Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, jacek1296 napisał:

Zapytam wprost: czy jako zwolennik pisu potrafisz przyznać, że pis dał d*py z mieszkaniami, które zapowiadał wybudować?

jak  Bys był dłuzej na forum to bys wiedział ze wyciagam  dobre i złe strony rządów , a jesli chodzi o pytanie to nie dał  d*py bo w ten projekt 1mln mieszkalń nikt kto mysli realnie nie wierzył , były juz czasy dawania mieszkań za darmo w poprzednim ustroju kazdy kto chce mieszkać w dobrych warunkach niech sobie na to mieszkanie zapracuje .

Opublikowano

Myślałem że płodozmianu potrzebuje.

Jak w tym roku że zbytem w szkółkach? Przysiadło czy nadal wszystko wymiatają?

U mnie wielu zaczęło produkować swój materiał.

Wiśnie z lubelskich szkółek to już masakra. Brak jakiegokolwiek zmianowania, guzowatość, przeazotowanie  

Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał:

jak  Bys był dłuzej na forum to bys wiedział ze wyciagam  dobre i złe strony rządów , a jesli chodzi o pytanie to nie dał  d*py bo w ten projekt 1mln mieszkalń nikt kto mysli realnie nie wierzył , były juz czasy dawania mieszkań za darmo w poprzednim ustroju kazdy kto chce mieszkać w dobrych warunkach niech sobie na to mieszkanie zapracuje .

Dłużej na forum? To nie ważne, że projekt był nierealny. Były mieszkania obiecane, a ich nie ma. "Wyciągasz złe strony", to napisz wprost: w tym temacie pis dał d*py i tyle. Bez żadnych "ale" i innych usprawiedliwień. Dlaczego tak trudno zwolennikom pis otwarcie skrytykować obecną władze? Tyle w temacie.

Opublikowano
11 minut temu, jacek1296 napisał:

Dłużej na forum? To nie ważne, że projekt był nierealny. Były mieszkania obiecane, a ich nie ma. "Wyciągasz złe strony", to napisz wprost: w tym temacie pis dał d*py i tyle. Bez żadnych "ale" i innych usprawiedliwień. Dlaczego tak trudno zwolennikom pis otwarcie skrytykować obecną władze? Tyle w temacie.

nie napisze bo w mieszkaniach d*py nie dał , daje dalej z samochodem elektrycznym i w to brnie dalej jest wiele innych projektów pis których celem jest wyciągniecie kasy dla nowo tworzonych spółek i spóleczek i jest tego ogrom .

Opublikowano
10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

A kto łazi z kafarami... kogo się naszczalnik boi, to on taki odważny? 😂

Taki zwykły poseł osel  zieliński łazi z kafarem z klamka... opowiada na spodkaniach mocherom żeby głosowali bo ich l opozycja pozamyka w więzieniach jak wygra .... 

Wiedzom co ich czeka bo mają sporo za kołnierzem 🤔

Posłuchaj rozmowy Kwaśniewski-Kalisz. Dziwnym trafem prezydent pod tym względem chwali Kaczyńskiego. I nikt nikomu nic nie zrobi. Ani PIs Platformie ani na odwrót. To są tylko zagrywki aby był szum. Coś w stylu likwidacji TVP Info przez Trzaskowskiego.

45 minut temu, jarecki napisał:

Ja ciągle czekam na te 100 mln zł od Wałęsy i nie wiem czy się doczekam 🤣.

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, jarecki napisał:

nie napisze bo w mieszkaniach d*py nie dał , daje dalej z samochodem elektrycznym i w to brnie dalej jest wiele innych projektów pis których celem jest wyciągniecie kasy dla nowo tworzonych spółek i spóleczek i jest tego ogrom .

Jak nie dał jak dał, obiecał wybudować tanie mieszkania na wynajem, a nie wybudował, czyli dał d*py. Z samochodami sytuacja taka sama, pomysł równie nierealny jak te mieszkania.

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

Coś w stylu likwidacji TVP Info przez Trzaskowskiego.

nikt nie będzie likwidował, wystarczy przywrócić to co było do 2015r w tvp. Kiedy to było miejsce dla PO jak i dla PIS

Likwidacja to w takim sensie że wywalą adamczyka, cholecką, olechowskiego i takich zawziętych prawie jakby byli w PIS

To trzeba porządnie wyplenić w tvp bo tego nie da sie oglądać i nie można tego nazwać dziennikarstwem to co widzimy

Opublikowano
49 minut temu, jacek1296 napisał:

w tym temacie pis dał d*py i tyle.

nie tyle dał d*py co bezmyślnie kłamali Morawiecki z Kaczyńskim bo sami nie wierzyli w ten milion mieszkań, tak jak w te miliony elektromobili😆, no chyba że razem z wózkami akumulatorowymi choć i tego chyba nie wyprodukowano miliona sztuk.

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

nie tyle dał d*py co bezmyślnie kłamali Morawiecki z Kaczyńskim bo sami nie wierzyli w ten milion mieszkań, tak jak w te miliony elektromobili😆

A to jeszcze gorzej. Bo od samego początku mieli swój elektorat za głąbów co nabiorą się na taką ściemę. Chyba nawet byli pewni że tak będzie.

Przed chwilą, racyl napisał:

na zemborzycach ?

Bliżej Puław.😂

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

nie tyle dał d*py co bezmyślnie kłamali Morawiecki z Kaczyńskim bo sami nie wierzyli w ten milion mieszkań, tak jak w te miliony elektromobili😆, no chyba że razem z wózkami akumulatorowymi choć i tego chyba nie wyprodukowano miliona sztuk.

Żadne bezmyślnie. To była ściema z pełną świadomością i premedytacją bo jak mawiał klasyk "ciemny lud wszystko kupi"

Opublikowano
11 minut temu, racyl napisał:

nikt nie będzie likwidował, wystarczy przywrócić to co było do 2015r w tvp. Kiedy to było miejsce dla PO jak i dla PIS

Likwidacja to w takim sensie że wywalą adamczyka, cholecką, olechowskiego i takich zawziętych prawie jakby byli w PIS

To trzeba porządnie wyplenić w tvp bo tego nie da sie oglądać i nie można tego nazwać dziennikarstwem to co widzimy

W Karcie Powinności, informacje stanowią misję, także musiał by najpierw usunąć ten zapis. Pomijając ludzi tam zatrudnionych, co zrobić ze sprzętem wartym miliony i czym zajmowały by się ośrodki regionalne. Projekt TVN Warszawa upadł bo nie był rentowny. To jest właśnie zagrywka dla ludu.

Co do mieszkań. Pomijając koszta projektów i budowy, gdzie miały by stanąć, na jakim terenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v