Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

To kiedy mamy jechać na prosię pieczone 

Tu nam kolega Mariusz @Qwazi okulał a ty  na dziczyznę się wybierasz?🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Niech się wybiera. Już mi wczoraj coś pisał o jakiejś kotce na łące🤔...ale nie doprecyzował, co chce z tą kotką tam robić🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Niech się wybiera. Już mi wczoraj coś pisał o jakiejś kotce na łące🤔...ale nie doprecyzował, co chce z tą kotką tam robić🤭

@Łolek o co chodzi?🤔

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, PRIMO napisał:

Ale jeść może to go zabiorę żeby sił nabrał 

14 minut temu, PRIMO napisał:

@Łolek o co chodzi?🤔

A tam, łon majaczy 😉

Gadał @Qwazicoś o kolanie i że łon kotka ma czy na łące kotka będzie ale w chorobie to nie dziwi mnie to 😉🤭

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
14 godzin temu, marcin19071980 napisał:

2,80 trachniete.Jutro jeszcze 3,40 i będzie koniec

IMG_20230420_193641_175.jpg

Co ile cm +/- w rządku sądzisz ziemniaki ? Te bryłki się rozsypią czy przy kopaniu trzeba wybierać ?

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Pierwsza poszła po 2.6t

nie tak źle,krzykacze pierwsi i napalency wezmą , może uda się wziąć, dziwne że nie dali ofertowego...

Łolek napisał:

6 minut temu, DANDYS napisał:

no właśnie chciałem ale sie wystraszyłem że jakieś chore bo nie uciekają,to zostawiłem 😄

To kiedy mamy jechać na prosię pieczone 

ee to małe , ja bym się tym nie najadł 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nic specjalnego się nie stało. Po prostu jakiś czas temu zaczęło boleć to poszedłem do lekarza. Skierowanie do ortopedy, rezonans i wyszło. Ustawili mnie w kolejce do operacji, dali leki, przestało boleć i tak sobie czekałem. Kilka dni temu znowu zaczęło pobolewać to poszedłem do ortopedy. A wczoraj kolano spuchło, to na SOR

Czas i pora oddać zetora

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

Ale jeść może to go zabiorę żeby sił nabrał 

A tam, łon majaczy 😉

Gadał @Qwazicoś o kolanie i że łon kotka ma czy na łące kotka będzie ale w chorobie to nie dziwi mnie to 😉🤭

O, jaki figlarz🤭

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Czas i pora oddać zetora

A ten poeta🤭

Nie oddam. Dzisiaj Zetor pod innym butem chodzi, ale w tych samych areałach😛...byś pomógł, a a nie od razu o dobrą doczesne się dopominasz🙆

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie oddam. Dzisiaj Zetor pod innym butem chodzi, ale w tych samych areałach😛...byś pomógł, a a nie od razu o dobrą doczesne się dopominasz🙆

Pomogłem

Dałem radę 

Opublikowano
1 godzinę temu, Azor07 napisał:

Co ile cm +/- w rządku sądzisz ziemniaki ? Te bryłki się rozsypią czy przy kopaniu trzeba wybierać ?

27cm.Po ostatecznym uformowaniu bryłek już nie będzie.Do kopania nigdy nie zostają.Wszystko zależy od pogody i gleby.

Opublikowano
57 minut temu, szymon09875 napisał:

Pękło 6.3 i dalej się biją 🤣

a będą to potem płacić, czy myk jakiś zrobią, typu, że przez suszę nic nie urosło i pyk podanie o umorzenie czynszu.? 

Opublikowano
58 minut temu, 6465 napisał:

Bardzo dobry pomysł. Co dzień się modlę i dobrze mi z tym.

A ja na nadwyraz modlących uważam. Nie ma gorszych ludzi 

Eh leniwe te ludzie. Pojechali chłopaki somsiadowi oraz to zaraz drugi przylazł i trzeci. Lepi by to dandysowi w dzierżawę oddali 

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

a będą to potem płacić, czy myk jakiś zrobią, typu, że przez suszę nic nie urosło i pyk podanie o umorzenie czynszu.? 

Ten co wziął to raczej będzie płacił 

Teraz wszystko +-5t idzie 

Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał:

Jak faza ucieka to skracać, jeszcze 4 dni ciepła. A najlepiej dziś

Sławek byłem dziś obejrzeć , to chyba obędzie się bez skracania . k**wa masakra zboża wyjebane przez wodę 😐

4 godziny temu, Agrest napisał:

Co to na Ciebie.

Duett na Start plus kendo

Ile  kendo dajesz w mieszaninie?

Opublikowano
40 minut temu, gregor1284 napisał:

A ja na nadwyraz modlących uważam. Nie ma gorszych ludzi 

Eh leniwe te ludzie. Pojechali chłopaki somsiadowi oraz to zaraz drugi przylazł i trzeci. Lepi by to dandysowi w dzierżawę oddali 

Bądź pobożny a nie nadbożny bo to udawane jest a akurat Tomek nie robi nic na pokaz, wiem co mówię 

Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Bądź pobożny a nie nadbożny bo to udawane jest a akurat Tomek nie robi nic na pokaz, wiem co mówię 

Marek, nie ma co wchodzić w gadkę z Gregorem 😉 , lepiej już moje potencjalne zakupy komentować

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

5 godzin temu, Agrest napisał:

Jak faza ucieka to skracać, jeszcze 4 dni ciepła. A najlepiej dziś

Sławek byłem dziś obejrzeć , to chyba obędzie się bez skracania . k**wa masakra zboża wyjebane przez wodę 😐

4 godziny temu, Agrest napisał:

Co to na Ciebie.

Duett na Start plus kendo

Ile  kendo dajesz w mieszaninie?

co , przecież u was nie ma wody przez kopalnie

Opublikowano
45 minut temu, Łolek napisał:

To nie był żaden pocisk z mojej strony w kierunku Tomka. Pobożny może nie ale nadal będę dobrym człowiekiem 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v