Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Pafnucy12 napisał:

mechaniczna, wersja ...bida... jedynie automat i sterownik owijania. 2013 rok. model 7060. bele 0d 80 do 150... chyba.

Dziękuje panu , a potrzebne więcej bajerów 🤔 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zaraz będę. Z Płocka na płońsk wyjeżdżam

Co tam w tym Płocku ciekawego dają, że dwa dni pod rząd cię tam ciągnie? 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

a potrzebne więcej bajerów

przydały by sie... nawet bogatszy sterownik...

1 minutę temu, Leszy napisał:

przywiązał się do kamienia chyba...

no albo tam jakąś kamienicę pomagają mu niszczyć...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Gregor grał po weselach, tam nawet brzydki ma powodzenie, szczególnie po północy 🤣

Ogólnie brzydki od małego jestem. Jak byłem ministrantem to ksiądz mi zaproponował żebyśmy zostali przyjaciółmi. Jedyne co mógł do mnie czuć to odrazę 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

nie trzeba... tylko chyba rozpiętość 7 metrów... 

a jest tego sporo..

Wystarczy mi taką szerokość 7m 🙂 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

brzydki od małego jestem.

od małego w górę , czy w dół?

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Pewno podpisy zbiera Łobajtkowi na działki pod minielektrownie atomowe

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Wczoraj na tym zabiegu byłem w Kutnie a dziś nie mądra spominac 

10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

przydały by sie... nawet bogatszy sterownik...

przywiązał się do kamienia chyba...

no albo tam jakąś kamienicę pomagają mu niszczyć...

Nie no toć chyba zdrowy jestem 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

a dziś nie mądra spominac 

oj czemu? opowiadaj... wszystko tu pozostanie między nami... sami swoi...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie no toć chyba zdrowy jestem 

bez przesady... ostatno jeździsz po lekarzach... no już oni sobie dadzą radę by bezrobotnymi nie zostać...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

bez przesady... ostatno jeździsz po lekarzach... no już oni sobie dadzą radę by bezrobotnymi nie zostać...

No to wczoraj byłem a tak to po innych nie jeżdżę. Chyba że jakieś chorobowe można na to dostać 

3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Rozmawiamy o moim stanie zdrowie a Ty tu z prasami...

Opublikowano
41 minut temu, Pafnucy12 napisał:

mechaniczna, wersja ...bida... jedynie automat i sterownik owijania. 2013 rok. model 7060. bele 0d 80 do 150... chyba.

150 😂 zamordujesz tego zetora

39 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Po Twoim stylu pisania to aż dziw, że pisze to rzekomo stateczny chłop po 40 a może nawet 50...

zonaty ,dzieciaty, na wnuki czekam..niestety po 50 ..

39 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no drogo nie jest...no ale po co ?

kurna zawalę po 4 czerwone wstążeczki na maszynach i będzie spokój..

mialem takiego zetora z jakas wada fabryczna-kupilem juz bez tylnej szyby, po 4 szybach-w tym jedna 2 dni ,zalozylem plekse. po 2 pleksach sprzedalem bez szyby..

37 minut temu, gregor1284 napisał:

A co w niej takiego szczególnego?

za slaba dla ciebie-to nie merlin

34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Styl jego wypowiedzi. 

to sa zarty -gdybys nie wiedzial , a czasami walka z wszechobecna glupota, nieuctwem, brakiem jakielkolwiek wiedzy rolniczej i niechecia do jej zdobycia..

32 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Dziwienie się, że choćby takiego Gregora ktoś chciał, a ja się dziwię, że jakaś Jacusia chciała.

wyslal bym ci zdjecia mojej pani-ale moglbys w nocy nie spac 🤣

31 minut temu, Pafnucy12 napisał:

aaaa...

a to tak On pisze bo wredną naturę ma... się broni atakując...

tak mają tu niektórzy...

ja nie wymiekam -chyba ze nie mam czasu,tak samo w zyciu prywatnym rozwiazuje problemy sila spokoju albo sama sila......

8 minut temu, Agrest napisał:

Pewno podpisy zbiera Łobajtkowi na działki pod minielektrownie atomowe

rolnik postepowy bedzie mial niedaleko domu, ja troche dalej 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ja nie wymiekam -chyba ze nie mam czasu,tak samo w zyciu prywatnym rozwiazuje problemy sila spokoju albo sama sila......

zagadanie kogoś na śmierć, tonie jest siła spokoju.

to taka bardziej... ni upierdliwa upierdliwość...

1 minutę temu, pedro2 napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005@gregor1284 będzie tu na oko z 5m³? Długie średnio na 5m

Urobił żem się jak głupi. Dwa takie składy, traktory ciągały, a ja padam 

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

IMG_20230603_193400_1~2.jpg

@radekz200 takie coś się spodoba...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

chyba, że ktoś streści

streszczam!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v