Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, galan99 napisał:

NIE PRAWDA , NIE LUBIĘ RUSA I NIE BĘDĘ GO WSPIERAŁ ZAŚ TY TO CZYNISZ .

Jesteś idiotą czy nadal napity?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

onkel z vaterlandu cie odwiedzil ?? kiedy wraca na stale do polski ? 

z tymi slodyczami to  prawda-czasami nawet duzo tansze.

już widzę jak wraca oprócz gadania ....  proszek i czekolada to bez porównania u nas 

22 minuty temu, galan99 napisał:

NIE PRAWDA , NIE LUBIĘ RUSA I NIE BĘDĘ GO WSPIERAŁ ZAŚ TY TO CZYNISZ .

jak przypowieści biblijnej ... to napisałeś 

Opublikowano
6 godzin temu, galan99 napisał:

jak byłem za PiS TO TERAZ CHCĘ  BY , powróciło PO i naprawdę ludzie zobaczyli za jakiego władcy  będzie gorsza bida w Polsce . Tak trzeba by ludzie się ockneli bo jak za dobrze jest to się w d*pach przewraca i chcę się więcej . A z tego może nic nie być .

Taką sytuację mieliśmy w 2015. Było stabilne i spokojnie, ale ludzie to niedoceniali i sobie PiS zafundowali. 

Opublikowano (edytowane)

Tak .

Gdzieś napisałem posta i nie  wiem gdzie to zrobiłem zgubił mi się .

Miał trafić do @Ulman.

Dane tematy tak migają że nie wiem  gdzie jestem na jakim temacie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

Taką sytuację mieliśmy w 2015. Było stabilne i spokojnie, ale ludzie to niedoceniali i sobie PiS zafundowali. 

chyba w twoim gospodarstwie a dokoła lasy i sarny 

10 minut temu, Ulman napisał:

Jesteś idiotą czy nadal napity?

ty innego argumentu nie masz .....

czemu konfederacja nie lubi Niemiec ?  "Rząd Chorwacji wyrzekł się własnej waluty, przyjął euro i tym samym wprowadził kraj pod władzę banku centralnego z Frankfurtu nad Menem" - stwierdził Bosak we wpisie na Twitterze

wymyślają sobie też wrogów ? 

Opublikowano

A co w tej wypowiedzi świadczy że jak to piszesz " konfederacja nie lubi Niemiec". Na marginesie - określenie "nie lubi" jest głupie bo w polityce nie ma sympatii czy antypatii.

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

chyba w twoim gospodarstwie a dokoła lasy i sarny 

U mnie tak, a u innych podobnie. Ludzie narzekali zawsze. Bo takie mamy tradycje. Tylko, że teraz narzekają więcej tam i mają do tego podstawy. 

2 minuty temu, Ulman napisał:

bo w polityce nie ma sympatii czy antypatii.

Bo rządzą nami superkomputery kierujące się tylko matematyczną logiką. Emocjonalny osąd zawsze będzie miał wpływ na podejmowane decyzje. 

Opublikowano
14 minut temu, Leszy napisał:

U mnie tak, a u innych podobnie. Ludzie narzekali zawsze. Bo takie mamy tradycje. Tylko, że teraz narzekają więcej tam i mają do tego podstawy. 

bo mają więcej i lepiej oblężenia sklepu .. przed świętami niesamowite korki itp mimo drożyny paliw ruch niesamowity ... rekordy sprzedaż od budownictwa po rolnictwo i maszyny 

Jaki kryzys? Za nami rekord sprzedaży Black Friday

https://mycompanypolska.pl/artykul/black-friday-rekord-sprzedazy/10651

https://www.dlahandlu.pl/e-commerce/wiadomosci/tego-dnia-padl-rekord-sprzedazy-na-allegro,114220.html

2022 rok rekordowy pod względem sprzedaży nowych ciągników

Kubota na drugim miejscu z historycznym wynikiem

Sprzedaż nowych aut w Polsce. To był rekordowy rok!

Czytaj więcej: https://www.wyborkierowcow.pl/sprzedaz-nowych-aut-w-polsce-to-byl-rekordowy-rok/

za PO było spokojnie i biednie 

22 minuty temu, Ulman napisał:

A co w tej wypowiedzi świadczy że jak to piszesz " konfederacja nie lubi Niemiec". Na marginesie - określenie "nie lubi" jest głupie bo w polityce nie ma sympatii czy antypatii.

dałem ci cytat całe zdania i wypowiedzi poczytał cała platforma zaatakowała bosaka największym chamem Sikorskim ........   czyli przyznajesz złe 😝 Niemce  

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Leszy napisał:

Bo rządzą nami superkomputery kierujące się tylko matematyczną logiką. Emocjonalny osąd zawsze będzie miał wpływ na podejmowane decyzje. 

Na rok 2022 nie można narzekać  był dobrym rokiem .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Żeby Ukraina znikła . Tak to przedstawiasz .

@Ulman . Ukraina powinna przegrać wojnę ?.

Nie powinno pomagać się Ukrainie militarnie i gospodarczo .

Ukraina nie powinna  istnieć wedle ciebie bo to sztuczny twór i nie warty niczego .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Taka mam opinię i tak mówi dotychczasowa historia. Ukraina zniknie z ruskimi czy bez nich. To nie ma znaczenia. 

Mam jak choragiewka zmieniać swoją opinię bo nie pasuje do propagandowego obrazka? Kpisz? 

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Taka mam opinię i tak mówi dotychczasowa historia. Ukraina zniknie z ruskimi czy bez nich. To nie ma znaczenia.

Myślenie życzeniowe. Żadna historia o czymś takim nie mówi. 

Opublikowano (edytowane)

Na swój sposób masz rację. Historii upainy jako państwa nie ma więc nie może być o niej mowy.

@galan99To jest w twoim chorym umyśle wspieranie rusa?  Ty chyba masz coś z głową i to jakiś naprawdę poważny defekt. 

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano

nowy rok-stara onuca..

haslo na nowy rok tez stare

i znowu trzeba prac dziada co udaje pana 🤣.

cos sie zdrzemnalem i juz 21 . kawe wypic bo do rana ciezko bedzie dospac..

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v