Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tw Oscar to fałszywiec i z takim nigdy nie wiadomo po której jest stronie 

Opublikowano

Trzeba przyznać, że kabaret z Antkiem jest niezły. Klepie to samo co przez lata. A miała być jakaś nowa tajemna wiedza. Zbliżają się wybory, religia smoleńska rusza na nowo. Nie zdziwię się jak miesięcznice wrócą.

Opublikowano

A niech wracają miesięcznice , koło uja mi to lata 

To co to dziś jakaś konferencjia jest z tą katastrofą związana 🤔

Opublikowano
46 minut temu, tracker napisał:

Osz ty w mordę kopany. Takich jajec to się nie spodziewałem. 😂 Facet napisał instrukcję jak umieścić i zdetonować ładunki w samolocie wycofanym z uzytkowania.

Podejrzewam że nawet producent nie ujął tego w instrukcji samolotu. Cały czas jednak obracamy się wokół stwierdzenia "mogłoby" . 

• Like 1
Opublikowano

Normalnie Prezes.😂

No to teraz w prokuraturze prowadzącej śledztwo wszyscy uciekli na L-4, albo odchodzą na emeryturę. Blady strach padł na prokuratorów, bo jak dorobić materiał dowodowy?😂

Opublikowano
34 minuty temu, mirro napisał:

Lepiej takiego.

Gdzie tam,sowieci już dawno lepszy wymyślili bo jak taki traktor pracował na polu przy chińskiej granicy a zaatakowali chińscy żołnierze ,odpowiedział ogniem z dział ,po czym odleciał w kierunku Moskwy

Opublikowano

Nie ma chętnych na szczepionki za 6 mld zł. Rząd prosi o pomoc UE .

Polski rząd już ma miliony niewykorzystanych szczepionek przeciwko COVID-19, a w perspektywie czeka dostawa kolejnych 67 mln dawek za 6 mld zł. To więcej niż zużyliśmy do tej pory. Dlatego rząd chce renegocjacji umowy z Pfizerem — informuje w poniedziałek "Dziennik Gazeta Prawna".

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/nie-ma-chetnych-na-szczepionki-za-6-mld-zl-rzad-prosi-o-pomoc-ue/581h4vq

Opublikowano (edytowane)

A to peszek xD:DB|xD 🤣

Edytowane przez V12
Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał:

Gdzie tam,sowieci już dawno lepszy wymyślili bo jak taki traktor pracował na polu przy chińskiej granicy a zaatakowali chińscy żołnierze ,odpowiedział ogniem z dział ,po czym odleciał w kierunku Moskwy

Zagrozili że jak incydenty będą się powtarzać, to przyślą kombajn.😂

3 godziny temu, galan99 napisał:

Nie ma chętnych na szczepionki za 6 mld zł. Rząd prosi o pomoc UE .

Dawać kilka to se wstrzyknę.😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wszyscy to robią nie tylko Polska wiec nic się nie dzieje .

I miliardy Polakom wyparowali , nie ma i nie będzie .

Fatalny kwartał dla funduszy inwestycyjnych .

Na skutek wojny na Ukrainie oraz rozpędzonej inflacji, a w efekcie obaw o kondycję gospodarek, prawie wszystkie kategorie funduszy inwestycyjnych w pierwszym kwartale przyniosły klientom straty. Co przyniosą kolejne miesiące tego roku?

Edytowane przez galan99
Opublikowano

O ile to jest prawda, że pojechało. Jeśli miałoby jechać to z Lublina albo Żurawicy bo to nowa 18 Dywizja a Abramsy mają być dla nich. Ale Jak dziś jechałem to w Lublinie wory z czołgami stały gdzie zwykle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v