Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Łolek napisał:

Ale jak się skończą socjale to i ty będziesz zmuszony do wysiłku 

W jego przypadku byle Biedroń nie wygrał,bo mu się do du...py dobierze 🤭

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja wiem, no ale moja troche ma opory bo była jedyną kobietą w domu rodzinnym i ciężko jej przebywać w kuchni z inną kobietą 🤷

No a była ona już u Ciebie w domu ? Jak siostra reagowała?

Opublikowano
40 minut temu, witejus napisał:

Jak się skończą jak Tusk mówi że da jeszcze więcej od pisu😝

Oby kłamał. Oj jak ja bym chciał aby w tym przypadku politycy kłamali jeszcze więcej.  

Opublikowano

Już zabierają kumpel wczoraj zaklepal bina do zboża. I ten co sprzedawał mówi że niech szybko wpłaca zaliczkę bo od następnego dnia 7tys drożej 😂to po co te dopłaty chyba żeby Tylko kasę obrócić 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

@Chłoporobotnik drugi rzut. Jeszcze 50 rameczek i fajrant. 

IMG_20230606_141129.jpg

Rozumiem dla każdego z forum szykujesz gratis po słoiku 🤔 

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Gdyby nie ta kopalnia i susza może byłaby zieleńsza

wiatrak sie kreci to co za problem na lewo prądu podpierdzielić do deszczowni i pompy w studni głębinowej 😉

Opublikowano
30 minut temu, gregor1284 napisał:

Żałuję że na tą wymianę dachów nie złożyłem....ludzie pieniędzy nadostawali a my z Ryśkiem nic

Ja tam nie żałuję

Ja to będę robić jak najpierw dadzą a nie zrób za swoje a potem wyglądaj. 

Może wymieniają ale pieniędzy nie dostali

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v