Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mirro napisał:

Ale przynajmniej oficjalnie dowiedziałem się ile mamy sprawnych, tzn zdolnych oderwać się od pasa MIGów :lol::lol:

powaga sytuacji pozbawiła Cię jednego lajka bo nawet autoironia ma swoje granice

3 minuty temu, mirro napisał:

Oficjalnie 28.

a nieoficjalnie to większy kłopot ukryć przed Amerykanami niż rosjanami ;)
....
sie zrobił

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

powaga sytuacji pozbawiła Cię jednego lajka bo nawet autoironia ma swoje granice

Granica humoru i ironii dla żołnierzy jest przesunięta.:lol:

1 minutę temu, dysydent napisał:

"Anonymuss"ujawnią ;)

Tu nie chodzi o to ze odkryją, Tylko że dowiedzą się obywatele jak jest ciulowo. I jak im to wytłumaczyć?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Tyle mieli przebazować powietrzem, reszta laweta+.

Ciekawe czy wymienili te zawleczki w fotelach na prawidłowe, czy tylko zapomnieli o nich powiedzieć Ukraińcom.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
28 minut temu, mirro napisał:

@jacus  a cóż to za słodziutka fotka?:lol:

wlasnie tacy slodziacy sa najgorsi- mus sie spinac zeby wymazac bledy mlodosci...

adrian,pinokio, kucharka, glodomorka- kto jeszczepamieta gdzie i jak zaczynali kariery....

Opublikowano
mirro napisał:

Akurat słuchałem... skarpety i sznurówki opadają. Toć on jakby na amfie gadał...

hubertb napisał:

Nie tylko zawleczki nie zgadzają się ze specyfikacją producenta. Skąd oni wezmą 28 pilotów do tych migów? 

pilotów to jeszcze można pozbierać bo jest tylko 28. Weź i ogarnij zalogi do czołgów...

Opublikowano

Kowalski jest nadpobudliwym  debilem a na to nakładają się obsesję i lęki. 

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Tak tak  rozpanoszą  Matki  z dziećmi   uciekające  przed   bombami  twojego  pryncypała.   Na  szczęście  takich  bara**w  jak  ty  jest  tylko  margines  społeczny.

FNKLWfLXwAQaoRR?format=jpg&name=small

A beżowe matki z dziećmi by się mogły rozpanoszyć? 

55 minut temu, mirro napisał:

Granica humoru i ironii dla żołnierzy jest przesunięta.:lol:

Tu nie chodzi o to ze odkryją, Tylko że dowiedzą się obywatele jak jest ciulowo. I jak im to wytłumaczyć?

TVPis wytłumaczy sekcie wszystko 

Opublikowano

W Onet  TVN i  Radio  Zet    tego  nie  pokażą  a jak ktoś  przypomni  to  wywalą  ze studia  bo  prawda   jest  bolesna 

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

A czym podyktowana jest ta radość. 🤔

Bo czasami jak słucham Stankiewicza, to sam bym go wyrzucił ze studia. A tu swój na swego trafił.:lol:

45 minut temu, jacus napisał:

marecek zapomniales ze byl vice-ministrem obrony[chyba] w rzadzie pis-u 🤣

Za Radzia stawiali na W-F i musztrę we wojsku. Już k**wa rzygałem tym wszystkim. Sprawdziany, kontrole, poprawki sprawdzianów. Szkolić się nie było kiedy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

W Onet  TVN i  Radio  Zet    tego  nie  pokażą  a jak ktoś  przypomni  to  wywalą  ze studia  bo  prawda   jest  bolesna 

Wybory się zbliżają jest zwrot o 180 stopni .

Opublikowano
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Panowie co sądzicie o całkowitym zakazie importu ropy , gazu i węgla z rosji przez UE . Na tą chwilę to jedyny sposób na zatrzymanie putina .

A kto zje moją porzeczkę , kolegów jabłka, drób drobiarzy, fasolkę Mirka jak będziemy podpuszczani przez mądrzejszych by drzeć najgłośniej ryja?

Czy rząd przesiądzie się na rowery żeby rolnikowi nie brakło na obróbkę pola, a dostawcy na dowóz towaru do sklepu?

Opublikowano

Jeszcze Dniepru nie przekroczył a już drożyzna na tynkach towarowych a jeśli dojdzie do Bugu to po co nam putina surowce będą jak na zachód trzeba będzie sp***rzać , obiło mi się o uszy że ludzie paszporty wyrabiają .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v