Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Czym ty kurka prasujesz 🙆‍♂️Toż to warfajma  w innych barwach  

Łon myśloł, że DF na prasie to DojczFar i kupił, żeby komplet mieć. 

Opublikowano
15 minut temu, witejus napisał:

Pod kostkę brukową się nadaje?

Jak najbardziej 

8 minut temu, Qwazi napisał:

Jaki trunek preferujesz Mieciu🤔? To jak ten, to po udoju do sklepu się kopnę, albo żonę wyślę...o ile do tego czasu... wróci 😖

Helenę możesz kupić albo jaki tonic ewentualnie zgrzewkę cisowianki. No jeszcze może być Żywiec zero ale skłaniam się ku piciu wody, soków nie mogę pić bo lekarz gadał ze sraczka będzie 

Opublikowano
4 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Jak fajnie ciepło.

Bosza / dużą szlifierkę ,jaką warto kupić? Stary Bułgar chyba wydał łabędzi śpiew.

DeWalt Metabo Makita.W kolejność odpowiada trwałości

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak najbardziej 

Helenę możesz kupić albo jaki tonic ewentualnie zgrzewkę cisowianki. No jeszcze może być Żywiec zero ale skłaniam się ku piciu wody, soków nie mogę pić bo lekarz gadał ze sraczka będzie 

W imię Ojca i Syna  dej spokój, zdąrzymy po podpis 🤔

8 minut temu, Bananek napisał:

No niestety się pomylił 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

No to nie ma problemu. Popędzi się. Za te dwie dychy łącznie będzie sporo płynu 😉

7 minut temu, Bananek napisał:

Teraz to jeszcze Karol powinien zakupić prasę MF🤔- z Sokółki😉. Też by miał komplet🤭

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Złożyć podpis chcesz?

Ty na operację zbierasz czy na rekonwalescencję?

Opublikowano
Łolek napisał:

No niestety się pomylił

głupio się przyznać. 😉

Qwazi napisał:

Teraz to jeszcze Karol powinien zakupić prasę MF🤔- z Sokółki😉. Też by miał komplet🤭

o to to.

ja też mam komplet. Landini 115 i prasa RC 115.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ty na operację zbierasz czy na rekonwalescencję?

Ważne żeby zbierać. Nie no na siebie to ja jeszcze uzbieram, nic z tych rzeczy. To małym dzieciom trzeba pomóc a nie starym bykom 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, witejus napisał:

Pod kostkę brukową się nadaje?

Pod kostkę nie, ale już pod kamień węgielny dla biedaka albo inwestycji państwowej jak najbardziej, z adnotacją że rodził się w bólach jak ta budowla pod nim.      :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Ważne żeby zbierać. Nie no na siebie to ja jeszcze uzbieram, nic z tych rzeczy. To małym dzieciom trzeba pomóc a nie starym bykom 

Ja już dziś leczenie reumatyzmu zapobiegawcze przeszedłem.Nawet ramię przestało mnie boleć

IMG_20230521_184403_390.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Pod kostkę nie, ale już pod kamień węgielny dla biedaka, albo inwestycji państwowej jak najbardziej, z adnotacją że rodził się w bólach jak ta budowla pod nim.      :P

Coś Ci odpalę 

4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ja już dziś leczenie reumatyzmu zapobiegawcze przeszedłem.Nawet ramię przestało mnie boleć

IMG_20230521_184403_390.jpg

Zapomniałeś się i dotknąłeś? Ja jak wyszedłem ze szpitala i byłem na polu jak szedłem po mamuty to przechodząc przez ogrodzenie pomyślałem że jak mnie ciepnie to mogę się nie podnieść. Bardziej ze śmiechu niż z bólu 

Patrzta jaki legancki

https://vm.tiktok.com/ZGJ9SxM31/

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Łolek napisał:

A ja wódeczkę wypił z kolegą z af i teraz no kurna niestety czas w oborze, 😔

A ja sobie jakiegoś browara nad wodą wypije.

Jutro ma być cały dzień cisza to może dokończę opryski.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał:

20 bel się utłucze reszta w pryzme 😛

narazie robota idzie 😛

IMG_4537.jpeg

trochę ponad 50 wyszła 

Radek nie gniewaj się ,ale ja był dziś u kolegi z AF co wcale się tu nie chwali, a takiego gówna to by się wstydził pokazać🤭

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Coś Ci odpalę 

Zapomniałeś się i dotknąłeś? Ja jak wyszedłem ze szpitala i byłem na polu jak szedłem po mamuty to przechodząc przez ogrodzenie pomyślałem że jak mnie ciepnie to mogę się nie podnieść. Bardziej ze śmiechu niż z bólu 

Dokręcałem przewód zasilający.To ta czerwona nakrętka.No ale po co wyłączyć?Tak będzie lepiej i szybciej.BHP-Bezpieczenstwo Hamuje Prace

Opublikowano

Panowie ile policzyć za prasowanie sianokiszonki, owinięcie i ułożenie ciągnikiem z turem? Zwozka z laki mnie nie interesuje, bale mam ułożone w jednym miejscu. 30 od balona będzie ok?

Opublikowano (edytowane)

Ktoś podj... mój pomysł z liściami ze świętego Parczewskiego drzewa.Wlasnie mówili w Polsacie że jest licytacja świętego liścia.ZAPYTOWYWUJE SPOKOJNIE:KURW.... KTÓRY TO?🤔. Przyznać się bo będzie wpier...l.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
43 minuty temu, gregor1284 napisał:

Złożyć podpis chcesz?

Eee widzę nie jest z tobą źle 😉👍

2 godziny temu, Qwazi napisał:

Wróciłem z komunii. Dwa prezenty dane. Reszta rodziny jeszcze biesiaduje, a my oba że szwagrem do rogacizny...każdy do swojej🤷. Co ciekawego słychać przy niedzieli w najlepszym temacie na AF🤔

Zadzwoń opowiem 

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Spędziliśmy niedzielę u znajomych z AF. Było super. Dzięki dobrzy ludzie 🙂

A tam zaraz dobrzy 🤭 prosimy częściej, 

Synu mówi że Kubuś debesciak 

A młody się rozszedł info potwierdzone 

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Dokręcałem przewód zasilający.To ta czerwona nakrętka.No ale po co wyłączyć?Tak będzie lepiej i szybciej.BHP-Bezpieczenstwo Hamuje Prace

No ale długość ogrodzenia to ma jebitną. Masz na poprawę humoru zdjecie szaraka 

received_790171512431182.jpeg

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, jasiuhonda napisał:

Panowie ile policzyć za prasowanie sianokiszonki, owinięcie i ułożenie ciągnikiem z turem? Zwozka z laki mnie nie interesuje, bale mam ułożone w jednym miejscu. 30 od balona będzie ok?

Jeśli vz owijaniem to mało 

Opublikowano
22 minuty temu, jasiuhonda napisał:

Nie zadawaj się z balociarzami. To ludzie upośledzeni

17 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ktoś podj... mój pomysł z liściami ze świętego Parczewskiego drzewa.Wlasnie mówili w Polsacie że jest licytacja świętego liścia.ZAPYTOWYWUJE SPOKOJNIE:KURW.... KTÓRY TO?🤔. Przyznać się bo będzie wpier...l.

A jak się przyznam to nie będzie?

18 minut temu, PAN88 napisał:

Teraz za 2 dychy to tylko 200ml substancji odżywczej 😁

Za 23 litr spirolu takiego swojego

Opublikowano

@radekz200nie wiem czy zrobiłeś dobry interes, ale niech Ci służy ten niby DF

Znajomy 50ha pod prasę sprzedał to i kupił nh na łańcuchu niby niewielki skok ale twierdzi że teraz wie że prasuje i nie jest to bajkopisarz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v