Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewygodne, co? Nie wpisuje się w narrację o wielkiej wdzięczności za przyjecie 3 milionów ukraińców? Oj, oj, to na pewno jest rosyjska intryga i dywersja w celu pogorszenia stosunków i rozbicia solidarności bratnich narodów. No i oczywiście jest to narracja pisana cyrylicą na Kremlu i kłamliwa dezinformacja prosto z KGB🤣 

Opublikowano

Nasza rzadzaca swołocz i ich propaganda tego nigdy nie przytoczy a lud jest tepy , niedouczony i nie ma pojecia co sie działo kiedyś i co się działo ostatnio na upainie.

Opublikowano
29 minut temu, peugeot napisał:

Nie wpisuje się bo to było przed wojną w Ukrainie . 

A teraz mamy wojnę , przyjmujemy ich jak leci, dajemy mieszkania , żarcie , kasę a w zamian co?  Nawet przez przyzwoitość  wypadało by taki temat zawiesić. Tyle tylko że to plemię nie zna takego pojęcia jak przyzwoitość, umiar czy takt. 

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Ulman napisał:

Nasza rzadzaca swołocz i ich propaganda tego nigdy nie przytoczy a lud jest tepy , niedouczony i nie ma pojecia co sie działo kiedyś i co się działo ostatnio na upainie.

oglądałeś jednak 

Opublikowano

Nie ma nic napisane ile zarabiają ale z pewnością tam trzeba zapieprzać i wtedy się zarobi. Pewnie pozbyli sie leni i związków zawodowych bo by nigdy na plus nie wyszli

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, many13 napisał:

Rosja wykorzystała między innymi właśnie istnienie tego pułku jako pretekst do rozpoczęcia wojny z Ukrainą.

Wczoraj słyszałem że Rosjanie opowiadają w swoich mediach ,iż okultyści i sataniści a moze nawet magowie Voodoo , odczyniają modły nad ukraińskim sprzętem, rysują znaki krwią na nim i być może iż nawet sam szatan walczy po ich stronie.🤩 Tak że, ten , togo Panie pretekst do rozpętania tej wojny był każdy dobry.

O kuźwa, właśnie odkryłem czemu Papież na Ukrainę nie jedzie. Przecież nie będzie pchał się w łapy czarta.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał:
7 godzin temu, peugeot napisał:

Nie wpisuje się bo to było przed wojną w Ukrainie . 

A teraz mamy wojnę , przyjmujemy ich jak leci, dajemy mieszkania , żarcie , kasę a w zamian co?  Nawet przez przyzwoitość  wypadało by taki temat zawiesić. Tyle tylko że to plemię nie zna takego pojęcia jak przyzwoitość, umiar czy takt. 

Z tego co wiem ten spór został rozwiązany 4 lutego 2022 r . 

Teraz już rozumiesz kto manipuluje i w jakim celu .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v