Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy kukiz wypil wiecej w zyciu niz roman-ale na pewno bardziej mu to zaszkodzilo, zapracowal na to zeby-wedlug wlasnego zyczenia,nazywac go szmata...

wlasnie dzieki takim rogasiom z doliny roztoki orkiestra bije rekordy- normalny czlowiek jak widzi takie bzdury wstawiane przez inteligentnych inaczej,wplaca wiecej 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Przecież TVPis robi dokładnie to samo. Wycina to co im pasuje i karmi tym takich jak ty. Czemu nie protestujesz przeciw takim kłamliwym praktykom TVPis? 

robi to samo jakoś nie słychać tego u ciebie .............. 

Oglądałem wczoraj "Czarno na Białym" ...Wszystko, co powiedziałem podczas tej upublicznionej, nagranej "z przyczajki" rozmowy, mówiłem już wcześniej publicznie, w różnych wywiadach, więc tam absolutnie niczego nowego (oczywiście oprócz kilku bluzgów 🙂 ) nie ma.
Manipulacje TVN to mistrzostwo świata- to trzeba im przyznać - i głównym celem tego materiału było wykazanie, że PiS "kupuje posłów" ... Odkrycie stulecia 🙂 🙂 🙂
Oczywiście, że kupuje - stanowiskami w ministerstwach, synekurami w spółkach itd.. Mówiłem o tym w ostatnim wywiadzie dla Dziennik Gazeta Prawna...
Robi dokładnie TO SAMO, co WSZYSTKIE PARTIE władzy po 1989 roku. Bo taki jest ten ustrój, że "kupowanie" to wręcz element gry politycznej, akceptowany raz bardziej a raz mniej przez media. Akceptacja mediów dla tego procederu lub jej brak zależy od tego, czy "kupuje" posłów partia zaprzyjaźniona z którymś z mediów, czy inna, będąca z tym samym medium na wrogich pozycjach 🙂 )
Wszyscy trąbią o Pegasusie... A tu proszę - znany od wielu lat kolega, publicznie mieniący się twoim przyjacielem może nagle potajemnie cię nagrać a potem sprzedać 🙂
Dziwny jest ten świat....

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

wlasnie dzieki takim rogasiom z doliny roztoki orkiestra bije rekordy- normalny czlowiek jak widzi takie bzdury wstawiane przez inteligentnych inaczej,wplaca wiecej 

albo widać za kogo się lepiej żyje ?  guwno masz to guwno dasz proste  ...... czy pis czy peło siana ci z stodoły nie ukradną 

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

nie wiem czy kukiz wypil wiecej w zyciu niz roman-ale na pewno bardziej mu to zaszkodzilo, zapracowal na to zeby-wedlug wlasnego zyczenia,nazywac go szmata...

pamiętasz jak to było za młodu ? to picia trzeba mieć  łeb   ty jej nie masz 😂 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

robi to samo jakoś nie słychać tego u ciebie .............. 

Oglądałem wczoraj "Czarno na Białym" ...Wszystko, co powiedziałem podczas tej upublicznionej, nagranej "z przyczajki" rozmowy, mówiłem już wcześniej publicznie, w różnych wywiadach, więc tam absolutnie niczego nowego (oczywiście oprócz kilku bluzgów 🙂 ) nie ma.
Manipulacje TVN to mistrzostwo świata- to trzeba im przyznać - i głównym celem tego materiału było wykazanie, że PiS "kupuje posłów" ... Odkrycie stulecia 🙂 🙂 🙂
Oczywiście, że kupuje - stanowiskami w ministerstwach, synekurami w spółkach itd.. Mówiłem o tym w ostatnim wywiadzie dla Dziennik Gazeta Prawna...
Robi dokładnie TO SAMO, co WSZYSTKIE PARTIE władzy po 1989 roku. Bo taki jest ten ustrój, że "kupowanie" to wręcz element gry politycznej, akceptowany raz bardziej a raz mniej przez media. Akceptacja mediów dla tego procederu lub jej brak zależy od tego, czy "kupuje" posłów partia zaprzyjaźniona z którymś z mediów, czy inna, będąca z tym samym medium na wrogich pozycjach 🙂 )
Wszyscy trąbią o Pegasusie... A tu proszę - znany od wielu lat kolega, publicznie mieniący się twoim przyjacielem może nagle potajemnie cię nagrać a potem sprzedać 🙂
Dziwny jest ten świat....

Jak to nie słychać skoro w w moim poście który cytujesz właśnie to jest napisane. Ty rozumiesz co czytasz czy potrzebujesz by ktoś ci to wytłumaczył?

Opublikowano

ale wyborca pis-u mi kradl. na tragacu wozil po pare bali koniom-gdyby raz mu nie spadly i nie narobil balaganu,to bym dlugo sie nie kapnal.

romus ja nie pije i zyje, nie pijem bo nie lubiem.......

Opublikowano (edytowane)

dzisiaj - widzę - nie ma zbyt dużego sensu czytanie tego forum to i pisać w nim za bardzo się nie chce

wałkowanie wkoło tego samego ....

dobrze że niebawem nie będę miał zbędnego czasu bo już mi zbrzydło ciągłe przewijanie

na ra

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Jak to nie słychać skoro w w moim poście który cytujesz właśnie to jest napisane. Ty rozumiesz co czytasz czy potrzebujesz by ktoś ci to wytłumaczył?

ty pisałeś o manipulacji 

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

Oglądając TVP oraz słuchając polityków PiS można odnieść wrażenie, że Niemcy to zło wszechświata?!

Zdjęcie

Zdjęcie

Ciemnotę PISowska trzeba kimś straszyć. Oni muszą być wiecznei rozemocjonwani, oblężeni , osaczeni, zastraszeni a najlepiej jakby u nich wywołać stany maniakalno lękowe. Takim towarzystwem jest łatwiej manipulować. Miarę debilizmu obecnej władzy jest to że najwięcej plują na tych z którymi powinni sie dogadywac bo maja w tym najwiekszy interes. 

Czy któś zdrowy na umyśle mógł uwierzyć że reparacje sa realne?🥴

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Straszenie , straszenie , a która strona teraz prze do przymusowych spryc i straszenia że jak tego nie wezmę to po mnie ???? buhahahahxD

buhehehe , 0 dawek a juz 5 fal przezyłem , mam wyjebane w ten strach i ten interes 

chca mnie ograniczac :DxDa w czym zaczepiony jest lepszy ??  bo ma papier śmiech 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

No i ??? Jak 2 koła sie wsiada to sie może nie zsiąśc

3 z okolicy przez 10 lat . No i ?? Czy zmusza mnie ktoś żeby maszyne  sprzedał ?? 

Tu chodzi o podejście to mój wybór , nikt mi zycia nie bedzie ustawiał w kwestiach medycznych 

Odniosłem sie do kwesti siania strachu , jak kto chce to juz jest po 3 ampułkach 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

No miałem z takimi co mieli pozyt.  juz jesienia 2020 i co z tego wynika ?? 

Edytowane przez V12
Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Ciemnotę PISowska trzeba kimś straszyć. Oni muszą być wiecznei rozemocjonwani, oblężeni , osaczeni, zastraszeni a najlepiej jakby u nich wywołać stany maniakalno lękowe. Takim towarzystwem jest łatwiej manipulować. Miarę debilizmu obecnej władzy jest to że najwięcej plują na tych z którymi powinni sie dogadywac bo maja w tym najwiekszy interes. 

Czy któś zdrowy na umyśle mógł uwierzyć że reparacje sa realne?🥴

ja straszę tobą ......  i działa 

Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał:

dzisiaj - widzę - nie ma zbyt dużego sensu czytanie tego forum to i pisać w nim za bardzo się nie chce

wałkowanie wkoło tego samego ....

dobrze że niebawem nie będę miał zbędnego czasu bo już mi zbrzydło ciągłe przewijanie

na ra

tydzien bylem chory lezalem w domu i kurna zaczalem ogladac-trudnesprawy, dlaczego ja, kochane pieniadze, sekrety milosci, rozwody, szedzia anna maria wesolkowska a nawet ta oryginalna hamerykanska----- nawet ja juz niedalem rady ogladac tvp-info.........

9 minut temu, racyl napisał:

Zdjęcie

w piatek bylo ponad 100-sprawdzalem dokladnie bo podali ze nasza w osrodku jest na liscie..

lekarstw nikt nie kupuje- sa 2 tansze w sasiectwie, a emeryci maja darmowy mpk wiec jezdza do sloneczka w krakowie-tam kolejki bez pandemii na polu stoja. 

ciekawe jak to bedzie wygladac ?? wejscie przez osrodek,drzwi do apteki w srodku holu miedzy gabinetami...

Opublikowano
3 minuty temu, V12 napisał:

No miałem z takimi co mieli pozyt.  juz jesienia 2020 i co z tego wynika ?? 

Tego się nie da jednoznacznie określić są ludzie co nawet nie odczują choroby albo z minimalnymi objawami a są też tacy co są genetycznie zagrożeni zgonem.

Problem w tym że nie wiadomo w której grupie jesteś bo nie ma tego jak na razie czym określić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v