Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

każdego dnia sitwa Kaczyńskiego uwłaszcza się na majątku narodowym nie licząc się już z nikim i niczym, a winni temu jesteśmy my wszyscy ponieważ milcząco im na to zezwalamy, nie robiąc nic, aby się temu przeciwstawić.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

ja jestem leworeczny- to tez defekt genetyczny, procentowo jest nas tyle samo co homoseksualistow, ojciec byl leworeczny, mam dwoch zieciow i obydwaj sa leworeczni[corki nie] to co proponujesz ?? wykastrowac ich,zeby dalej ulomnosci  nie przenosili ??

Kuźwa, jak ja bym chciał teraz być leworęczny. Kiedy kombajn uj***ł mi palec wskazujący reki prawej.😂

Opublikowano

Nas okradają za np.bledy na drodze walą mandaty w tysiącach to za te ich błędy na miliony niech odpowiadają z własnej kieszeni niech nawet swoje majątki wyprzedają byleby tylko płacić za swoje błędy tak jak to musi robić zwykły podatnik

Opublikowano
8 godzin temu, racyl napisał:

PIS prowadzi interesy z przestępcami /handlarz bronią, węgierski minister skazany na 2 lata przez rząd Chorwacji itd./ , w rządzie siedzi Pan Kamiński, Mejza i inni i to im nie przeszkadza - obłuda na niewyobrażalną skalę. Biedny ten kraj rozkradany przez wszystkie ekipy dotychczas rządzące a ciemnota tego nie widzi.

Racyl przypomnij sobie co robili poprzednicy od 89 roku , przeanalizuj wszystkie przekręty a wtedy zobaczysz że Mejzy i respiratory to mały procent tego zła jakie cię spotyka .

Opublikowano

Jak Mariuszowi ziemia sie zaokragli.. 

2 godziny temu, racyl napisał:

Nas okradają za np.bledy na drodze walą mandaty w tysiącach to za te ich błędy na miliony niech odpowiadają z własnej kieszeni niech nawet swoje majątki wyprzedają byleby tylko płacić za swoje błędy tak jak to musi robić zwykły podatnik

ty niedowidzisz że takie litery walisz? gdzie te buńczuczne moderatory, które bana za cytowanie dają, a same zdjęcia łodyg dają z opisem rzepak?

przerosły ich obowiązki?

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

a tak na chłopski rozum jak to przez sędziego z wyglądu SSmana można wstrzymać dotacje z KPO .

Tak na chłopski rozum, to jaki trzeba być debilem żeby trzymać człowieka na stanowisku, płacić mu i zabraniać wykonywania roboty do której jest przeznaczony. 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Ot debilny polski charakter🤣

Co ma sędzia wspólnego z KPO ?

1 minutę temu, mirro napisał:

Tak na chłopski rozum, to jaki trzeba być debilem żeby trzymać człowieka na stanowisku, płacić mu i zabraniać wykonywania roboty do której jest przeznaczony. 😂

Miał obciętą pensję a to dla niego spora kasa mniej była .

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Chłopski rozum i PISowski rozum to dwie zupełnie inne rzeczy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Ulman napisał:

Przez PISowskie schizy z sędziami nie ma KPO.

21 minut temu, mirro napisał:

Jemu obcięli 25% pensji a Polsce miliardy, Ot interes życia władzy naszej.🤣

Przecież mówię że dla UE jeden sędzia jest ważniejszy niż cały nasz naród jak trudno wam to łyknąć .

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano
5 godzin temu, dysydent napisał:

leworęczność nie jest ułomnością bo nijak nie ogranicza zdolności przeżywalności jak też np kolor oczu czy nawet skóry.

jeśli zaś takie metody uznajesz za terapię to nic nie poradzę że bliżej Ci do pomysłodawców komór gazowych niż Ci się zdaje bo mylisz eksterminację z kuracją i czasem chcąc być przesadnie śmiesznym i cwaniacko błyskotliwym w porównaniach mających "zaorać" oponenta mimowolnie możesz zdemaskować własną być może podświadomą naturę. Leczenie polega przede wszystkim na nie szkodzeniu obiektom leczonym jak i uznania nieuleczalności pewnych przypadków nie mniej nieuleczalny nie znaczy do wyeliminowania. nie oznacza do kwarantanny dozgonnej nawet jeśli by i już nawet nie ta leworęczność a LGBT uznano za nieuleczalne. Akurat to schorzenie nie wymaga aż tak drastycznych środków i zapewne sam to przyznasz zatem jakieś karkołomne sugestie aż mnie przeraziły że mogły się akurat w Twoje głowie zrodzić

Nie sądziłem że akurat Tobie to tez zalecę - pomyśl zanim co publicznie napiszesz bo może to się obrócić przeciwko Tobie bardziej niżby nawet Twój oponent sobie życzył.

znasz znaczenie slowa ironia ???

5 godzin temu, Ulman napisał:

Jacus ma slabosc do kaftanow i elektrowstrzasow☠️

wcale mnie nie dziwi ze polubili twoj post dwaj- jeden po elektrowstrzasach drugi aktualnie w kaftanie-taki przypadek ?? bedziesz trzeci do kolekcji ?

3 godziny temu, mirro napisał:

Kuźwa, jak ja bym chciał teraz być leworęczny. Kiedy kombajn uj***ł mi palec wskazujący reki prawej.😂

co za problem -ja w sumie jestem obureczny-wiele prac wykonuje tak samo lewa czy prawa reka. w ciagniku kieruje przewaznie jedna reka, gdy sie zmeczy to bez problemu druga. noz lewa ale nozyczki prawa. myszka prawa ale touchpad lewa 😂

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/sedzia-igor-tuleya-jednak-nie-wroci-do-orzekania-kolejny-zwrot-w-sprawie-6799134697355776a

Brawo PIS wreszcie się zaczęli stawiać UE widząc że ustępstwa nic nie dają a tak na chłopski rozum jak to przez sędziego z wyglądu SSmana można wstrzymać dotacje z KPO .

za duzo kurwizji ci szkodzi- a ty z wygladu kogo przypominasz ?? z tego co piszesz to pis-diote .

Opublikowano

6 godzin temu, Ulman napisał:

Jacus ma slabosc do kaftanow i elektrowstrzasow☠️

38 minut temu, jacus napisał:

wcale mnie nie dziwi ze polubili twoj post dwaj- jeden po elektrowstrzasach drugi aktualnie w kaftanie-taki przypadek ?? bedziesz trzeci do kolekcji ?

Z tego wychodzi że moja diagnoza była w 100% trafiona🤣 Napisz jeszcze coś o onucy bo to też twój fetysz

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

parę razy bardzo się zaskoczyłem sądząc że obiekt ironizuje bo przekraczał grubo granice absurdu a jednak okazywało się że on na poważnie.
weźmy na ten przykład; jeden taki twierdził że putin jest debeściak i jego przydupasy też, to zwróciłem uwagę że przekracza granice ironii i pewnie zauważyłeś że zakazał mi się do siebie kłaniać jakobym nie nazbyt poważnie go traktował. zatem podniosłem poziom profilaktyki w stosowaniu tego  znaczenia bo co u jednego jest zamierzonym absurdem to u drugiego jest ... jak to było? ... "wizją" godną najwyższej powagi i wszelkich poświęceń (uff, amboną zaleciało) i weź tu się pomyl wobec takiego przeceniając jego poziom ironii.... ogólnie - poziom
Z ironią jest odwrotnie jak z realnym przeciwnikiem - lepiej ją niedocenić niż przecenić jak np Ukraińcy do końca wierzyli że kacapy tymi "manewrami" pod samą granicą tylko sobie jaja robią a tu patrz - przecenili poziom ruskiej ironii bo to nie była żadna ironia :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

za duzo kurwizji ci szkodzi- a ty z wygladu kogo przypominasz ??

O właśnie. A tak niedawno pisane tu było o odczłowieczaniu przeciwnika, albo wroga, aby spokojnie mozna było go anihilować.😂 Porównanie faceta do SS mana chyba ma tylko wzmacniać przekaz.

Opublikowano
17 godzin temu, witejus napisał:

W Turcji jest PIS?Erdogan to prezes tamtejszego PISu?wiesz jaka inflacja w Turcji?

A co to pis ma monopol na dyletanctwo w zakresie ekonomii i populizm i rozdawnictwo? Erdogan w wielu sprawach radzi sobie dużo lepiej niż Kaczyński. Jak choćby w polityce zagranicznej. Ale w wielu sprawach jest podobnym niedojdą.

17 godzin temu, Denwer napisał:

Mi  się  tuk   nie  śni  na szczęście  :D   Tylko  moim  obowiązkiem  jest  przypominać    te  najgorsze  dla  Polski  czasy  jakie były  pod rządami tuka 

FZlFFvPXkAIqYWP?format=jpg&name=small

Najgorsze dla Polski czasy to wprowadził pis. A ten sondaż to chyba w pisie robili.

Opublikowano
5 godzin temu, dysydent napisał:

Z ironią jest odwrotnie jak z realnym przeciwnikiem - lepiej ją niedocenić niż przecenić jak np Ukraińcy do końca wierzyli że kacapy tymi "manewrami" pod samą granicą tylko sobie jaja robią a tu patrz - przecenili poziom ruskiej ironii bo to nie była żadna ironia :P

Tu akurat całość ironicznych działań zaskoczyła tak jedną, jak i drugą stronę.  Jedni mieli nie atakować, a drudzy się nie bronić🤣 Zaskoczyła też trzecią stronę czyli całą resztę przyglądających się z boku. A "ironiczne " działania Polskiego Rządu zaskoczyły najpierw obywateli a dłuuuugo potem i sam Rząd. Ci zaś ostatni chyba wciąż są zaskoczeni.😂

Opublikowano

pinokia zamkna tak samo jak tuska.............

10 godzin temu, Ulman napisał:

Z tego wychodzi że moja diagnoza była w 100% trafiona🤣 Napisz jeszcze coś o onucy bo to też twój fetysz

i zowu manius zalajkowal twoj post-wicia moze jeszcze spi 🤣.

Opublikowano
13 godzin temu, jacus napisał:

co za problem -ja w sumie jestem obureczny-wiele prac wykonuje tak samo lewa czy prawa reka. w ciagniku kieruje przewaznie jedna reka, gdy sie zmeczy to bez problemu druga. noz lewa ale nozyczki prawa. myszka prawa ale touchpad lewa 😂

za duzo kurwizji ci szkodzi- a ty z wygladu kogo przypominasz ?? z tego co piszesz to pis-diote .

Ja nie jestem władzą to mogę nawet nóg nie mieć a on w imię psychicznych urojeń anty pisowskich dał Boguckiemu za fri miliony . To jest autorytet sędziowski ?

Pis daje plusy , minusy a ludzie co z Tyley mają ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v