Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Dublin napisał:

Dopóki Pan Jarosław żyje, Morawiecki może mówić co chce, a obietnice będą spełnione. Dlatego codziennie modlę się o zdrowie Pana Prezesa, bo tylko on jeden może nas ochronić przed czyhającymi z zewsząd niebezpieczeństwami.

Jarosław Polskę zabaw 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał:

Sfałszowane to będą dla pisu bo zanosi się, ze opozycja wygra. Pis już tonie a jeszcze trudny rok pozostał.

bronek  komoruski  też  miał  wygrać  w pierwszej turze   a  przegrał  2  razy  :D  :D  :D . PiS  wygra  kolejne wybory  i  ptaszki  ćwierkają  że  Prezes  jest  już  dogadany  z  potencialnym  koalicjantem   jak by  się nie udało 3 raz  z rzędu  dostać  większości.   W zeszłym roku  też  wieszczyłeś  koniec  PiS  jak wywalili  gowina  a  prezes  ograł  takich  jak  ty  naiwniaków  i  rząd  trwa  nadal.  Operacja  Putina  z Makrelą  i  powrotem ich  człowieka  do warszawy  nie  powiodła  się  sukcesem  :D  :D  :D  

Tak  PiS  tonie  że  donald tchórz  stchórzył  stanąć  do  debaty  z  PMM  :D  :D  :D  

FgWUMpdXwAI-abK?format=jpg&name=small

Opublikowano (edytowane)

Kto jest lepszy w Polityce na suwa się takie pytanie ? .

PO czy PiS czym się różnią , inaczej co ich łączy jakie cechy wspólne mają .

PSL - to jest partia , która miała ponad 100 % poparcia w samorządach i przyklei się na każdego , aby było koryto .

Pozostali to marionetki na usługach możnych .

Co do PO , to naobiecuje , przeżują i wyplują taki ich cel , choć ostatnio nie mają programu żadnego celu .

Edytowane przez galan99
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Tak jak by ktoś miał być , przesłuchany przez Policjanta , ale nie pierwszego lepszego , tylko przez znajomego .

Tak samo robią politycy , polityk to miernota nie lubi pytań z łapanki , tylko pytania ustalone na kilka dni przed programem .

26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Zróbcie debatę gdzie indziej niz w tej szczujni zwanej TVP to Donald przyjdzie ;)

W telewizji Putina lub w Chińskiej .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Zróbcie debatę gdzie indziej niz w tej szczujni zwanej TVP to Donald przyjdzie

Hmm, w tefaenie też go dawno nie widziano.Też szczujnia?

Edytowane przez witejus
Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Zróbcie debatę gdzie indziej niz w tej szczujni zwanej TVP to Donald przyjdzie ;)

Ale gdzie 🤔 , w BBC może być?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Polsce to już tylko TVN i TVP. 

Polsat?zwany przez niektórych PISsat, też nie pamiętam by tam był kiedykolwiek, zewsząd Kłeczek?😆

Przed chwilą, Dziad932 napisał:

w BBC może być?

Chyba w tej dziecinnej ABC😆

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A czy ja gdzieś napisałem, że to powinien być TVN? Co to, w Polsce to już tylko TVN i TVP. 

Czekaj no ...co tam jeszcze jest z tych liczących się 🤔 aaa może na Trwam ? 

Opublikowano
37 minut temu, Denwer napisał:

bronek  komoruski  też  miał  wygrać  w pierwszej turze   a  przegrał  2  razy  :D  :D  :D . PiS  wygra  kolejne wybory  i  ptaszki  ćwierkają  że  Prezes  jest  już  dogadany  z  potencialnym  koalicjantem   jak by  się nie udało 3 raz  z rzędu  dostać  większości.   W zeszłym roku  też  wieszczyłeś  koniec  PiS  jak wywalili  gowina  a  prezes  ograł  takich  jak  ty  naiwniaków  i  rząd  trwa  nadal.  Operacja  Putina  z Makrelą  i  powrotem ich  człowieka  do warszawy  nie  powiodła  się  sukcesem  :D  :D  :D  

Tak  PiS  tonie  że  donald tchórz  stchórzył  stanąć  do  debaty  z  PMM  :D  :D  :D  

Komorowski przegrał ale nie jeździł do Brukseli jak Kaczyński donosić na Polskę, ze wybory sfałszowane.

Ja wieszczyłem jakiś koniec rządu w zeszłym roku? Chyba ci się coś pomieszało. Kaczyński dostał już kiedyś lekcję kończenia rządu przed końcem kadencji i nie powtórzy tego.

A co do reszty twoich wywodów to jakieś dyrdymały te twoje ptaszki ćwierkają. Nikt normalny nie pójdzie z pisem nawet psl.  Zobaczymy czy Kaczyński z Ziobra się dogada i weźmie go na listy.

35 minut temu, Denwer napisał:

FgV0NeaWQAQXK-8?format=jpg&name=small

To mało się na debatowali jak Morawiecki był doradcą Tuska? Jak on temu Tuskowi doradzał wtedy?A te Grabce i inne pachołki to już tylko rok pracy mają i trzeba będzie roboty szukać i skończy się chojrakowanie.

21 minut temu, galan99 napisał:

TVN - teraz Amerykańska telewizja .

Przecież pis lubi Amerykę to nasz sojusznik i dostawca wszystkiego.

Opublikowano

czysto teoretycznie, za rządów każdej kolejnej partii powinno żyć się coraz lepiej więc to żaden argument. 

a lepiej to rzeczywiście tym co lewe rączki mają. tylko że oni to wszystko przejadają na bieżąco i realnie z każdym rokiem biednieją. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v