Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Wczoraj jeden mądry proponował żeby od razu nasze JASM przyjebały w jakieś cele na Krymie. 😂

Przecież na yt pod filmikami z relacji o zdarzeniu aż się roi od takich komentarzy by coś zestrzelić nad Kaliningradem choćby. W ramach rewanżu.

Opublikowano
ws71 napisał:

5 minut temu, jahooo napisał:

Ukraińcy pożenili nawet system Dźwina z nowszymi radarami, te podobno też

S-75 nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale to jest system z lat 60-tych, Serbowie też zestrzelili F-117 i drugiego uszkodzili z S-125 także wszystko jest możliwe, jednak w tym przypadku raczej ewidentnie wina Ukraińców

Ale że co? Że wystrzelili? Gdyby robili sobie zabawę w wojnę to tak a zabawa to nie jest. Dlaczego poligony OPL robi się nad morzem?

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Dlaczego poligony OPL robi się nad morzem?

Dlaczego nad morzem i w czerwcu,🤣Pogodowo było zawsze za***iście, ale jak się pojechało z czołgistami albo OPL to trza było się dobrze zastanowić jak czas zagospodarować.😂

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

dla takich, co krzyczą o strzelaniu do Kaliningradu, poponuję najskuteczniejszy środek antykoncepcyjny - szklankę zimnej wody

Ale jak  , po jajkach zimną wodą lać 🤔 to szklanka może być mało 😛

Opublikowano
jahooo napisał:

dla takich, co krzyczą o strzelaniu do Kaliningradu, poponuję najskuteczniejszy środek antykoncepcyjny - szklankę zimnej wody

Jak antykoncepcyjny to w systemie czopka chyba..

Opublikowano
mirro napisał:

Dlaczego nad morzem i w czerwcu,🤣Pogodowo było zawsze za***iście, ale jak się pojechało z czołgistami albo OPL to trza było się dobrze zastanowić jak czas zagospodarować.😂

No dlatego pewnie też..

Opublikowano (edytowane)

na szczęście pis nie wpóścił😄

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Z tego co ja pamiętam amerykanie 17 września nie pamiętam którego roku sami się z tego wycofali. Chyba jak urząd objął Obama. Jeszcze pamiętam jak się w PL wkurzali, ze 17 września poinformowano o tym.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

ja to w sumie czułem od samego początku że to wina Tuska te wybuchy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v