Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Pomysł na obiad i deser🤔

Przemek na obiad ten tego a na deser lód 😉

Przed chwilą, Agrest napisał:

Odwiedzić kochankę.

Podobnie myślimy 😉

• Haha 2
Opublikowano
Łolek napisał:

Radek moim zdaniem spalinowa,

nie wziąłeś pod uwagę, że jemu się naprawić baterie (w razie jakby padła) to tyle co splunąć. 😉

Agrest napisał:

Zostałeś tym organistą?

jeszcze to wszystko przede mną

Agrest napisał:

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Pomysł na obiad i deser🤔

Odwiedzić kochankę.

z żoną. adrenalina w górę. poza wszelkie normy.

• Haha 3
Opublikowano

Albo trójkąt jak adrenalina w podniecenie pójdzie

Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

Gregor, a tak wracając do tych kurpiowskich kamienistych nerek- kiedyś gadałem z jakimś doktorem i to rozbijanid to nic dobrego i zdrowego. To ostateczność.

I są sposoby w medycynie naturalnej na rozpuszczenie takich delikwentów, nawet olbrzymich.

Słyszałem też o gościu, który ponad 20 lat mieszkał w Chinach i poznawał tajniki ich medycyny.

Wiem że był z okolic Ciepielowa. To niby niedaleko mnie, ale ja typ domatora i wiem jedynie co na moim podwórku.

@thor1984  może Ty o gościu coś słyszałeś, wiesz gdzie dokładnie?

Co ma być to będzie. Ale wróciłem do żywych bo już kabaret trwa trzeci dzień 😁 jak się Merlin pytała co mi tam zrobili z pindolem to jej powiedzialem ze lekarz opisal to slowami znanego i cenionego utworu czeslawa

Ty jesteś starym gratem

Ja cię naprawię zatem

Zmienię ci obudowę

I włożę części nowe i

I będziesz piękny jak dawniej

I będziesz działać sprawnie

Znów pokażesz klasę

I zaświergolisz czasem

33 minuty temu, Łolek napisał:

Nie mam nic do nich niech się tam  pedałują i co tam chcą robią ale u siebie w domach, a wkurza mnie jak narzucaja swoją ideologie innym  twierdząc że to my jesteśmy dziwni i ich przesladujemy 

To jest panie marek z góry sterowane żeby odwrócić uwagę od spraw ważnych. W pewnych materiałach jest zawarte że małe dzieci już też trzeba sterować i zamiast w przedszkolu czy szkole mówić "mama" "tata" to używać słowa "rodzic". 

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Łolek napisał:

Przemek na obiad ten tego a na deser lód 😉

Podobnie myślimy 😉

To patrzę na Agresta- to owocowy człowiek,Łolek mówi lody-no więc szarlotka z lodami będzie👍

45 minut temu, Agrest napisał:

Odwiedzić kochankę.

Że ja kochanek🤔-w sumie to taka piracka wersja męża 🤭

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, Bananek napisał:

Nie dziaduj. W szkole mam fs38, do koszenia pod płotem wystarczy. Kupilem w tygodniu fs56, to to już kosi, mimo małego silnika. 

no bo to do tego ma służyć tylko 🙂

Opublikowano
49 minut temu, Łolek napisał:

Przemek na obiad ten tego a na deser lód

Na loda to jest środa a nie niedziela. 😉

Towarzystwo przy pracy. 

20230521_114101.jpg

Opublikowano

Udało się komuś zwalczyć perz mechanicznie czy dać sobie z tym spokój i prysnąć po żniwach?

Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Nic nie przyniosły Ci 🤔

Tera to ja wnuczków będę wyglądał. 

Opublikowano
7 minut temu, MonteChristo napisał:

Udało się komuś zwalczyć perz mechanicznie czy dać sobie z tym spokój i prysnąć po żniwach?

kiedyś  jak nie było oprysków tylko tak robili ,poprostu zamęczali go częstym bronowaniem ,czy kultywatorowaniem ,ale to teraz nieopłacalne

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Tera to ja wnuczków będę wyglądał. 

O drugi Łolek,jemu też się marzy 

Mówił że póki dziadek zdrowy to z wnukiem by w piłkę zagrał,z wnuczką w balecie zatańczył🤭-dobra to drugie se dodałem 😉

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

po burczeniu traktorkiem dobrze byłoby coś porobić w ciszy 

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Znajomy to zwozi używki poproszę go o zdjęcia i wtedy pogadamy, wiem że ciężkie to 

jak zwozi to pewnie i handluje , może i również w necie , podeślij na pw link to popatrze 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, MonteChristo napisał:

Jakiś czas temu miałem problem od granicy nie chol.... nie szło go zwalczyć.Latem było sucho i w akcie desperacji bardzo wolno na wysokich obrotach wykopałem i wytrzaslem go kopaczka elewatorową.Pozniej już było z górki.Pozbieralem to co wykopałem a resztę jak zaczęło jeszcze coś wyłazić glifosatem.No ale to było 2metry a nie hektary

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Tylko fluroksypyrw tej fazie pszenżyta czyli starane gallaper,  saloksypyr...

Choć u mnie już kłos na wierzchu.

Co to za chwast?

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Tylko fluroksypyrw tej fazie pszenżyta czyli starane gallaper,  saloksypyr...

Choć u mnie już kłos na wierzchu.

Co to za chwast?

A właśnie. Coś takiego jak rumianek tylko żółte platki ma. Co to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v