Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chyba nie bo przecież opozycja winna. A pisowi to chyba nawet na rękę, że to do kosza poszło. Bo anty elektoratowi się nie narażą. Myślę, że oni w z góry wynik znali. I takiego oczekiwali. A teraz wykonują szpagaty intelektualnie by udowodnić, że choć ich posłowie nie głosowali w liczbie ponad 20 to i tak to wina opozycji.37 z pisu się wstrzymało. Czyli razem około 60 osób ale to i tak wina opozycji.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Łopozycja z lewej  prąca do przymusu i segregacji , szach-mat !

Mam nadzieje że ich rozegrali i pomysły segregacji , paszportów ucichną 

2.5 miecha i troche to ucichnie znów do jesieni , 

👏👏:)

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, hubertuss napisał:

Chyba nie bo przecież opozycja winna. A pisowi to chyba nawet na rękę, że to do kosza poszło. Bo anty elektoratowi się nie narażą. Myślę, że oni w z góry wynik znali. I takiego oczekiwali. A teraz wykonują szpagaty intelektualnie by udowodnić, że choć ich posłowie nie głosowali w liczbie ponad 20 to i tak to wina opozycji.37 z pisu się wstrzymało. Czyli razem około 60 osób ale to i tak wina opozycji.

Spokojnie, ciemny lud i tak to kupi😆

Panowie PISocholicy - czy uważacie że Orban nas zdradził i jest naszym wrogiem czy jeszcze nie? Koziński: Putin dzieli UE i NATO. Orban mu w tym pomaga [OPINIA] - WP Wiadomości

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
13 godzin temu, Ulman napisał:

Któryś PISowiec ostatnio pisał że Owsiak to złodziej bo ma majątek wart 5 mln. A co powiecie na to Panowie PISocholicy? Ujawniamy. Oto majątek Łukasza i Anny Szumowskich - WP Wiadomości

czyli co lekarze to złodzieje ? 

🟥Chińskie władze ostatnio jasno stwierdziły, że muszą zapewnić gospodarce stabilne dostawy energii. Stąd w końcu ubiegłego roku znaczne zwiększenie wydobycia węgla w chińskich kopalniach. W Azji, gdzie mieszka 60 proc. światowej populacji i przypada na nią około połowy światowej produkcji, zużycie węgla rośnie. Dlatego, że szybko rozwijające się kraje starają się zaspokoić rosnący popyt na energię. Ponad 90 proc. ze 195 elektrowni węglowych budowanych na świecie znajduje się właśnie w Azji.
👉Chiny w kilka dni produkują więcej węgla niż polskie górnictwo w ciągu całego roku. Zważywszy choćby na to widać, że walka o klimat wiodąca przez redukcję wydobycia węgla w Polsce to jakieś nieporozumienie
58 minut temu, Ulman napisał:

Panowie PISocholicy - czy uważacie że Orban nas zdradził i jest naszym wrogiem czy jeszcze nie? Koziński: Putin dzieli UE i NATO. Orban mu w tym pomaga [OPINIA] - WP Wiadomości

jak niemcy głaskają to dobrze ? Orban źle ? 

Opublikowano

pis-oholicy po niedzieli odpoczywaja wykonczeni pluciem na owsiaka i lizanem tylka prezesa..zostal tylko alko-holik

czy wegry sa naszym sojusznikiem ?? takim ja w pierwszej polowie lat 40........kto jeszcze pamieta ze okupowali spora czesc polski.

Opublikowano (edytowane)

Roman, jeśli Owsiak ma majatek za 5 baniek a Szumowscy 20 melonów to znaczy że nakradli 4 razy więcej. To proste liczenie.

Wg PISowskiego ludu Niemcy sa naszym wrogiem i dlatego dogadują sie z ruskimi. Natomiast Orban jest naszym przyjacielem i   ....... tez sie dogaduje z ruskimi i ich chwali. Jak to jest karwasz mozliwe??? Jak on może sie bratać z Putinem co nam prezydenta zamordował i zaraz na nas napadnie?  Nie ma innego wytłumaczenia jak zdrada Orbana i przejście na strone naszych wrogów, no chyba ze masz jakieś inne wytłumaczenie?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

bo TY polityki nie lubisz.

Denwer praktycznie nieobecny.

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Roman, jeśli Owsiak ma majatek za 5 baniek a Szumowscy 20 melonów to znaczy że nakradli 4 razy więcej. To proste liczenie.

a znasz biednego lekarza ?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Wincy polityki pewno w cenach nawozów niż tu?

już raczej nie.

Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

Wg PISowskiego ludu Niemcy sa naszym wrogiem i dlatego dogadują sie z ruskimi. Natomiast Orban jest naszym przyjacielem i   ....... tez sie dogaduje z ruskimi i ich chwali. Jak to jest karwasz mozliwe??? Jak on może sie bratać z Putinem co nam prezydenta zamordował i zaraz na nas napadnie?  Nie ma innego wytłumaczenia jak zdrada Orbana i przejście na strone naszych wrogów, no chyba ze masz jakieś inne wytłumaczenie.

proponuje ci jakieś badania na głowę 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

to po co zmieniałeś ?

co zmieniałem? nick? a o tak. bardziej mi się taki podoba.

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

proponuje ci jakieś badania na głowę 

Jak będę potrzebował to dasz mi namiar.

A co ci sie tu nie zgadza? Przyjaciel naszego wroga jest naszym przyjacielem czy wrogiem?  Kto dogaduje sie z Rosją tak jak Niemcy czy Białoruś , jest naszym wrogiem. Czy wrogiem sa też Węgry  czy nie ? Jesli nie to czy ich  postępowanie określiłbyś jako zdradę czy jest to normalne i nic sie nie stało?

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

A co ci sie tu nie zgadza? Przyjaciel naszego wroga jest naszym przyjacielem czy wrogiem?  Kto dogaduje sie z Rosją tak jak Niemcy czy Białoruś , jest naszym wrogiem. Czy wrogiem sa też Węgry  czy nie ? Jesli nie to czy ich  postępowanie określiłbyś jako zdradę czy jest to normalne i nic sie nie stało?

wymień 2 rzeczy które zrobiły Węgry jak niemcy ? 

4 minuty temu, jacus napisał:

wrog naszego wroga jest naszym przyjacielem-chwala ukrainie.......

masz racje jak ty z jachirą głupi z głupim się dogada 🙄

16 minut temu, Pafnucy napisał:

co zmieniałem? nick? a o tak. bardziej mi się taki podoba.

aha

17 minut temu, jacus napisał:

pindziesiont groszy

też tak myślałem zwolenniku 50 dych skromnie w lidlu jak byłem po wiertarkę na aqu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v