Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, alfa napisał:

@Kowalsky30 nie kościółem też człowiek tylko żyje  zwykle zakupy imprezy bale wycieczki itp za tą ciężka prace należy się jeździć dobrymi furami i nie kupuje się jej po to żeby pod kościołem pokazać bo to dla mnie ma być wygodnie bezpiecznie i komfortowo . Mówisz taczka gnój wywalać no nie wiem co kto woli tylko że życie to wredna bestia będziesz zapierdalal całe życie babral gówno itp i nagle bach nie ma ciebie i rodziną znajomi przychodza do ciebie 1 listopada a człowiek nawet dobrym samochodem nie pojeździł łacha z wysokiej pułki nie założył i do dobrej restauracji i wczasy nie pojechał . Tak u mnie nie dawno w rodzinie było chłop oszczędzał wszystko w gospodarkę 48 lat i do piasku . Także wolę drogie fury drogie ubrania drogie restauracje i że tak powiem piękne kobiety bo nie wiesz co będzie jutro 

Oby żona tylko o tych pięknych kobietach się nie dowiedziała ,bo nie będziesz miał miłej pogadanki 😄

Opublikowano
6 minut temu, krzychu121 napisał:

Oby żona tylko o tych pięknych kobietach się nie dowiedziała ,bo nie będziesz miał miłej pogadanki 😄

@krzychu121Ja na swoim ona przychodna hehe zobaczymy kto wygra  😃  żartuje oczywiście 🙂 @FarmerDyzio no to chyba nie jest powód zeby nie kupić premium

Opublikowano
37 minut temu, FarmerDyzio napisał:

najgorzej jak podjedziesz autem premium zapłacić za dzierżawę. Na następny rok wydzierżawiający na pewno podniesie czynsz...

dlatego jeżdze płacić dzierżawy rowerem 😅

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, FarmerDyzio napisał:

najgorzej jak podjedziesz autem premium zapłacić za dzierżawę. Na następny rok wydzierżawiający na pewno podniesie czynsz...

Masz trochę racji, ale to nie tylko o auta idzie, wystarczyły w zeszłym roku dobre ceny zbóż i qq i od razu sobie przypomnieli że w sumie za niski czynsz bo tak te ceny wszystkiego idą w górę 

Opublikowano (edytowane)

GUS wyliczył zysk z hektara na ponad 5,5 tys w tym roku. Żebym wiedział że  jestem tak bogaty to też bym kupił auto premium. A tak łopla kupiłem 😁

Edytowane przez Troker1979
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, MariuszDe napisał:

Inter Milk za Listopad + 5 groszy w następnych miesiącach prognozowane kolejne podwyżki 

Łazorko za Listopad +10 groszy .

Coś jest na rzeczy bo przedstawiciel wspomniał że będą następne. 

Opublikowano
Rolniik122 napisał:

37 minut temu, FarmerDyzio napisał:

dlatego jeżdze płacić dzierżawy rowerem 😅

albo starym oplem 😉

Troker1979 napisał:

GUS wyliczył zysk z hektara na ponad 5,5 tys w tym roku. Żebym wiedział że  jestem tak bogaty to też bym kupił auto premium. A tak łopla kupiłem 😁

słabo się rządzisz 🤭

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Łazorko za Listopad +10 groszy .

Coś jest na rzeczy bo przedstawiciel wspomniał że będą następne. 

No niby mają być, u nas za październik było +10 za listopad +5 a u was za październik nic a za listopad i grudzień po +10 czyli wychodzi na to że u mnie dla wyrównania ceny za grudzień będzie + 5 😁bo oni naprawdę podobną cenę maja.

Opublikowano

Już wolę te 10 groszy Mlekpolu niż 15 jednorazowe Mlekovity 😉

Mam nadzieję że Mlekpol zaskoczy pozytywnie pod koniec grudnia i dorzuci jeszcze coś do grudnia tak jak miało to miejsce w tym miesiącu względem Listopada 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez Pawel197890
      Mam pytanie czy można siac żyto hybrydowe rok po centrali i ile kg na hektar 
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
  • Dodaj nową pozycję...
v