Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, peugeot napisał:

Zadanie było takie a nie inne , nie przystawało do zadania z fizyki . Domysły w stylu co autor miał na myśli to nie fizyka .  

Jak nie przystawało ? Co ty chłopie możesz wiedzieć o zadaniach na studiach i co przystaje a co nie?  Na uczelni masz normalne zajęcia na pracowni z optyki, termodynamiki mechaniki i innych działów i ćwiczenia się jak najbardziej wykonuje. Niepotrzebnie zabrnąłeś w temat w którym nie masz nic do powiedzenia a usilnie próbujesz coś wniesć.

Proponuje skończyć tą dyskusję bo zebyś mógł być partnerem do dyskusji to powinieneś mieć jakikolwiek pojęcie o fizyce i minimum wyobrazenia jak sie studiuje . Niestety ani tego ani tego nie posiadasz  Jedynie jako zaprzaniec próbujesz rozpaczliwie i w sposób kompletnie abstrakcyjny próbować uzasadnić swoje dziwne domniemania i wykoslawione wyobrażenia. Jest to dramatycznie żałosne ale szacun za wytrwałość. Mało kto byłby tak zdeterminowany i tak długo robił z siebie posmiewisko

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Looo hoho widzę że poważne problemy są.. 😁

zauważyłem. dość regularnie pojawiasz się i znikasz. :D

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Wiem o tym dokładnie. To jest draństwo zdolne do wszystkiego i dlatego zawsze ktoś ich musiał krótko za mordę trzymać. Metoda wypracowana przez dziesiątki pokoleń 

W IX wieku na dzisiejszych terenach od Morza Czarnego do Kaspijskiego funkcjonowało dzikie plemię Hazaria. Ciągle  toczyło zadymy z sąsiadami. Zostało pokonane i rozproszone przez Wikingów i Polanów tz, Słowian. Upadlińce i niektóre plemiona zamieszkałe teraz w Palestynie mają dokładnie chazarskie geny. Ponoć Ci z nad Synaja chca zasiedlić ziamie swoich dziadów nad Morzem Czarnym. Eksudus upadlińców na zachodni kierunek jest planowym odgórnym działaniem. Nad Synajem brakuje wody i ciągłe utraczki z Palestyńczykami a tu w okolicach Magnitogorska takie żyzne hektary?

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Ja nigdzie nie znikam... Poprostu nie żyje af jak ty... 

ja na szczęście to nie taki dupek jak ty.

słuchaj no. nie chciał byś kiedyś się spotkać i porozmawiać tak oko w oko?

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Rząd RP robi to cały czas. 😂

To jest lewicowa patologiczna ślepa scieżka ewolucji. Ot wybryk natury , ale ona sobie z tym sama poradzi

Opublikowano

Dawaj wypierdku... 

kiedy i gdzie możemy porozmawiać pojebie?

Opublikowano

Kiedy się odwarzysz trolu 

zawsze pantoflarzu. nawet jutro... po południu. chętnie napluję ci w twarz.

Opublikowano (edytowane)

Przycpal formulowy obszczymurek... 😜

3 godziny temu, Pafnucy napisał:

zawsze pantoflarzu. nawet jutro... po południu. chętnie napluję ci w twarz.

Sobie możesz napluc 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

dawaj cićwirzu.

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Sobie możesz napluc nedzorzu 

miejsce , godzina i czas.

Opublikowano (edytowane)

Wytrzeźwiej kurduplu bo się obeszczysz zara... Dzieci w przedszkolu postrasz... 😜

Jutro w Filipowie na placu koło parku... Pasuje? 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, hubertuss napisał:

ja napisałem jak wyglądała ta sprzedaż.

Nie  napisałeś   jak  wyglądała  ta  sprzedaż,  bo nie  masz  o  tym  pojęcia   :D  :D  :D.

Gdyby  to odbyło  się  tak jak ty  pisałeś  to  nie było  by  żadnej  afery  nikt  nie  miał  by  postawionych  zarzutów. 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Wytrzeźwiej kurduplu bo się obeszczysz zara... Dzieci w przedszkolu postrasz... 😜

miejsce , godzina i czas.

Opublikowano

Trol i obciach tego forum co na niczym się nie zna i nic nie ma... Pisowski wyborca... 😁

no i? pogadamy oko w oko pantoflu?

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Ulman napisał:

Jak nie przystawało ? Co ty chłopie możesz wiedzieć o zadaniach na studiach i co przystaje a co nie?  Na uczelni masz normalne zajęcia na pracowni z optyki, termodynamiki mechaniki i innych działów i ćwiczenia się jak najbardziej wykonuje. Niepotrzebnie zabrnąłeś w temat w którym nie masz nic do powiedzenia a usilnie próbujesz coś wniesć.

Proponuje skończyć tą dyskusję bo zebyś mógł być partnerem do dyskusji to powinieneś mieć jakikolwiek pojęcie o fizyce i minimum wyobrazenia jak sie studiuje . Niestety ani tego ani tego nie posiadasz  Jedynie jako zaprzaniec próbujesz rozpaczliwie i w sposób kompletnie abstrakcyjny próbować uzasadnić swoje dziwne domniemania i wykoslawione wyobrażenia. Jest to dramatycznie żałosne ale szacun za wytrwałość. Mało kto byłby tak zdeterminowany i tak długo robił z siebie posmiewisko

Kombinujesz a wiesz że przykład traktowania studenta przez profesorka był pokazem głupoty i braku profesjonalizmu ze strony tego drugiego . Na dodatek łamiąc  zasady fizyczne próbujesz bronić Typa . 

Edytowane przez peugeot
Opublikowano

To dawaj... Tyko pampersa nie zapomnij.... 😁

dawaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v