Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli PiS jest górą jak opozycja do d*py .

1 minutę temu, Ulman napisał:

Dzięki podsłuchom PIS zdobył władzę. Dworczyk z Morawieckim też bali się że ich rządowe maile będą na na bieżąco przeglądane i dlatego uciekli w dostępne serwery. PIS to jedna swolocz która na siebie wzajemnie szuka haków.

Też bym szukał haka na ciebie by cię ud***ć jak byś był , dla mnie   konkurentem prosta zasada , wysadzić przeciwnika .

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Dzięki podsłuchom PIS zdobył władzę. Dworczyk z Morawieckim też bali się że ich rządowe maile będą na na bieżąco przeglądane i dlatego uciekli w dostępne serwery. PIS to jedna swolocz która na siebie wzajemnie szuka haków.

stare , dobre wzorce rodem ze stalinizmu

Opublikowano

O jakiej opozycji mowią?

1 minutę temu, galan99 napisał:

Czyli PiS jest górą jak opozycja do d*py .

Też bym szukał haka na ciebie by cię ud***ć jak byś był , dla mnie   konkurentem prosta zasada , wysadzić przeciwnika .

Jakim konkurentem?

Opublikowano
5 minut temu, jahooo napisał:

z kim bym nie rozmawiał, to kończy się na jednym

"PiS jest do d....., ale opozycja jest jeszcze gorsza"

w ogólnym bilansie ja stawiam znak równości choć to porównanie zbyt cienkiego kija ze zbyt sękatym ale poziom przydatności obu kijów jednakowo ujemny, bo nie ma znaczenia który plącze się pod nogami utrudniając chodzenie.

obie te frakcje bardzo skutecznie zapracowały na pogardę dla polityków zohydzając normalnym ludziom znaczenie instytucji państwa i za to te sk.s..yny powinni w końcu słono zapłacić, wszystkie bez wyjątku. Tak zantagonizować własne społeczeństwo może tylko świadomy wróg a nie widać nikogo kto byłby w stanie cofnąć tę destrukcję, no nie widzę nikogo ze wszystkich tych co się obecnie pchają do kolejnych wyborów

• Like 1
Opublikowano

św . Łucja przepowiedziała na ten rok wojne rosji z Chinami , czyżby azjaci  chcieli odebrać to co w poprzedniej wojnie rosja im zabrał ? Tak dla przypomienia to Władywostok jest odebrany siłowo terenem nalezącym  kiedys do Chin 

Opublikowano
15 godzin temu, mirro napisał:

I dlatego w każdej wsi powinien stać radiowóz na bombach a policjanci powinni kierować do komisji wyborczych zbłąkanych mieszkańców. Użycie pałek nie jest konieczne, ale dopuszczalne.🤣

Jak powstały WOT to jaki był śmiech i szydzenie że to prywatna jednostka Macierewicza która miała mieć za zadanie pałowanie protestujących Polaków przeciwko JK , teraz piszesz że będzie przymus wyborczy a mętów radiowozami do urn PIS będzie woził ?

Szymon Hołownia wpłacił 2 lata temu 1000 zł i założył fundację o zabarwieniu politycznym czyli Polska 2050 czy tam ruch na wzór ruchu Palikota i co się okazuje ma już 6000 000 zł . Ile zrobił do tej pory dla Polaków ?

Opublikowano
Mariusz2903 napisał:

15 godzin temu, mirro napisał:

I dlatego w każdej wsi powinien stać radiowóz na bombach a policjanci powinni kierować do komisji wyborczych zbłąkanych mieszkańców. Użycie pałek nie jest konieczne, ale dopuszczalne.🤣

Jak powstały WOT to jaki był śmiech i szydzenie że to prywatna jednostka Macierewicza która miała mieć za zadanie pałowanie protestujących Polaków przeciwko JK , teraz piszesz że będzie przymus wyborczy a mętów radiowozami do urn PIS będzie woził ?

Szymon Hołownia wpłacił 2 lata temu 1000 zł i założył fundację o zabarwieniu politycznym czyli Polska 2050 czy tam ruch na wzór ruchu Palikota i co się okazuje ma już 6000 000 zł . Ile zrobił do tej pory dla Polaków ?

Bym Ci coś napisał ale mi nie wolno...

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Przywaliłeś się z jakiegoś konkretnego powodu, czy tak bo nie masz nic innego do roboty?😂

Im mniej Maciarewicza w WOT, tym lepiej dla samego WOT. Wyrabiają sobie markę ciężkim zapierdolem i trza to szanować.

Opublikowano (edytowane)

niemiecka firma kaufland wprowadziła na śląsku na oznaczeniach napisy w dwóch jezykach Polskim i slaskim  , ta piosenkarka co miała wystąpić  na sylwestrze marzeń zgarneła 800 tys zł . za .....  no własnie za co nawet jakby przyjechała to cena wygórowana 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
12 minut temu, jarecki napisał:

niemiecka firma kaufland wprowadziła na śląsku na oznaczeniach napisy w dwóch jezykach Polskim i slaskim  , ta piosenkarka co miała wystąpić  na sylwestrze marzeń zgarneła 800 tys zł . za .....  no własnie za co nawet jakby przyjechała to cena wygórowana 

ja bym zagrał taniej

Opublikowano (edytowane)

a moze to celowe podkreslenie sląskosci ? J Mi  to wygląda na celowe działanie w celu podbudowania wiary w slązakach  do walki o przywileje  , chyba pojawiają sie głosy o autonomie dla regionu .

5 minut temu, Roman4321 napisał:

bardziej taka ciekawostka tak jak nazwy miejscowości dwujęzyczne są i trzeba z tym żyć, skąd info ile zapłacili za niedoszły występ?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
dysydent napisał:

10 minut temu, DTaras napisał:

Bym Ci coś napisał ale mi nie wolno...

coś udowadniającego - w d..pie'ś był tvp'ś widział?

No coś bo w TVP robią z tej formacji coś do czego wcale się nie powinna szkolić. Ale i coś, że potu idzie tam co nie miara i to nie tylko w sprawie naparzanki i wypruwania flaków drugiemu. Ludzie poświęcają czas i zdrowie a wstąpić może każdy to niech sam popróbuje.

Opublikowano
jarecki napisał:

Too są raczej niejawne sprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v