Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

To jak w zuku 

Chrysler imperial 1958 roku 6 elektrycznych szyb elektryczna kanapa przednia, radio, automatyczna klimatyzacja, wspomaganie kierownicy, automatyczna skrzynia biegów, 5,4l 300KM. Faktycznie jak w Żuku. Prowadzi się dobrze do prędkości około 90mil. Po za tym wielkość fury sprawia trudności na Europejskich drogach. 

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie ten rozum u kierowców to po pierwsze

Oto właśnie chodzi.Jezdzilem Ładami Żukami Lublinami Starami Mercedesami Iveco Renault Volvami i nigdy nie miałem dzwona no może poza tym jak dziadka przejechała przyczepa ciągnięta za Starem niestety na miejscu.Ludzie nie myślą i to jest problem

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

No i gitara 🤗🤝

Jak już będę na emeryturze to za ten pierwszy dodatek stawiam wszystkim kolejkę 

Mietek, Mietek na prezydenta tylko Ty 👏👏👏

E to 3600 to na wąsko torowke nam nie starczy 

5 minut temu, Karol6130 napisał:

Bo to auto do prawego człowieka 

Dla mnie to te wszystkie angliki warte tyle co ważą 

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

U mnie woda w piwnicy już ze dwa miesiące i nikt afery z tego nie robi. Dwie pompy są i jak się nazbiera to jadą z koksem.

To już z wyglądu ten Żuk czy Polonez ładniejszy niż to...

A kto robi afere 🤔

Opublikowano
52 minuty temu, hubertb napisał:

Nie, po prostu nie wspieram windowania cen złomu do góry. Cena np. 125p jest wyższa niż włoskiego fiata. To jest jawna spekulacja. Po prostu nie chce w tym uczestniczyć. 

Miałem okazję użytkować 125p że 2 tygodnie ostatnie roczniki okrągłe zegary chyba 1,6 i kolor kość słoniowa fotele czarne,, lotnicze,, 

Dostałem od klienta na dwa tygodnie bo po wymianie świec przewodów i wszystkiego co można auto i tak nie jechało, a że znałem sp Kazimierza który na 5ce 60 jeździł mówię daj mi Pan ten wóz musi chodzić po dwóch tygodniach użytkowania przeze mnie Kazimierz jak wyjeżdżał na ulicę to gumy piszczały i bokiem szedł tak się wypalił nagar 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Wymyje z wierzchu w strefę korzeni.

Jeszcze na 2t masz szansę😁

A stoją codziennie pod sklepem i zbierają na chore dzieci.

Dobre i 2 tony , chociaż za nawozy się zwróci

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie ten rozum u kierowców to po pierwsze

Ja widze drastyczną różnicę w mocy samochodów. Jakie ty mogłeś kupić auto jako pierwsze, jakie twój ojciec a jakie będą mogły kupić dzieci. Mój tato miał swój pierwszy samochód w wieku 26 lat i to był dwudziesto konny maluch(prędkość maksymalna 140km/h), ja miałem jako pierwsze 75KM jette w wieku lat 20(prędkość maksymalna 180km/h), moja córka będzie mogła kupić spokojnie furę która ma ponad 150KM i rozpędza się do dwóch pak. Nikt mi nie powie że 18-20 letni chłopak kawaler jest takim samym kierowcą jak człowiek który już np. te 25lat skończył. Głowa się nie zmieniła zmieniły się samochody. Dalej młody szczaw jest głupi i brawurowy za kierownicą. 

• Like 4
Opublikowano

Fajnie się tym jeździ

Już drugi anglik

Wcześniejszy miał stłuczkę 

z naprzeciwka zakręt ścinał, cały lewy bok w hondzie szlak trafił 

lewe koła Hondy stały prawie na poboczu 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

E to 3600 to na wąsko torowke nam nie starczy 

Dla mnie to te wszystkie angliki warte tyle co ważą 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Miałem okazję użytkować 125p że 2 tygodnie ostatnie roczniki okrągłe zegary chyba 1,6 i kolor kość słoniowa fotele czarne,, lotnicze,, 

Dostałem od klienta na dwa tygodnie bo po wymianie świec przewodów i wszystkiego co można auto i tak nie jechało, a że znałem sp Kazimierza który na 5ce 60 jeździł mówię daj mi Pan ten wóz musi chodzić po dwóch tygodniach użytkowania przeze mnie Kazimierz jak wyjeżdżał na ulicę to gumy piszczały i bokiem szedł tak się wypalił nagar 

W Polskiej motoryzacji doceniam niektóre samochody np. wspomnianego wyżej kanta. Z końcówki FSO wymienił bym jeszcze Lanosa.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Wyglądasz na gościa z poczuciem humoru, więc tak wydedukowałem 

Jeśli obraziłem, to sorki

Nie. Tak tylko się zastanawiałem.

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Kantyna nie miała foteli na bajerze. To te same co w Borkach były chyba że od łady miał wrzucone albo jakieś inter Słomczyn 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

A mi po Warszawie to się najlepiej jeździło komunikacją miejską. Jak sobie przypomnę szukanie miejsca parkingowego w stolicy i te dziurawe drogi ;/ 

Chyba w Łodzi nie byłeś 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, hubertb napisał:

Ja widze drastyczną różnicę w mocy samochodów. Jakie ty mogłeś kupić auto jako pierwsze, jakie twój ojciec a jakie będą mogły kupić dzieci. Mój tato miał swój pierwszy samochód w wieku 26 lat i to był dwudziesto konny maluch(prędkość maksymalna 140km/h), ja miałem jako pierwsze 75KM jette w wieku lat 20(prędkość maksymalna 180km/h), moja córka będzie mogła kupić spokojnie furę która ma ponad 150KM i rozpędza się do dwóch pak. Nikt mi nie powie że 18-20 letni chłopak kawaler jest takim samym kierowcą jak człowiek który już np. te 25lat skończył. Głowa się nie zmieniła zmieniły się samochody. Dalej młody szczaw jest głupi i brawurowy za kierownicą. 

Kiedyś ilu ludzi po wsiach miało prawojazdy a teraz w niejednym domu więcej kierowców niż kiedyś we wsi

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

A mi po Warszawie to się najlepiej jeździło komunikacją miejską. Jak sobie przypomnę szukanie miejsca parkingowego w stolicy i te dziurawe drogi ;/ 

Dlatego najlepiej pod Warszawą przesiąść się w miejską 

Jest szybciej, i taniej 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v