Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@hubertuss ja bym się bał tego pytania bo jeszcze gotóweś usłyszeć że by założył xD

zacytuję sam siebie bo w edycji ... i pewien jestem że nie wszyscy doczytali

12 minut temu, dysydent napisał:

@witejus wystarczającą krzywdą temu debilowi to właśnie nie zwrócenie mu uwagi jakim jest debilem i jak wielu o tym się jeszcze dowie zanim ktoś nieopatrznie mu w końcu tę uwagę zwróci
ta fotka zapewne zrobiona w tym celu przez co dekonspiruje kolejnych....

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

No niestety to jest to. łatwo sobie dopowiedzieć na pytanie dlaczego ludzie którzy walczyli pod znakiem Polski Walczącej nigdy się nie utożsamiali z tymi ludźmi jak ten na zdjęciu. Bo widzieli, że to bezmózgie bydło. Jak można założyć se koszulkę z napisem, że się jest ruską k**wą. Gdyby było, że Tusk to ruska k to rozumiem. Ale nie tu koleś se napisał, że on jest ruską k**wą i założył jeszcze opaskę Polski Walczącej. A bezmózgi takie jak @witejus czy @Denwer to popierają bo nawet nie rozumieją treści przekazu jaki koleś oczywiście w swojej głupocie i niewiedzy głosi na swojej koszulce.

7 minut temu, dysydent napisał:

@hubertuss ja bym się bał tego pytania bo jeszcze gotóweś usłyszeć że by założył xD

zacytuję sam siebie bo w edycji ... i pewien jestem że nie wszyscy doczytali

Ci obaj powyżej mają rozum tak samo słaby jak ten koleś. Oni nawet nie rozumieją sensu tego zdjęcia.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

powiadasz, że nie ma świętości dla ciebie, skoro akurat nie widzisz?

Jakie  godziny  i  w jaki  dni  są  dla ciebie  święta  możesz  powiedzieć   nie chciał  bym  urazić  twoich  uczuć  do  świętości  danej  godziny  ??

FPaYAe3XsAA-WWb?format=jpg&name=small

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

mam gdzieś tego kolesia. ale tu kazdy przynajmniej widzi jak potrafisz przekręcać i manipulować faktami.

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Marecek to zdjęcie zrobił kolegom na zlocie pierwszej brygady głupków PIS. Propaganda na tłumoków ma największe oddziaływanie.

ja tam podejrzewam że Denwera Tusk wynajął bo tak prymitywna propaganda trafia tylko do wyjątkowych tłumoków u większości wywołuje odrazę ;)

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Jakie  godziny  i  w jaki  dni  są  dla ciebie  święta  możesz  powiedzieć   nie chciał  bym  urazić  twoich  uczuć  do  świętości  danej  godziny  ??

wszystkie. dziękuję że to uwzględnisz. :D

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, witejus napisał:

Naprawdę wierzysz w to?ty byś nałożył koszulkę na której napisałbyś że jesteś jakąś k...?

Naprawdę to wierzę w twoją i @Denwer głupotę. Tu już @dysydent wytłumaczył sens tego zdjęcia czego wy tak samo bezmózdzy jak ten typ nie rozumiecie. To zdjęcie go i was ośmiesza. A wy dalej brniecie w swe durnoty. On jest debilem bo założył koszulkę głoszącą, ze jest ruską k**wą A wy jesteście tacy jak on bo tak samo jak on myślicie i nie rozumiecie czemu ktoś zrobił to zdjęcie. Zrozum to zdjęcie tego człowieka upokarza. Tak jak ciebie i @Denwertutaj pisanie.

@Denwer a jak tam twój szczery trol co to pisał, ze Biden kazał dac Polsce kasę na KPO? Gdzie ta kasa? Bo Biden już dawno pojechał a kasy nie ma.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

wszystkie. dziękuję że to uwzględnisz. :D

Drużyna Putina 

FPaYC9HXoAQpDXa?format=jpg&name=small

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Gdyby było, że Tusk to ruska k to rozumiem.

Wreszcie zatrybiłeś ?jego błąd polega na tym dla takich niekumatych nie napisał na górze TUSK,ty w ogóle jakiś niekumaty jesteś nie tak dawno musiałem łopatologicznie kawę na ławę wywalić byś zatrybił o co mi chodzi

5 minut temu, hubertuss napisał:

Ale nie tu koleś se napisał, że on jest ruską k**wą

pokaż no gdzie pisze ,,JA JESTEM RUSKA k**wa"?

Opublikowano
45 minut temu, witejus napisał:

Rywalizacja trwa

No , za te wszystkie memy to powinny być bany i po trzy gumy przez plecy 😊

Opublikowano (edytowane)

@witejus czy polscy sportowcy mają napisane na strojach jestem Polakiem czy Polska? To tak samo działa. On ma napisane ruska k**wa tak jak nasi sportowcy mają napisane Polska.. Jestem nie trzeba dodawać. W dowodzie czy na prawku masz napisane jestem Jan Kowalski czy Jan kowalski? Nie upokarzaj się chociaż ty.

5 minut temu, witejus napisał:

Wreszcie zatrybiłeś ?jego błąd polega na tym dla takich niekumatych nie napisał na górze TUSK,ty w ogóle jakiś niekumaty jesteś nie tak dawno musiałem łopatologicznie kawę na ławę wywalić byś zatrybił o co mi chodzi

pokaż no gdzie pisze ,,JA JESTEM RUSKA k**wa"?

A więc błąd. Jednak. Resztę rozumiem robisz dla draki. Koleś popełnił błąd bo sie nazwał ruską k**wą. Bo jest głupi i zamiast napisać, że ten co niżej jest ruską k**wą to z nieuctwa napisał, ze on jest ruską k**wą.

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał:

A bezmózgi takie jak @witejus czy @Denwer 

Jakie prostackie wyzwiska ,  a jeszcze wczoraj mi tłumaczyłes że ty jesteś inny 🥴🤨 ,  teraz widać że jesteś

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

kolejny raz muszę

5 godzin temu, dysydent napisał:

widzisz co chcesz widzieć a nie to co Ci pokazuję naprawdę napisane

Opublikowano (edytowane)

Ale to są znowu fakty. Ja ci nie tłumaczyłem, że jestem inny. Ja ci tłumaczyłem, że to są fakty. Jak tłumaczysz a oni dalej nie rozumieją albo specjalnie bija pianę to znaczy, ze bezmózgi.

1 minutę temu, witejus napisał:

I MIEJ WRESZCIE ODWAGĘ PRZYZNAĆ ŻE TO DOTYCZY PUTINA,a nie chowaj za słownymi wygibasami

Gdzie ty tam Putina widzisz.? O Tusku coś pisze. Ale Putina tam nie ma. Ale może i on lubi innych facetów nie tylko Tuska. Gdzie tam ten Putin jest. Weź mi pokaż.  Co zwój mózgowy ci się przegrzał i Putina zobaczyłeś? Idź odpocznij lepiej.

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Ale to są znowu fakty. Ja ci nie tłumaczyłem, że jestem inny. Ja ci tłumaczyłem, że to są fakty. Jak tłumaczysz a oni dalej nie rozumieją albo specjalnie bija pianę to znaczy, ze bezmózgi.

A jak druga strona tłumaczy Tobie , i Ty bijesz pianę to jesteś bezmózgiem 🤔.  Według mnie to po obu stronach takie pierdolenie o Chopinie , media po obu stronach sporu piszą co chce usłyszeć odbiorca ... I tak będziecie kopać się ch*j wie o co 

A UJ z tą waszą polityką...

Dobra zjem sobie obiadek , dziś polędwiczka w sosie własnym , kasza gryczana i surówka z buraka ćwikłowego 😋

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Dyskutujcie sobie tutaj oligarchowie 🙋

Ja wchodzę do kościoła na 12 , pomodlić się za siebie żebyście mnie z równowagi nie wyprowadzali 🙂

Daj czarnuchowi 100zł na tacę, będzie miał co postawić wieczorem 🤣

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Ursus932 napisał:

A jak druga strona tłumaczy Tobie , i Ty bijesz pianę to jesteś bezmózgiem 🤔.  Według mnie to po obu stronach takie pierdolenie o Chopinie , media po obu stronach sporu piszą co chce usłyszeć odbiorca ... I tak będziecie kopać się ch*j wie o co 

A UJ z tą waszą polityką...

Dobra zjem sobie obiadek , dziś polędwiczka w sosie własnym , kasza gryczana i surówka z buraka ćwikłowego 😋

Ale co mi tłumaczy? Ja rozumiem, że ten gamoń ze zdjęcia chciał napisać sobie na plecach, ze Tusk to ruska k. Ale ze względu na głupotę i brak wykształcenia napisał, że sam jest ruską k. I, że chce Donka przelecieć. Więc co mi tłumaczy @witejus czy @Denwer który nie rozumie tego jak zbłaźnił się ten gamoń w koszulce? Obaj nie rozumieją i biją pianę Ja rozumiem co chciał przekazać gamoń w koszulce. Ale śmieję się jak mu nie wyszło i jak się sam obraził. A te dwa gamonie tego nie rozumieją i bronią typa tłumacząc o co mu chodziło. To zdjęcie ma ośmieszyć tego typa. A te dwa gamonie myślą, że ośmiesza Tuska.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v