Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

No jak mus to mus. Jak mam iść do więzienia to na zimę. Chyba że tomek się zdecyduje nas zatrudnić 

Podobno dziś was tam na Krupiach ma prezes odwiedzić. Można go ładnie przywitać, i jakieś paragrafy zaraz znajdą, byś mógł sobie trochę odpocząć ;)  

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Jak masz pole czysciutkie i równe przed siewem to moze byc, jeszcze włókę montują jak jest agregat zwykly. Mialem taki kupowac ale wtedy o włoce nie wiedzialem to raz, dwa to ze mam perzu sporo to bym wyciągał caly czas i zapychalby sie siewnik i szkoda podnosnik meczyc co chwile podnosząc,a trzy to ze jak sieje w orke to po bomecie pole nierówne i wal sie przydaje. Dlatego kupilem agregat i siewnik oddzielnie. Aaa i najwazniejsze ciagnik do tego trzeba mocny ale u Cb MF poradzi.

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Siedzę sobie przy kawie i jestem bombardowany pytaniami przez jedną młodą damę. "Śkond się wzięły łatki na klówce?" Pomóżcie. Co mam odpowiedzieć???

Pokaż jej taką tabelkę ;)😜

image-1.png

• Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał:

Siedzę sobie przy kawie i jestem bombardowany pytaniami przez jedną młodą damę. "Śkond się wzięły łatki na klówce?" Pomóżcie. Co mam odpowiedzieć???

Że tak natura chciała i łatki w gratisie dała

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Że tak natura chciała i łatki w gratisie dała

Nie no Rysiu o polityce to nie bardzo z dzieckiem gadać 🤔

9 minut temu, Leszy napisał:

Biedronki to już nie moja branża. Nie pomogę. 😴

Już uwaga skierowana w inną stronę. Gwizdnęła mi telefon i wybiera sobie plac zabaw. Patrzta, co wybrała🙆...ja zbankrutuje przez te baby🤦...i kochanki nawet nie mam🤷 

https://www.olx.pl/d/oferta/statek-piracki-drewniany-plac-zabaw-pz14-dla-dzieci-CID628-IDM8OWF.html

Opublikowano
38 minut temu, Qwazi napisał:

Nie tak szybko z tym zamykaniem. Na pewno byś jakieś prace społeczne dostał 🤔

No to też może być. Prezesem Orlenu mogę być. 

Tomek gadałem z chłopakami i możemy na tą zimę przyjechać tylko do każdej z tych świnek po parniku mówią żebyś nastawił 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

No to też może być. Prezesem Orlenu mogę być. 

Tomek gadałem z chłopakami i możemy na tą zimę przyjechać tylko do każdej z tych świnek po parniku mówią żebyś nastawił 

Nie mozesz byc prezesem orlenu,to jest posada dla mnie trzymana.

@Qwazi jak juz bedziesz mial ten plac zabaw to daj znac to wpadne z rodziną w odwiedziny😀

Opublikowano

Ale bym piwko trącł . Ja już dobre ćwierć wieku żonaty ,a tego baryka nie można zamknąć . Ostatnio flaszkę dostałem to żonka awanturę zrobila że nie ma miejsca  ,no baryk zabity  ,no i oczywiście co mógłbym z tym zrobić  no co z ty zrobić   , oczywiście nie odpowiedzialem  ,ech kurna mam problem😔

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

@Qwazi jak juz bedziesz mial ten plac zabaw to daj znac to wpadne z rodziną w odwiedziny😀

O to może i ja swoich bym podwiózł 🤔

Przed chwilą, kizak napisał:

Ale bym piwko trącł . Ja już dobre ćwierć wieku żonaty ,a tego baryka nie można zamknąć . Ostatnio flaszkę dostałem to żonka awanturę zrobila że nie ma miejsca  ,no baryk zabity  ,no i oczywiście co mógłbym z tym zrobić  no co z ty zrobić   , oczywiście nie odpowiedzialem  ,ech kurna mam problem😔

Mariusz czemu nie zabrałeś mnie i Marka jak jechałeś do pana Kazika? Uwolnili byśmy chłopaka od problemu.

• Like 4
Opublikowano
50 minut temu, Marcin133 napisał:

Krus to jeszcze groszowe sprawy. Żona na zusie 2.5 ale na miesiąc. Pada pogoda mizerna ,mokro 

O witam kolegę i o zdrowie pytam, co słychać  w okolicach miasta róż 

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Byk ołówkiem narysował 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, 6465 napisał:
20 minut temu, Belaruss820 napisał:

O to może i ja swoich bym podwiózł 🤔

Raczej w śwince tyle nie ma. Jest tam sporo, ale ma to zabraknie🤷. Rzecz ładna, ale poza zasięgiem finansowym. Ale i bez tego placu zabaw zajechać, jak najbardziej, możecie☺️

18 minut temu, 6465 napisał:

Mariusz czemu nie zabrałeś mnie i Marka jak jechałeś do pana Kazika? Uwolnili byśmy chłopaka od problemu.

To był niewątpliwie błąd. Trzeba by go chyba naprawić i zorganizować znowu wycieczkę do doliny Rospudy. Tym razem w większym składzie 😉

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v