Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, malaczarna napisał:

Żyłam w mieście najpierw powiatowym 3 lata a później wojewódzkim 6 lat co prawda przypaletal się do mnie miejski chłop ale woli żyć na wsi. Ty byś wytrzymał?

W bloku pewnie nie, ale w domu to co innego 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 6465 napisał:

Jedziesz odwiedzić Ryśka? 

no raczej nie..

tak se wymyslam gdzie by tu, no bo troche by trzeba.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

W bloku pewnie nie, ale w domu to co innego 

Przedmieścia to zwykle taka wieś bez zwierząt hodowlanych. Tyle że na takie życie stać nowobogackich. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Jedź zobaczysz czy brama otwarta,

a do innego Kolegi podjadę.

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale ciepło

W krótkim rękawie można chodzić. 

Odpalaj Jawę

Zara bede

15 minut temu, radekz200 napisał:

Naskrobali trochę już? 

9DFC33F6-E0E9-43F8-A04B-81921ACC421A.jpeg

Na jakiś szałas już by było 😋

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

7 minut temu, 6465 napisał:

Jedź zobaczysz czy brama otwarta,

ja w domu już... do no wisz...

radekz200 napisał:

30 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Naskrobali trochę już? 

ja bym wolał metalowe poskręcać... bo takie to sam zrobię...😉

Pafnucy12 napisał:

10 minut temu, Rolnik1973 napisał: Ale ciepło W krótkim rękawie można chodzić.    Odpalaj Jawę Zara bede

pewnie już wszystko pozamykał na cztery spusty 🤭😁

Opublikowano

piekna pogoda slonce, w polu juz sie kurzy,pierwszy pozar wczoraj strazak wywola,gdyby nie to ze juz bylem na impreze wyszykowany to bym dziada dorwal. siedzial by  w krzakach do rana albo policja by go zdjela ,debila jednego. ale co sie odwlecze to nie uciecze....

3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

18?😀

wczoraj na takiej imprezie bylem ,patrze na zegarek a tu 2 .

17 godzin temu, Qwazi napisał:

Piotrze, Ty to nie o spaniu tylko..sobota jest...od północy postu ni ma...to... "Katowice nocą...🎼🎵🎶🔊...

w katowicach noca jestem kilka razy w roku-niedawno bylem pierwszy raz od lat w dzien..to male miasto..

a skad on ma znac spizowa moc ???

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

tak se wymyslam gdzie by tu,

chłoporobotnika 

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Naskrobali trochę już? 

też zaczeli 

IMG_20230318_160814.jpg

2 godziny temu, 6465 napisał:

chyba że on wodę pompuje.

w niedzielę ? oczadział ty 🙆‍♂️

Opublikowano
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

5+ i słonecznie.Czytalem na f opinie o Agro Tech i zastanawia mnie jedno.Dlaczego na takie wystawy jest płatna wejściówka.Dlaczego mam płacić za to że ktoś chce mi pokazać coś co sprzedaje bądź produkuje.

Tam wszyscy płacą, jedni i drudzy

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Tam wszyscy płacą, jedni i drudzy

No jeśli płacą wystawcy za udostępnienie hali i miejsca to jest to normalne to z jakiej racji ma płacić ktoś ktoś kto chce się po tej hali przespacerować.Jak idę do sklepu to też za wejście powinno się płacić idąc tą logiką

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Przedmieścia to zwykle taka wieś bez zwierząt hodowlanych. Tyle że na takie życie stać nowobogackich. 

Poniekąd tak 

Najgorzej z celebrytą albo z takim nowobogackim być sąsiadem 

Ale są też normalni ludzie 

Opublikowano
32 minuty temu, konteno napisał:

chłoporobotnika 

też zaczeli 

IMG_20230318_160814.jpg

w niedzielę ? oczadział ty 🙆‍♂️

A wypatrzył że sąsiad do kościoła pojechał to poleciał i pompuje.

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Żyłam w mieście najpierw powiatowym 3 lata a później wojewódzkim 6 lat co prawda przypaletal się do mnie miejski chłop ale woli żyć na wsi. Ty byś wytrzymał?

tzn wtedy kiedy byłaś w mieście to gospodarstwo było pod opieka rodziców?

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

No jeśli płacą wystawcy za udostępnienie hali i miejsca to jest to normalne to z jakiej racji ma płacić ktoś ktoś kto chce się po tej hali przespacerować.Jak idę do sklepu to też za wejście powinno się płacić idąc tą logiką

Pewnie dlatego że chodziło dużo niezainteresowanych 

Jak to w mieście 

2 godziny temu, radekz200 napisał:

To na metalowej konstrukcji?

Dach drewniany 

Słupy dwuteownik 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v