuje do tego całej rodziny którą widuje raz na ruski rok

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Poczekajta z tymi wnioskami na rekompensatę cen zboża 

https://vm.tiktok.com/ZGJQqMx4t/

E nie nie. Bo może jakiś niedosmak zostać. Przyjedz ja Ci dam adres i dopytasz 

Obcemu nie powiedzą....

Myślę że w Twoim interesie jest ten reportaż zrobić...

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Taaa, jaaaasne...

Tak z ciekawości.

Jak miałeś młodsze dzieci to zostawiłeś je w domu idąc na wesela?

Jak były srojdki tak do 8 czy 9lat to tylko na poprawiny je zabierałem a  10 to już to chodzili z nami na wesela  i urosli zdrowi i silni i potrafią wódkę wypić i zatańczyć, a jeden nawet gra po weselach 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
8 godzin temu, pedro2 napisał:

Konteno ekspert od spraw małżeństwa 🙆 trzymajta mnie 

napisałem tylko że za kase ze sprzedaży siuntki  wesela raczej by nie zrobił, a ty od razu ze mnie drzesz łacha 

ale jak pisał że kasa sie rozchodzi na głupoty to wypisz wymaluj ja 

@Aktywnyrolnik7245 siostra taka sama z charakteru jak ty ?

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Obcemu nie powiedzą....

Myślę że w Twoim interesie jest ten reportaż zrobić...

Mam inne zajęcia ale jak szukasz prawdy to przyjedź. Tylko czy wtedy mnie przeprosisz?

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Jak były srojdki tak do 8 czy 9lat to tylko na poprawiny je zabierałem a od 10 roku to chodzili z nami na wesela  i urosli zdrowi i silni i potrafią wódkę wypić i zatańczyć, a jeden nawet gra po weselach 

Aż zapytam co Pan Kwasi o tym myśli.

Tylko ciekaw jestem. Się nie czepiam...

@Qwazi poszedł byś na wesele bez córeczki?

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Mam inne zajęcia ale jak szukasz prawdy to przyjedź. Tylko czy wtedy mnie przeprosisz?

Ale że obraziłem Cię? 

Po prostu nie dowierzam.

Pomyślałem że znajomy znajomego o tym opowiedział Tobie.

A skoro poczułeś się obrażony, to przepraszam ze skutkiem natychmiastowym!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v