Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedz dla wszystkich wesołków (bo piszę pozew i nie mogę się rozpraszać  ) Gdybym rzucał gnój widłami jak co niektórzy nie miał bym dziś problemu to fakt pozdrawiam 

Opublikowano
Nie bądź taki do przodu bo już cię zaczyna z tyłu brakować
Opublikowano
4 godziny temu, RU68 napisał:

Odpowiedz dla wszystkich wesołków (bo piszę pozew i nie mogę się rozpraszać  ) Gdybym rzucał gnój widłami jak co niektórzy nie miał bym dziś problemu to fakt pozdrawiam 

Żadnym wesołkiem nie jestem. Jeśli ktoś działa zgodnie z prawem i nie wyrządza krzywdy innym, to niczego takiemu człowiekowi nie zazdroszczę i nie cieszy mnie jego krzywda, bo doskonale wiem ile nerw i zdrowia kosztują takie sytuacje. Tobie po prostu brakuje odrobiny  pokory. Teraz to powinieneś uważać na możliwe akcje "odwetowe" ze strony tej nieuczciwej firmy w formie nasłania wszelkich kontroli KAS, US, PIP i inne.

A na spokojnie to trzeba usiąść i pomyśleć: czy to wszystko jest warte szarganych nerwów i nieprzespanych nocy, bo życie jest krótkie, przemija bezpowrotnie i potrafi nam spłatać niejednego figla.

Opublikowano

Ode mnie poszło przedsadowne wezwanie do zapłaty , bo nie oddają 5tysiecy nadpłaty zaliczki za dwa auta tego cuda (towar dojechal , stary , skawalony , ale mi to tam nie przeszkadza bo daje rade to przerobic), i albo nie odbieraja albo zwodza ze ksiegowa, ze szef, ze costam.

Opublikowano

Nie mam cię zamiaru kopać jak inni tutaj. Szacun, że napisałeś o wtopie i ostrzegłeś innych. Ale widzisz jak to jest. Ostatnio rozmawialiśmy o zakupie nawozów z Uzbekistanu. Pisałeś jak to zrobić i, że to takie proste. A tu widzisz w Polsce cię przekręcili a co dopiero Uzbekistan. Proza życia.

Opublikowano

kupiliscie odpad ktorego przez lata nikt nie chcial  i do dzisiaj,  by lezal na wysypisku gdyby nie polaczki-cwaniaczki, co chcieli zarobic a tu zonk...

juz ktos tu kiedys opisywal przygody z ta firma- sprzedal im warzywa i byl problem z pieniedzmi..

Opublikowano (edytowane)
Dnia 7.04.2022 o 15:02, jacor73 napisał:

Żadnym wesołkiem nie jestem. Jeśli ktoś działa zgodnie z prawem i nie wyrządza krzywdy innym, to niczego takiemu człowiekowi nie zazdroszczę i nie cieszy mnie jego krzywda, bo doskonale wiem ile nerw i zdrowia kosztują takie sytuacje. Tobie po prostu brakuje odrobiny  pokory. Teraz to powinieneś uważać na możliwe akcje "odwetowe" ze strony tej nieuczciwej firmy w formie nasłania wszelkich kontroli KAS, US, PIP i inne.

A na spokojnie to trzeba usiąść i pomyśleć: czy to wszystko jest warte szarganych nerwów i nieprzespanych nocy, bo życie jest krótkie, przemija bezpowrotnie i potrafi nam spłatać niejednego figla.

Krzywdy nie widzę jak piszesz- ŚWIADOMA DECYZJA losowa wtopa - po prostu chciałem ostrzec innych (mnie tam stać ostrzec innych  ) I tego że chciałem być fer wobec innych ŻAŁUJĘ TYLKO TEGO .Po prostu  okazało się że tak jak mówią przedstawiciele handlowi -"Rolnik nie jest wart żeby się na niego wypluć i trzeba go jebać jak psa bo to durne barany które się strzyże i to tępymi nożyczkami " i widzę że do co niektórych jak ulał  .Następnym razem  tego błędu nie popełnię aby kogoś ostrzec .Podsumowując wesołkom  życzę nawozów po 10 000 i pszenicy po 1000 będzie prawie 1 do 1  zer nie liczymy

Edytowane przez RU68
Opublikowano
57 minut temu, RU68 napisał:

Krzywdy nie widzę jak piszesz- ŚWIADOMA DECYZJA losowa wtopa - po prostu chciałem ostrzec innych (mnie tam stać ) I tego że chciałem być fer wobec innych ŻAŁUJĘ TYLKO TEGO .Po prostu  okazało się że tak jak mówią przedstawiciele handlowi -"Rolnik nie jest wart żeby się na niego wypluć i trzeba go jebać jak psa bo to durne barany które się strzyże i to tępymi nożyczkami " i widzę że do co niektórych jak ulał  .Następnym razem  tego błędu nie popełnię aby kogoś ostrzec .Podsumowując wesołkom  życzę nawozów po 10 000 i pszenicy po 1000 będzie prawie 1 do 1  zer nie 

Widzisz.... Karma i tyle..... 😁😁😁

Opublikowano
1 godzinę temu, RU68 napisał:

Rolnik nie jest wart żeby się na niego wypluć i trzeba go jebać jak psa bo to durne barany które się strzyże i to tępymi nożyczkami

Napisał to ten co sam grzbiet podstawił a go nie strzygą tępymi nożycami tylko garściami rwą sierść z grzbietu🤣

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, sznajdik napisał:

Sam poszkodowany ale mi pomógł odzyskać moje grosze i 🍺mu za to obyście wy nie wtopili jak nie na kupnie to na sprzedaży każdy mądry póki go ktoś nie wychu...ja

Powiedziałbym, że on mądry i przed wtopa i po wtopie. 

Jasne, że każdy może się w coś wpierniczyc. Nie cieszę się z tego, że ktoś umoczył, chodzi tylko o te pierniczenie jaki to biznesmen, a dał się oszukać jak małe dziecko. Myślę, że większość tych, co to ten gnoj widłami wywalają byłaby roztropniejsza. No i do tego nawet po wszystkim najmądrzejszy ciągle, na innych trochę błotem porzucać i oczywiście "mnie stać", a innych ma za takich, na których nie warto się wypluć. No sorry. 

• Like 1
Opublikowano

Niestety napisał prawdę i tak właśnie jest traktowany rolnik ... na szczęście nie wszyscy mają takie podejście... Ja ostatnio takiego psem pognalem, znaczy sam wlazł za bramę bo widział że ktoś jest i dzwonił ale ze nikt go nie wpuścił to  wlazł .. Bramka była otwarta to wlazł tylko w porę skumal że piesel już  biegnie go witać 😁😁😁

Gość ze wspaniałej i obrzydliwie nachalnej firmy na A...... 😜

Opublikowano
14 godzin temu, strzechu napisał:

Ode mnie poszło przedsadowne wezwanie do zapłaty , bo nie oddają 5tysiecy nadpłaty zaliczki za dwa auta tego cuda (towar dojechal , stary , skawalony , ale mi to tam nie przeszkadza bo daje rade to przerobic), i albo nie odbieraja albo zwodza ze ksiegowa, ze szef, ze costam.

Ja mam taką sytuację z zaliczką za ziemię chłop się nie wywiązał telefonów nie odbiera pisemko poszło, ale ma sklep ze środkami ochrony roślin więc komornik będzie miał co odzyskiwać 😉