Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, PAN88 napisał:

Jest nie pisana zasada my nie ruszamy waszych a wy naszych. A tak jak @gregor1284 te same gęby rządzą od okrągłego stołu i tylko idą z partii do partii aby być przy korycie cały czas

cicho. 

grunt że naród się cieszy że ma wybór 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak Ty to zacytowałeś? Ja jeszcze nie zostałem premierem a Ty nie zastąpiłeś obajtka a już nas pegasusują?

Wspomnijmy jeszcze co stało na tym okrągłym stole 

Nic się nie stało podzielili się stołkami tak jak i teraz zrobią na jesieni na  wyborach .

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, MonteChristo napisał:

Panowie sprzedałem byka, coś się zmieniło z wyrejestrowywaniem czy tak jak było? Mi zawsze kupując y wyrejestrowywał, a ojciec coś gada, że ja muszę, jak to jest?

Już od jakiegoś czasu jest takie coś, że każda ze stron wyrejestrowuje sobie sama, ja bym osobiście nigdy nie poszedłbym na taki układ żeby ktoś za mnie zgłaszał, trzeba na każdym kroku pilnować swego biznesu, bo jak sam należycie nie upilnujesz to nikt za Ciebie tego dobrze nie zrobi.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, MonteChristo napisał:

Panowie sprzedałem byka, coś się zmieniło z wyrejestrowywaniem czy tak jak było? Mi zawsze kupując y wyrejestrowywał, a ojciec coś gada, że ja muszę, jak to jest?

Ty musisz też zgłosić .Kto zabierał?

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Nic się nie stało podzielili się stołkami tak jak i teraz zrobią na jesieni na  wyborach .

Wypij szklankę wody z czajnika na uspokojenie i na spokojnie przeczytaj jeszcze raz co napisałem 

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

To teraz plony wzrosną 😜  

No mam nadzieję, bo te kuźwa niedosiane pasy za ciągnikiem po lejku to były tragiczne w plonowaniu

10 minut temu, Belaruss820 napisał:

Tego na okraglej ramie?

10 minut temu, hubertb napisał:

Kupiony ? 

Jest już w galerii

Opublikowano
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No mam nadzieję, bo te kuźwa niedosiane pasy za ciągnikiem po lejku to były tragiczne w plonowaniu

Jest już w galerii

za mało siales. 

tak by pas fest, pas legi i by wszędzie sypało jednakowo 😄

Opublikowano
22 minuty temu, Baks00 napisał:

Ty musisz też zgłosić .Kto zabierał?

Powiedzieli ojcu, że teraz tak

28 minut temu, WitekRolnik napisał:

Już od jakiegoś czasu jest takie coś, że każda ze stron wyrejestrowuje sobie sama, ja bym osobiście nigdy nie poszedłbym na taki układ żeby ktoś za mnie zgłaszał, trzeba na każdym kroku pilnować swego biznesu, bo jak sam należycie nie upilnujesz to nikt za Ciebie tego dobrze nie zrobi.

Zaufany odbiorca nigdy nie zawiódł, oni zgłaszali mi tylko propozycja wyskakiwała do zaakceptowania i po robocie

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

Już obejrzałem. Ładny ale coś ty się na tego ciapka uwziął pojęcia nie mam. 

Dzięki. To jest przejściowy etap rozwoju gospodarstwa , za jakiś czas wymieni się na mdsa 61 lub 71  , ale narazie wystarczy

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

@soltys48

telefon uj strzelił i nie wstawie fotek jak dostawcy ryk i hodowcy producentów obornika się rozwijają 

wszystko przepadło, czasem mogę odebrać

Skontaktuj się z osobą obsługującą Pegazusa. Może Ci udostępnią całą zawartość Twojego telefonu🤭🤭🤭

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Jednotarczowy dalej rzuca niesymetrycznie. Musisz przesuwać się do jednej strony. Tyle że ten powinien być dokładniejszy i lepszy w sterowaniu. 

To jest dwutarczowy ,nie słuchaj Daniela

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To jest dwutarczowy ,nie słuchaj Daniela

Nie sprawdziłem typu. Skoro jest dwutarczowy to jest znaczny postęp w stosunku do lejka. 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Skoro jest dwutarczowy to jest znaczny postęp w stosunku do lejka. 

O tuż to , Panie Hubercie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v