Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Zaj🤬 porównanie. 🤦‍♂️

czemu złe? może czegoś nie rozumiem? cały świat się jednoczy, a tu niektórzy cicho siedzieć karzą. w jakim celu? co to da?

Opublikowano
1 godzinę temu, Wędrowycz85 napisał:

Po czym poznałes, że to Bułkgarki i Ukrainki ?????

nie wiem czy wiesz ze sa takie sluzby ktore te panie od czasu do czasu legitymuja i potem to podaja w programach typu "kryminalna 7

51 minut temu, PRIMO napisał:

No jak korzysta z usług to chyba wie co pisze. 🙄🤓

ty chocbys chcial to nie masz z czym do nich........dziwne ze tylko na wschodzie stoja ?? przypadek..

46 minut temu, Pafnucy napisał:

czemu Primo Ukraińskiej walki nie popierasz?

jak kazdy psychiczny na tym forum 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

cały świat się jednoczy, 

Czekaj aż ten konflikt ucichnie to zobaczysz ile warte to zjednoczenie. 

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Primo jest wkurwiony nie tyle na wojnę co wiadomo na co , na PIS .

a pieprzyć pis. tu historia się dzieje. nie można teraz przez pryzmat pis patrzeć. pomożemy Ukrainie w walce z Putinem, bo nie z Rosją, to nam po prostu wygodniej żyło się będzie w przyszłości. tak to widzę.

Opublikowano

Jeszcze żebyśmy przez tą Ukrainę nie płakali. Wielu z tą dobrodusznością względem tego kraju już tu ponosi. A jeszcze nie tak dawno Polak Polaka za brak maseczki by zabił 

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

Zaj🤬 porównanie. 🤦‍♂️

Patrz wyżej. ⬆️

Primo ,życie to nie tylko pieniądze , czasmi trzeba być solidarnym i pomóc drugiemu

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

ale ja wiem że Ukraińce mordowali Polaków. wierzę że to przeszłość. ale teraz i tu o Naszą przyszłość chodzi . nie rozumiesz tego?

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

a pieprzyć pis. tu historia się dzieje. nie można teraz przez pryzmat pis patrzeć

Ale PiSowi nie patrzeć na ręce raczej bym nie radził.😂

Opublikowano
5 minut temu, marcin19071980 napisał:

A jeszcze nie tak dawno Polak Polaka za brak maseczki by zabił 

O własnie a co to sie staneło że nagle wszyscy o tamtym problemie zapomnieli 🤪

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Tu masz rację bo zachód ze wschodem od czasów caratu robił interesy ale trzeba zrobić wszystko by bomby tego małego człowieka nie spadły na naszą granicę .

Opublikowano

nie. tak łatwo się nie podda. powoli, ale Ukraina przegrywa na chwilę obecną.

Opublikowano (edytowane)

Kurka co sie dzieje, jakaś  segregacja linków czy filmów? W poprzednim poscie był link do materiału gdzie gruzini odmówili ruskim, teraz jest blokada i jest takie info choć po wklejeniu działał poprawnie.

Strona internetowa pod adresem https://www.youtube.com/embed/cMxTZHdeqGY?feature=oembed może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.

sam link na YT działa poprawnie  tylko tu na AF  coś nie teges. Wie ktoś o  co  tu chodzi ?

https://www.youtube.com/watch?v=cMxTZHdeqGY

Edit :

Dobra, nie ważne link spowrotem działa poprawnie, powiedzmy że mi przegladarka nawaliła 🤔 

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

nie. tak łatwo się nie podda. powoli, ale Ukraina przegrywa na chwilę obecną.

Problem jest ma wschodzie, bo wygląda iż moga być dwa kotły a w nich zostać okrążone ok 50 tyś UA wojska wszelakiego. Albo się przebiją, albo pizdiec.

Opublikowano
25 minut temu, V12 napisał:

O własnie a co to sie staneło że nagle wszyscy o tamtym problemie zapomnieli 🤪

zniknal z pierwszych stron ale z realnego zycia jakby mniej -co dzien dziesiatki tysiecy choruje,setki umieraja..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v