Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

żadne mleko sprzedajesz hektary i biznes co sama kasa się doi bez krów 🤭

Nie znam gościa ,ale to ten co pszenicy więcej zebrał bez nawozu niż z drugiego pola nawożonego 🤔

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Matmen napisał:

Chyba to zbyt fajne by było do końca prawdziwe, z tych 12procent na pewno coś odpadnie , podatek, może jakieś opłaty po stronie właściciela aż tak w to się nie zagłębiałem. To tak bierzesz 2mln krechy na 10procent na tam pewnie wyjdzie z 12lat to i powinno  2procent zostać tak w teorii i z drugiej strony kto by sprzedawał taka "dojną krowę" zawsze są wyjątki ale jednak daje to do myślenia 

To jest zysk na czysto po odliczeniu wszystkiego . Są ludzie po 70 którzy chcą się pozbyć chociażby . Ilu ludzi tyle przypadków . A po co ktoś w końcu sprzedaje pole jeśli ma dopłate i 3 tys dzierżawy na sniadowie ? Przecież to też dojną krowa 

Edytowane przez alfa
  • Like 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

żadne mleko sprzedajesz hektary i biznes co sama kasa się doi bez krów 🤭

Nie znam gościa ,ale to ten co pszenicy więcej zebrał bez nawozu niż z drugiego pola nawożonego 🤔

o jest pytaj go co i jak...

Opublikowano
6 minut temu, robert1226 napisał:

Alfa jak zwykle odleciał,  ogłoszenia wstawia he he tylko każde ogłoszenie trzeba zweryfikować na miejscu bo połowa to wybujałą wyobraźnia sprzedajacego

Myśl co chcesz . I powodzenia w dojeniu . To właśnie polskie myślenie . Jedz i weryfikuj to może uwierzysz . Właśnie wcześniej opisałem myślenie ludzi podobnych do ciebie. 

Opublikowano

Bo co mam realne spojrzenie na te twoje bajki a z kad ty wiesz co ja robię prócz dojenia krów,  ja nie alfa że będę się przechwalał na forum jaki to ja bamber ile to ja czego nie mam , a rzeczywistość co innego. 

Opublikowano (edytowane)

@alfa sprzedaż mi dojną krowę? No weź bądź tak dobry i sprzedaj mi ta perełkę ze stada. 

Jak chcesz otworzyć lokal "Ż" najpierw spojrz kto jest właścicielem tej sieci później może zrozumiesz o co kaman. 

Jest tak jak @robert1226 pisze ze większość to wybujała wyobraźnia i szukaja jelenia który to przejmie. Jak chcesz wyjść z tej sieci to to albo znajdujesz głupiego  na ten lokal lub sieć kasuje Cię za wszystko i zostajesz z długami goły i wesoły. Dobre lokalizację sieć sama na siebie weźmie a w internetach to same padliny. 

Edytowane przez grzesiu
  • Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, alfa napisał:

To jest zysk na czysto po odliczeniu wszystkiego . Są ludzie po 70 którzy chcą się pozbyć chociażby . Ilu ludzi tyle przypadków . A po co ktoś w końcu sprzedaje pole jeśli ma dopłate i 3 tys dzierżawy na sniadowie ? Przecież to też dojną krowa 

A czemu Ty jeszcze doisz krowy🤔...

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

A czemu Ty jeszcze doisz krowy🤔...

Muszę jak nie ma wyjścia są zobowiązania niestety mija termin zobowiązania i krów nie ma wstawię tutaj ogłoszenie na sprzedaż bydla 

Opublikowano

Muszę jak nie ma wyjścia są zobowiązania niestety mija termin zobowiązania i krów nie ma wstawię tutaj ogłoszenie na sprzedaż bydla 

i teraz wszyscy wyżej DUŻYMI LITERAMI PRZEPRASZAMY PANA ALFE

Opublikowano

Teraz nie czasy żeby w gównie się babrac do emerytury. Trzeba zakończyć najwcześniej jak się da i pożyć jak człowiek a nie niewolnik . Następców wszędzie będzie brak . A i cena zapewne pomoże szybciej podjąć decyzję żeby zakończyć bo nie zapowiada się żeby było lepiej 

• Like 2
Opublikowano
Mateusz1q napisał:

i teraz wszyscy wyżej DUŻYMI LITERAMI PRZEPRASZAMY PANA ALFE

ale za co 🤣🤣🤣🤣 równie dobrze to ty przeproś wszystkich dużymi literami 🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, slawek74 napisał:

A ty dużo rolny ile masz tych lokali? 

Ja mam aktualnie dwa  domy ...jeden odkupiłem od siostry który budowałem z ojcem ....w jednym mieszkam sobie a drugi  wynajmuje turystom ....a i córce dałem na mieszkanie ....a ty ile żeś zainwestował z krowiej deeee ? ...na wypłatę oczekujesz 😁😁😁

żeby mini ratki opłacić i czysty 🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

5 godzin temu, slawek74 napisał:

A ty dużo rolny ile masz tych lokali? 

Ja mam aktualnie dwa  domy ...jeden odkupiłem od siostry który budowałem z ojcem ....w jednym mieszkam sobie a drugi  wynajmuje turystom ....a i córce dałem na mieszkanie ....a ty ile żeś zainwestował z krowiej deeee ? ...na wypłatę oczekujesz 😁😁😁

żeby mini ratki opłacić i czysty 🤔

sieden mieszkań w dużych miastach i cztery biznesy po kilka melonów każdy 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Dodaj nową pozycję...
v