Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Roman176 napisał:

no właśnie chowali na powązkach ale później jak otwarli jego szafa było inaczej 

chyba z kiszczakiem pomyliles...on na slasku od dziecka pracowal i  temu komunista zostal ,jak ty.

jaruzelski do szkoly chodzil ze znanymi bohaterami ak i powstania ,on na wakacje pojechal do rodziny na wschodzie oni zostali w warszawie..jemu kregoslup mroz przetracil ich zabily niemieckie bomby-takie polskie losy

19 minut temu, mirro napisał:

Średnim.

usam bin laden bylby z ciebie dumny..

11 minut temu, mirro napisał:

Znowu bijesz żonę?

to ciota,ma jedynie kota

10 minut temu, tomek1974 napisał:

szczegolnie siostrzenica -k**wa ktora ma dzieci z synem oficera sb,zlodzieja i oszusta.

5 minut temu, tomek1974 napisał:

to na kogo głosowałeś ? to ci powiem kim jesteś 

pacjentom szpitala psychiatrycznego nie zadaje sie pytania na kogo glosowali-to oczywiste

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

chyba z kiszczakiem pomyliles...on na slasku od dziecka pracowal i  temu komunista zostal ,jak ty.

jaruzelski do szkoly chodzil ze znanymi bohaterami ak i powstania ,on na wakacje pojechal do rodziny na wschodzie oni zostali w warszawie..jemu kregoslup mroz przetracil ich zabily niemieckie bomby-takie polskie losy

do śląska zwozili sb na emeryturę nie pamiętam do jakiego miasta bytom 

Opublikowano

Chłopy nie ma co karmić trolli. Dawajcie normalnie się napijemy i sobie niedzieli nie zje*biemy. Niech oni dalej się modlą do kota i walą Qnia do ołtarzyka Yarka.

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

No i co z tego? Zawsze na przestrzeni okreslonego czasu będziesz miał minimum i maximum. 

5 minut temu, tomek1974 napisał:

Korwin to zwykły debil udaje że wymyślił kapitalizm a on istnieje od bardzo dawna ,więc myślisz że kapitalizm jest lekiem na finanse a to nie prawda bo wtedy  słabi muszą umrzeć a ja się z tym nie zgadzam. Obowiązkiem państwa jest dbanie o każdego obywatela. 

Jako prawicowiec popierający PIS powinieneś wiedziec czym jest kapitalizm i miec jakiekolwiek pojęcie o tym co mówi JKM. Niestety  jak kazdy PISowiec jesteś lewicowcem który ma zaburzenia świadomości . Potwierdza to dobitnie typowe dla lewicy zdanie o tym jakoby państwo miało obowiązek by dbać o obywatela. Otóż jest inaczej - państwo ma obowiazek nie przeszkadzać a obywatel obowiązek dbać o siebie a jak nie to nich głodny chodzi.

Opublikowano
Przed chwilą, tomek1974 napisał:

A ty mordercą.  Wystarczy nie kraść a kasy będzie pod dostatkiem

yyyy, to skoro brakować zaczyna... to co się dzieje???

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

No i co z tego? Zawsze na przestrzeni okreslonego czasu będziesz miał minimum i maximum. 

ale powiedz sam bidy niema ? 

Przed chwilą, racyl napisał:

Zdjęcie

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst

2 minuty temu, racyl napisał:

Zdjęcie

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „CO SKŁADA SIĘ NA CENĘ ENERGÃ? 59% UNIJNE UPRAWNIENIA DO EMISJI CO2 25% POZOSTAŁE KOSZTY PRODUKCJI 8% OZE KOSZTY 6% KOSZTY WŁASNE SPRZEDAWCOW 1% AKCYZA I MARŻA SPRZEDAWCÃW ENERGII fb.com/andruszkiewicz.blog ŹRÓDŁO: PKEE”

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v