C360 - wyciek z ramienia podnośnika / doprowadzenie ciągnika do ładu
-
Podobna zawartość
-
Przez MatiTM
Witam. Jak w temacie. Założyłem tura. Nowa pompa hydrauliczna. Nowy łącznik pompy i nowy krzyżak między łącznikiem a pompą. Krzyżak ten pękł mi już 4 razy w ciągu 2 miesięcy. Ostatni wytrzymał 15 min pracy. Ma ktoś jakieś pomysły?
-
Przez gibos95
Witam Panowie, dzisiaj od tak przestał podnosić mi ursus c360, tur działa normalnie oraz wom, jednak nie reaguje tylni podnośnik, gdzie szukać przyczyny? -
Przez Rolnik45689097
Witam, mam pytanie do użytkowników kombajnów massey ferguson 307. Właśnie szykuje kombajn do pracy i zauważyłem że stan oleju hydraulicznego jest za niski. To mój drogi sezon i nie wiem jakim olejem był zalany wcześniej, chciałem wymienić cały olej bo czytałem że wchodzi jakieś 16l, tylko pytanie jakiej marki olej i jakie parametry?? Proszę o jakieś porady.
-
Przez Łukasz98
Olej hydrauliczny poszedł do silnika. Wymieniłem uszczelkę w pompie NSZ32 . I nie przepuszcza . Ale problem jest taki że olej hydrauliczny się pieni . Wyłączyłem pompę i przejechaniu małego odcinka i kręceniu kierownica hydraulik się pieni dalej . Układ Kierowniczy oryginany bez orbitrola . Wiecie od czego może to być
-
Rekomendowane odpowiedzi
Pęka krzyżak napędu pompy hydraulicznej Ursus C360
Czytaj dalej »
Ursus c360 i massey ferguson