Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ulman obudż się - masz nowego kumpla. Spytaj się go dlaczego ta ściana sie odkształca. Niech  udowodni że kazda ściana się ugina a potem wraca do pierwotnego kształtu?

Opublikowano
31 minut temu, PawelWlkp napisał:

Tak się ich boisz. A ruska zaraza ci imponuje? Do garnka im nie zaglądam, ale jak ruskie przyjdą Polskę denazyfikowac to tobie tam na wschodzie szybko zajrzą. 

Moi goście po rusku gadają bo z Charkowa i bandera to nie ich klimat. Amerykanów szczerze nie lubieja , ale jak im zaczęły rakiety koło bloku przelatywać to im się poglądy na tą swolocz ze wschodu szybka pozmieniały i na tego wielkiego wodza, co mu się wielką Rosja marzy. Na szczęście nie ma widoku żeby w Polsce nielicznym tak drastycznie mieli przekaz zmieniać, to pozostają w zachwytach nad rosja i putinem i plują na zachód Żydów i inne fobie. karać takich nie powinni, raczej chyba leczyć.

Taa, ruskie przyjdom  i nas napadnom a potem bombe spuszczo. Ty jesteś na zachodzie i obsrany  a jak 5 km od granicy i śpię spokojnie. I kto tu ma fobie? 

Póki co to bandera nie jest w w klimacie żadnego z upaińców. Poczekaj az poczują grunt pod nogami to będą żądać żeby ich bohatera szanować a jak nie to będzie dla nich obraza wartości narodowych. Zapewne poprawność kretynów z PIS czy PO nie pozwoli na wiellki rozgłos takich zjawisk w mediach ale  całości przepływu informacji nie skontrolują. Oczywiście takie wiadomości będą z automatu etykietowane jako wroga propaganda i ruska dezinformacja. Dobrze  że duch w narodzie nie ginie  - dziś w w pewnym ładnym miasteczku na kresach widziałem napis     *****   UPA.

Opublikowano

Uwaga Pawle z Wielkop  rosja kontroluje już ponad jedną czwartą terytorium Ukrainy, a polskie i zachodnie mendia przekonują swoich widzów, że Rosja przegrywa wojnę, a Ukraina wkrótce zwycięży. Żyjemy w Matrixie, gdzie większość ludzi jest w rzeczywistości nieświadoma i wierzy w fałszywe rzeczywistości - gdzie się podziejesz przed putinkiem?

279297928_130275949607028_5540578897808633136_n.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Oczywiście takie wiadomości będą z automatu etykietowane jako wroga propaganda i ruska dezinformacja. Dobrze  że duch w narodzie nie ginie  - dziś w w pewnym ładnym miasteczku na kresach widziałem napis     *****   UPA.

zmieniłeś się na narodowca 

Opublikowano

Romek  Ulman ma już nowego kumpla który bunkruje upadlińców a to nie po jego myśli - będą długie wieczorowe sprzeczki w właściwym temacie?

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

Po której stronie?jak ci ruskie bomby rozwalą chałupę to szybko minie uwielbienie dla ruskich

Jak rozwalą to pierwszy przyznam ci rację .

Opublikowano (edytowane)

W Donbasie jest 1.5 miliona nie potrzebnych ludzi, należy ich po prostu zabić...." (Rosjan). Tak przed kamerą twierdzi Ukraiński minister.! Co zrobią z nami Polakami?.Dopbrze, ze ruskie tam wkroczyli bo upadlińce w doniecku szykowali na ludność ruskojęzyczną drugi nWołyń. Czy ktoś sądzi, że anglosasi by zaprotestowali? - watpię mamo czy ja panna.

https://www.facebook.com/permalink.php?s

Paradoks predescynacji.

https://www.facebook.com/Peter.M71/posts/10224339366246711?__

Edytowane przez many13
Opublikowano

Po dziczy wszystkiego można się spodziewać. Tak sobie mysle ze przez analogię do ukrainy to powinniśmy polubić niemców jak zaczną stawiać adolfowi pomniki i nazywać ulice jego imieniem.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

powinniśmy polubić niemców jak zaczną stawiać adolfowi pomniki i nazywać ulice jego imieniem.

U nas by się tacy znaleźli i to bez wielkiego szukania. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

powinniśmy polubić niemców

chyba ostatnio miałeś ich za sprzymierzeńców ? 

1 minutę temu, Leszy napisał:

na trzeźwo ?

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Teraz pewnie by się znaleźli ale jakby z adolfa zrobili bohatera narodowego to powinniśmy ich pokochać jak upaińców.  

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

... popuść trochę 

W gacie 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v