Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, jarecki napisał:

ten wzrost gospodarczy to jest dzieki nim 

My ten wzrost to raczej sobie jedynie na wykresach propagandowych pooglądamy, ale prawdę jednak masz w tym, że tani pracownik z zagranicy budował potęgi państw zachodnich. 

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

tak maszyniscie daja faktury a potem wraca i pieniadze przywozi 🤣

bajki smierdzacej onucy coraz lepsze ..

ja tu jestem jeden z młodszych ale masz racje nie da się tego czytać 

Opublikowano
16 minut temu, DTaras napisał:

Wypierdzielić ich chcą do Biedruska to Ci powiem - kłopot w xuj. Wqwieniu się nie dziwię.

Aaaaa Biedrusko. No byłem, widziałem wódki się z czołgistami napiłem i to by było na tyle.🤣

Opublikowano

No dalej, opisuj. Zagadałeś może?

mirro napisał:

Aaaaa Biedrusko. No byłem, widziałem wódki się z czołgistami napiłem i to by było na tyle.🤣

To wiele się nie zmieniło.

Opublikowano
Dublin napisał:

Pan Jarosław Kaczyński 38%💪

Koalicja 28%

Ta stara gnida niech spada,jak i cały poje...y pis. Życzę z całego serca aby mu kobiety porządny wpier.spuscily i na taczce gnoju wywiozły!

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Dublin napisał:

Pan Jarosław Kaczyński 38%💪

Koalicja 28%

co to za jeden na fotce? bo pierwszy raz widzę.

Opublikowano

Za Tuskiem nie przepadam,a kacze gówno jego pseudo patriotyzm

galan99 napisał:

Coś taki zagniewany na Pana prezesa .

Rudy lepszy zakochany jesteś w rudym czy co .

Pana 🤣🤣🤣dla mnie to UJ. Takiego zła jak pis to jeszcze nie było, a za Tuskiem nie przepadam

Opublikowano

Putin opanował umysły młodych Rosjan

Monika Waluś: Zanim Putin rozpoczął wojnę w Ukrainie, kilkukrotnie podróżowała pani w głąb Rosji. Jaki z tych wyjazdów wyłaniał się dla pani obraz tego kraju i Rosjan?

Maja Wolny, pisarka: Moje podróże do Rosji zaczęły się w 2006 r., więc przez te wszystkie lata widziałam różne stadia putinizacji tego kraju. Kiedyś miałam takie poczucie, że przyjeżdżam do miejsc, które w jakiś sposób są wolne, że spotykam się z ludźmi, którzy jakoś starają się budować swoje życie w pewnym oddaleniu od tego, co się dzieje. Jeszcze z lat 2006-2008, czyli chwilę przed wojną w Gruzji pamiętam, jak łudziliśmy się, że Rosja pójdzie w innym kierunku. Momenty otwarcia lub pozorowanego otwarcia dawały mi poczucie, że jest nadzieja dla tego kraju i jego obywateli. Ale nie spodziewałam się, że Putin w taki sposób opanuje umysły młodych Rosjan.

Polska nie wpuści Ławrowa na szczyt OBWE. Rosja jest wściekła

Nie spodziewamy się wizyty rosyjskiego ministra spraw zagranicznych Siergieja Ławrowa na Radzie Ministerialnej OBWE w początkach grudnia w Łodzi. Stanowisko polskiego MSZ zostało notą dyplomatyczną przekazane do strony rosyjskiej - powiedział rzecznik prasowy MSZ Łukasz Jasina. Rosja ostro skomentowała działanie MSZ i nazwała sytuację "prowokacją".

ROSJA WYPOWIE WOJNĘ ZA TO .

Ciekawa sprawa Rudy pewnie by wpuścił i witał szampanem .

Opublikowano

u was juz zima??? bo u mnie snieg[ta namiastka] stopnial i w dzien na plusie- wiec normalny dzien roboczy.. az strach pomyslec ile postow nabijecie gdy przyjdzie prawdziwa zima..

11 godzin temu, Ulman napisał:

Nasz rząd to kretyni wybrani przez głupków więc nie ma się co dziwić. Upainska swolocz będzie chciała wiecej i więcej bo im się przecież należy,  bo oni bardzo pokrzywdzeni. W tym tygodniu dali popis w Poznaniu. Nie chcą się sk***ysyny przeprowadzić do innego hotelu bo  będą musieli kilka kilometrów dalej do szkoły i po racy dojeżdżać. Oj powinno die na kopach na ulicę wrzucić i niech sobie samemu wynajmują gdzie chcą. Swolocz zawsze będzie swolocza a głupia większość zawsze wybierze głupków do rządzenia.

zazdroscisz-w zyciu w hotelu nie byles  🤣,

doberz z jest jedna madra onuca-tylko dziwnym trafem wszyscy normalni go wysmiewaja.

11 godzin temu, PRIMO napisał:

Śmiej się śmiej ale coraz więcej jest potwierdzeń że tak jest. 

jakich potwierdzen-pokaz dokumenty,faktury , umowy.

9 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Ja... Te nie swoje krowy tyz doiles dla siebie 😂

Gdybyś nie był ograniczony umysłowo to byś wiedział że wiele razy pisałem że mam pracownika, tera syn go zatrudnia a robi często u mnie... 😋

Taki myk... 🤣🤣🤣🤣🤣

to mi ciebie juz musi pieluchomajtki zmieniac ?? jeszcze niedawno pisales ze masz nogi zdorwe a tu sie okazalo ze miedzy nimi problem wystapil 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Miłościwie nam panujący Pan Prezes .

Aż by jutro w kościele wypadało zaśpiewać - Prezesie króluj, Prezesie zwyciężaj...🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Kipek1 napisał:

Ta stara gnida niech spada,jak i cały poje...y pis. Życzę z całego serca aby mu kobiety porządny wpier.spuscily i na taczce gnoju wywiozły!

Jeszcze go po oglądasz co najmniej z 5 lat razem z kobietami feministkami .

Opublikowano

Poważnie, to będą razem, ramię w ramie?

Koniec świata bliski...🤣

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał:

zazdroscisz-w zyciu w hotelu nie byles  🤣,

doberz z jest jedna madra onuca-tylko dziwnym trafem wszyscy normalni go wysmiewaja.

Co ty możesz wiedzieć o normalnych? 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Ciekawa sprawa Rudy pewnie by wpuścił i witał szampanem .

Widzisz. Tusk gadał z Putinem ale nie prowadził polityki która była na rękę Rosji. Za Kaczyńskiego jest odwrotnie. Niby nie gadają, ale działają jak Orban, oficjalny  sojusznik Putina.

Opublikowano (edytowane)

Placek to nydzarz i dzieciorob i łon myśli że to norma... Inni to ju są nie normalni 🤣🤣🤣

Był nad morzem za bieda bony od pisu i mało Boga za nogi nie chwycił 😂😂😂😂😋

A zapowiedział że  znowu pojedzie za suszowe którego nie dostanie 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Agrest napisał:

Aż by jutro w kościele wypadało zaśpiewać - Prezesie króluj, Prezesie zwyciężaj...🤣🤣🤣

W kościele nie wypada , ogólnie to nie ,bo był taki jeden co się równał z Bogiem i poległ a był to . 

Ulrich von Jungingen .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v