Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dziadek1187 napisał:

27 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko znowu się pchać w to samo🤔

c4011 50 lat skrzynia nie ruszana 

jeszcze trzy lata i remont patrz co kolega pisze 🤭😁

Opublikowano
56 minut temu, Axd529 napisał:

Może pomyślę nad jakąś siątką narazie, potem by sprzedał najwyżej.

Bierz śwagra ,30 tys w kieszeń i przyjeżdżajcie 🙂

IMG_20230225_170220_470_LL.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Axd529 napisał:

Nie ma ktoś z was na sprzedaż jakiegoś ciągnika do 25 tys? Tylko żeby nie c360. Stan nie musi być idealny, ważne aby dał radę robić w polu od razu. Może i bym się wstrzymał z zakupem, ale w mojej siunce skrzynia padła.

Z jakiego regionu? Tu taki pierwszy lepszy przykład. Jak porobisz w polu to może nawet skrzynie przelozysz do swojego

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-ursus-c4011-CID757-IDTFj90.html

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

56 minut temu, Axd529 napisał:

Może pomyślę nad jakąś siątką narazie, potem by sprzedał najwyżej.

Bierz śwagra ,30 tys w kieszeń i przyjeżdżajcie 🙂

IMG_20230225_170220_470_LL.jpg

z turem czy bez?

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

z turem czy bez?

Cały komplet , tylko bez osprzętu

Opublikowano

Do tego starego ihc też bym podchodzil z dużą rezerwą, bardzo dokładnie go posprawdzac bo cena może i nieduża ale w koszty też można się wpieprzyc na start. Ale jak będzie wszystko ok to z pewnością będzie miła przesiadka z siuntki.

Opublikowano

Koledze ostatnio w 1246 pękł dzwon sprzęgła, to była sobota, poniedziałek telefony i we wtorek w samochód. W środę ciągnik złożony. 

Opublikowano

Ja tam bym się nie pchał w coś takiego jaki jedyny ciągnik. Jeśli już coś jest i ten miałby być do pomocy, to co innego. Ale tak to trochę strach - ze względu na to, że to jednak już baaaardzo stare maszyny i tutaj może wszystko w każdej chwili się sp***dolic. A wtedy szukanie części, które też nie wszystkie są i ceny trochę inne niż do 60. Ale jakby mieć już jakiś ciągnik i mieć możliwość żeby w razie "w" ten mógł chwilę postać zanim się go ogarnie, to why not.

• Like 3
Opublikowano
23 minuty temu, KlimekPL napisał:

, że dwa lata temu kupiłem ciągnik 85KM z napędem i turem o udźwigu 2t za 45tys...  😂

A teraz kupisz taki ??

25 minut temu, wlamaj1 napisał:

E, to ino brać. Później, w razie czego, wiadomo kogo napiertralalać, chyba że nick zmieni, co się często zdarza 😉...

Teraz już 60 za 15 tys nie kupisz 

Opublikowano

Czy ktoś z was używa takiej maszyny? Zastanawiam się na razie czysto teoretycznie czy takie coś nadaje się na zaperzone pola, czy te wały porozbijają powyciągane pecyny. W zeszłym roku kolega gruberem zrobił pole i powyciągał kupki perzu, potem mu pryskałem to myslałem że wyskoczę z ciągnika i połamię lance w opryskiwaczu... 

Opublikowano
4 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Teraz już 60 za 15 tys nie kupisz

Wiem że przez Internet trudno przekazać myśli ale akurat cenę za tą c-360 z turem uważam za normalną, tym bardziej że wygląda przyzwoicie. Druga część posta napisana z "przymrużeniem oka"...

Opublikowano

Przyszła. Nawet przymiarkę zrobiłem - wygląda na śmiesznie mała w miejscu starej 😅 Ale przyłącze do rozdzielacza pasuje, tylko rurę do zasilenia pompy będę musiał nowa kupic, bo ciut za krótka jest i z jednej strony nie taki króciec. Także rozbióre most, pozamawiam części i wtedy będę się brał za opryskiwacz.

IMG_20230321_141235605_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_140946189_HDR_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_141002113_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_141018334_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_141042575_HDR_copy_1632x918.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Przyszła. Nawet przymiarkę zrobiłem - wygląda na śmiesznie mała w miejscu starej 😅 Ale przyłącze do rozdzielacza pasuje, tylko rurę do zasilenia pompy będę musiał nowa kupic, bo ciut za krótka jest i z jednej strony nie taki króciec. Także rozbióre most, pozamawiam części i wtedy będę się brał za opryskiwacz.

IMG_20230321_141235605_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_140946189_HDR_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_141002113_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_141018334_copy_734x1305.jpg

IMG_20230321_141042575_HDR_copy_1632x918.jpg

Aż strach 😱 się na to patrzeć żeby się nie rozpadła. 🙆‍♂️

Ile toto coś warte?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v