Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Supersebusiek napisał:

Mlekovita oddział Wys.Maz. Wyniki  z oceny tłuszcz 4.56 , białko 3.42 , a oni wczoraj smsa przysłali , że wyszło im tłuszcz 3.90 a biało 3.2 , co mam z tym zrobić kradną ile chcą .

Poproś o dodatkową próbę żeby wzieli, U mnie jak bierze kierowca to tł 4.2 4.3 a jak dodatkową pracownik skupu to 4.5-4.6 i tak co miesiąc...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano
58 minut temu, Krowiarka napisał:

Co jak co, ale przynajmniej Sierpc nie kantuje na parametrach 😄 sprawdzałam.

Wystarczyło ze narobili Ci nadzieji na podwyżkę i od razu zmieniłaś nastawienie do podmiotu. 

• Like 1
Opublikowano
makowiaczek napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ile realnie na maxa wchodzi?

Chyba 1780l

Chcesz zamienić swój na mniejszy🤔

ja mam 1500L realnie pewnie 1540 wannę ten raczej trochę mały zmieniłbym na 2ty 2.2tys

Opublikowano
55 minut temu, grzesiu napisał:

Wystarczyło ze narobili Ci nadzieji na podwyżkę i od razu zmieniłaś nastawienie do podmiotu. 

Nastawienie to mam cały czas takie samo 😜 bo ich nie opuszczam, a mogłabym iść do President lub Polmleku, bo chętnie by mnie wzięli.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krowiarka napisał:

Nastawienie to mam cały czas takie samo 😜 bo ich nie opuszczam, a mogłabym iść do President lub Polmleku, bo chętnie by mnie wzięli.

To zamiana z deszczu pod rynnę. Nic nie zmieniaj. 

Opublikowano
3 godziny temu, Krowiarka napisał:

To i president nie kantuje na parametrach, różnica między federacją a mleczarnią to max 0.1 rozbieżności.

• Like 1
Opublikowano
Dnia 2.08.2023 o 12:33, vodz napisał:

Jak ma co dać jeść  to może dostawic a jak nie ma bo such rok to i zwiększać nie ma z czego, zboze wróciło do starych cen to i mleko wroci

Tylko w sklepach ceny pozostaną na niezmiennie wysokim poziomie...

Opublikowano

A zwrociliscie uwagę czy te masło ma 250 g  a może 200 a najpewniej teraz już 175 gram stąd i te ,, promocje ''. A zdarzają się już i 150 g kostki ale ważne że ,,potaniało '' chociaż na papierku bo w rzeczywistości cena jest taka sama tylko towaru mniej 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

A zwrociliscie uwagę czy te masło ma 250 g  a może 200 a najpewniej teraz już 175 gram stąd i te ,, promocje ''. A zdarzają się już i 150 g kostki ale ważne że ,,potaniało '' chociaż na papierku bo w rzeczywistości cena jest taka sama tylko towaru mniej 

Nie tylko masło. Ser też, pewnie i wiele innych. 

Opublikowano
7 godzin temu, pedro2 napisał:

Nie tylko masło. Ser też, pewnie i wiele innych. 

Ja wiem że wszędzie jest coraz mniej w opakowaniu . Dałem tylko przykład masła bo sami producenci piszą że przecież masło ,, potaniało'' więc dlatego i cena za mleko spada i tak sobie to tłumaczą. A prawda jest taka że w sklepie nic nie potaniało a nawet podrożało a nam cena cały czas spada. Ale to musi dużo wody w Wiśle upłynąć żeby ludzie wkoncu to zrozumieli. Nawet ci produkujący mleko 

• Like 2
Opublikowano
krzychu121 napisał:

tak zwracam. od ,,x,, czasu wszystko 200g

semos napisał:

sery akurat duzo potaniały. Jak wcześniej były około 40zł tak teraz kupi za 25-27 i to ten sam

... taa chyba ten słabej jakości a te premium to nic nie staniały...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v