Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Many ty piszesz że za mordowanie cywilów odpowiadają Ukraińcy z pułku Azow , że popierasz rusków to wiem ale za całe zło obarczać Azow i nacjonalistów Ukraińskich . Ciekawe ile ta ruska baba wzięła za to gadanie , propaganda pisowska jest ale putinowska a to samo co stalinowska też jest i chyba ma się dobrze , w swoich domniemaniach jesteś osamotniony i piszesz jak byś był nad przepaścią .

Wiem, że zbyt mocno się w to angażuję ale zawsze musi być jakaś przyczyna - początek wątku. Mając na uwadze kontekst milczenia o ludobójstwie Polaków na Wołyniu tak zwana poprawność POlityczna  której żródłem jest pisowski nierząd drążę temat w myśl zasady bo jest zakazany. Nie wiem czy orientujesz się sytuacją Kasi Nowakowskiej. Za to, że mając na fejsie grupę nawiązującą do pamięci o Wołyniu jest teraz szykanowana przez organy sądowe, W czerwcu ma kolejną rozprawę za sianie nienawiści a oskarżycielami są upadlińskie prokuratory. Do czego to doszło - w jakim bagnie przyszło nam funkcjonować. Też walczę o pamięć o ludobójstwie Polaków na Wołyniu przez upadlińskie rezuny. Dostałem miesięcznego bana za opis jednego z sposobów mordowania polskich dzieci. Napisałem, że przybijano język małemu dziecku gwożdziem do stołu aż się wykrwawi. Są na to dokumenty świadków i opisy w książkach Krzysztofa Kołtuna "Mordowali nas pod Włodzimierzem". My Polacy chcemy tylko żeby oficjalnie nas przeproszono i pozwolono w odpowiednich miejscach godnie pochować szczątki niewinnych osób. - czy to zbyt dużo się pytam?. UPAdlińce twierdzą, że to Polacy ich ryzali - to jest nawet nie śmieszne ale bardzo duża bariera do przyjażni.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, many13 napisał:

Wiem, że zbyt mocno się w to angażuję ale zawsze musi być jakaś przyczyna - początek wątku. Mając na uwadze kontekst milczenia o ludobójstwie Polaków na Wołyniu tak zwana poprawność POlityczna  której żródłem jest pisowski nierząd drążę temat w myśl zasady bo jest zakazany. Nie wiem czy orientujesz się sytuacją Kasi Nowakowskiej. Za to, że mając na fejsie grupę nawiązującą do pamięci o Wołyniu jest teraz szykanowana przez organy sądowe, W czerwcu ma kolejną rozprawę za sianie nienawiści a oskarżycielami są upadlińskie prokuratory. Do czego to doszło - w jakim bagnie przyszło nam funkcjonować. Też walczę o pamięć o ludobójstwie Polaków na Wołyniu przez upadlińskie rezuny. Dostałem miesięcznego bana za opis jednego z sposobów mordowania polskich dzieci. Napisałem, że przybijano język małemu dziecku gwożdziem do stołu aż się wykrwawi. Są na to dokumenty świadków i opisy w książkach Krzysztofa Kołtuna "Mordowali nas pod Włodzimierzem". My Polacy chcemy tylko żeby oficjalnie nas przeproszono i pozwolono w odpowiednich miejscach godnie pochować szczątki niewinnych osób. - czy to zbyt dużo się pytam?. UPAdlińce twierdzą, że to Polacy ich ryzali - to jest nawet nie śmieszne ale bardzo duża bariera do przyjażni.

potrafił byś zabijać Ukraińców

Opublikowano
5 minut temu, many13 napisał:

Ukraińcom nie należy za grosz wierzyć. To wyjątkowo podłe i dwulicowe plemię. To co pisałeś o pułku Azov - po ukraińcach można się wszystkiego spodziewać i niczego wykluczyć się nie da. Oni na wołyniu potrafili zabić ukrainkę i jej dzieci tylko dlatego że miała męża polaka.  Bywało też że mąż zabijał swoja zonę bo była laszką. To jest zdziczałe plemie. Moga mordować pobratyńców bo taka jest potrzeba i  jest jak najbardziej możliwe tylko nam sie to w głowach nie miesci.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

potrafił byś zabijać Ukraińców

|Żartujesz - jestem wrażliwym człowiekiem jednak na wyraz ukrainiec mam mieszane uczucia.

Opublikowano
4 minuty temu, peugeot napisał:

Sam też to zauważyłeś , słowo napracować takim jest . 

W jakim sensie?  Możesz to rozwinąć?  Możesz dać jakis przykład jak można się napracować nie wykonując pracy? 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Ukraińcom nie należy za grosz wierzyć.

aaaa, komu należy?

Przed chwilą, many13 napisał:

jestem wrażliwym człowiekiem

tiaaaaa. ....

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

W jakim sensie?  Możesz to rozwinąć?  Możesz dać jakis przykład jak można się napracować nie wykonując pracy? 

Napracować nie jest pojęciem fizycznym . Odpowiedź zawsze będzie subiektywna .

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Ukraińcom nie należy za grosz wierzyć. To wyjątkowo podłe i dwulicowe plemię. To co pisałeś o pułku Azov - po ukraińcach można się wszystkiego spodziewać i niczego wykluczyć się nie da. Oni na wołyniu potrafili zabić ukrainkę i jej dzieci tylko dlatego że miała męża polaka.  Bywało też że mąż zabijał swoja zonę bo była laszką. To jest zdziczałe plemie. Moga mordować pobratyńców bo taka jest potrzeba i  jest jak najbardziej możliwe tylko nam sie to w głowach nie miesci.

Zgadza się - trochę się tego nasłuchałem i śledzę temat. Przecież banderowcy z Prawego Sektora i mieszanka probanderowska 2 czerwca 2014 roku spaliła żywcem ponad 100 osób rosyjsko języcznych w Oddesie tylko za to, ze robili piknik pedrzedwyborczy. Milicja sie nie wtracała. Nasza kór@wowizja kurskiogo o tym Ci nie opowie bo połowa nierządu to ukraińce.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, peugeot napisał:

Napracować nie jest pojęciem fizycznym . Odpowiedź zawsze będzie subiektywna .

Jak pchał ścianę to miał sie napracować w sensie intelektualnym? Żartujesz czy kpisz? 

Na egzaminie z fizyki praca nie jest pojeciem fizycznym?  Co jeszcze wymyslisz? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, many13 napisał:

Zgadza się - trochę się tego nasłuchałem i śledzę temat. Przecież banderowcy z Prawego Sektora i mieszanka probanderowska 2 czerwca 2014 roku spaliła żywcem ponad 100 osób rosyjsko języcznych w Oddesie tylko za to, ze robili piknik pedrzedwyborczy. Milicja sie nie wtracała. Nasza kór@wowizja kurskiogo o tym Ci nie opowie bo połowa nierządu to ukraińce.

a wiesz że na ich przywódcę byś się nadał?

Opublikowano
3 minuty temu, many13 napisał:

Wiem o tym dokładnie. To jest draństwo zdolne do wszystkiego i dlatego zawsze ktoś ich musiał krótko za mordę trzymać. Metoda wypracowana przez dziesiątki pokoleń 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Jak pchał ścianę to miał sie napracować w sensie intelektualnym? Żartujesz czy kpisz? 

Zadanie było takie a nie inne , nie przystawało do zadania z fizyki . Domysły w stylu co autor miał na myśli to nie fizyka .  

Opublikowano

Mariusz Kamiński przekazał szablę generalską ministrowi ukrainy to jest zdrada Polski i Narodu 👹

https://www.tvp.info/60010485/min-kaminski-w-hostomlu-bedziemy-z-ukraina-do-jej-zwyciestwa

Bardzo ważne:

W ostatnim wystąpieniu rzecznik Kremla, Dimitrij Pieskow, nazywa Polskę zagrożeniem i źródłem, z którego płynie „wroga retoryka”. To stwierdzenie padło podczas dzisiejszej konferencji prasowej.

Polska od dawna nie była przyjazna, a w ostatnich miesiącach stała się wroga, faktem jest, że może stanowić zagrożenie dla integralności terytorialnej Ukrainy – mówił Pieskow.

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, Pafnucy napisał:

można.

@Bogdan_ja, znasz? nic jełop nie robi, a ciągle głosi że faraonem jest z piramidą z gówna od krów.

znata? taki przygłup z podlasia co nie potrafi liczyć.

A to pomyliłeś ze  swoim kolego sławkiem co ma małe stopy bo łon piramidy gnoju ma i siedzi krowie pod ogonem i nic nimo.... 😁😁😁😁

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

A to pomyliłeś ze  swoim kolego sławkiem co ma małe stopy bo łon piramidy gnoju ma i siedzi krowie pod ogonem i nic nimo.... 😁😁😁😁

głąba takiego jak ty pomylić się nie da.

faraon piramid gównianych,. :D

jak tam ? socjal od PIS dostałeś nierobie?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Widzę że żal dupke ciśniemalo chimoroidy nie wybuchną  😁

No sławek fakt faraon co gieee ma i 10 fotek tego gieee wstawia.. 🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Widzę że żal dupke ciśniemalo chimoroidy nie wybuchną  😁

czekaj no. to na ile ha dał PIS nawozowe? 60 obrabiasz, synowi dałeś 30, synowa maiała też30, a ty duypku, na 40 doplatę dostałeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v