Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, many13 napisał:

Czesiek ja nie jestem cichodajka  - a tobie chyba już buzuje pod grzywką z wrażenia bo to na pewno news dla Ciebie.

jaki news? pierdzielisz tylko, ale lubię się pośmiać.

Opublikowano

283503597_128269966527437_3514614069804877376_n.jpg

283615818_128263386528095_1036861078361659730_n.jpg

Mam państwowy las w linii prostej 500 metrów - cały czas tną i gdzieś wywożą ale do  chrustu trudno się dopchać bo gajowemu w pas kłaniać się trzeba - dobrze, że mam swój prywatny lasek bo nie ze mną te numery.

286168089_1043028793252079_4168267714265324911_n.jpg

• Like 1
Opublikowano

nie da sie ukryc ze ladna 😂.

manius juz niedlugo w kaftanik pojdzie i wtedy ukrainskie pielegniarki beda go w dupe sprycowac psychotropami 😂.

kurna u was juz zima ?? bo u mnie wiosna rano,lato w poludnie i pyk 14 godzin pracy...

13 godzin temu, soltys48 napisał:

Chyba nie widziałeś jeżeli takie rzeczy piszesz

moj wpis mial tyle wspolnego z prawda co marecka 😂, w koronowie rzeczywiscie bylem,taki dom stoi-to bylo 3 lata temu,kurna kolo ciebie tez chyba przejezdzalem-jesli mieszka kolo jakiej krajowki 10 ,11 ?

8 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Ja tam nie jedno przeżyłem ale takiego bydła i nieuków  to nie pamiętam. 

Gorzej nie będzie to pewne.. 

zaczalem madrze pisac...czy aby nie chory jestes ???

3 godziny temu, hubertuss napisał:

Nie patole hodują dzieci, wychowują ludzie pracujący i dbający. A patole z forsy dla dzieci utrzymują siebie.

najprawdziwsza prawda, ja za tysiaka a potem pincet to szaleje co miesiac , 

51 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No to się nie wypowiadaj jak ni masz swoich 😋

to wlasnie jest najciekawsze -bezdzietne przegrywy najwiecej maja do powiedzenia w sprawie dzieci..

42 minuty temu, galan99 napisał:

Moi są już ustawieni , ale co mają obecnie to obraz nędzy i rozpaczy , wszystko pod ryj posunięte , sami nic nie potrafią .

naprawde ?? byc moze jedynacy tak maja ale w wielodzietnych rodzinach jest zupelnie inaczej- moje wiedza ze wiele ode mnie nie dostana -poki zyje oczywiscie, jakies marne paredziesiat tysiecy moge im dac nie wiecej...

Opublikowano

Totenkopf to była hitlerowska Dywizja Pancerna SS -  Pod koniec lipca 1944 brała udział w bitwie o Siedlce. W sierpniu 1944 roku w wielkiej bitwie pancernej w rejonie Wołomina koło Warszawy dywizja „Totenkopf” walcząc razem z Dywizją Pancerną Hermann Göring i 5 Dywizją Pancerną SS „Wiking” praktycznie unicestwiła sowiecki 3 Korpus Pancerny. A te upadlińskie łobuzy co mają wytatuowane?

1174443_original.jpg

Opublikowano

Czy ktoś na świecie dokonuje takiego sabotażu przeciwko własnemu państwu, własnemu narodowi? No, chyba, że nie jest z tym narodem związany. Oni często używają patriotyzmu, ale my teraz wiemy do jakiego narodu.! Włodarze POPiS, narzuceni Polsce przez BnB,(masońską hordę zaborców ), dążą do tego, co z przerażeniem widzimy , że Polska staje się areną przypominającą rozbierane państwo. My nie chcemy być częścią tej wojny, nie damy się wmanewrować przez spadkobierców UPA i OUN w to szambo.!

311447284_1275319436578582_6882655604079

Opublikowano
Dnia 14.10.2022 o 06:58, hubertuss napisał:

Cecha rządów pis wielu z po i psl ma lub miało zarzuty i po 7 latach nikt nie siedzi. Ale to jest właśnie propaganda dla takich jak ty. Usłyszysz, że ma zarzuty o ile to prawda i myślisz, że winny. A facet jak i inni nie siedzi i siedział nie bezie.

niestety ymuntety niedawno jechał pijany poseł opozycji chyba PO złapany na gorącym uczynku na rowerze nagraniu widać ze pijany podchodzi policja z alko i co wyciągnął legitymacja I POJECHAŁ DALEJ gdyby to byłbyś ty albo ja 5k grzywny i brak prawo zjazdów 

2 godziny temu, jacus napisał:

nie da sie ukryc ze ladna 😂.

feministki zazwyczaj są be 

Ekoterrorystki oblały zupą… „Słoneczniki” van Gogha | Fronda.pl

https://www.fronda.pl/a/Ekoterrorystki-oblaly-zupa-Sloneczniki-van-Gogha,206088.html

ta po prawej to wątpiące ze to kobieta 

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

😂

moj wpis mial tyle wspolnego z prawda co marecka 😂, w koronowie rzeczywiscie bylem,taki dom stoi-to bylo 3 lata temu,kurna kolo ciebie tez chyba przejezdzalem-jesli mieszka kolo jakiej krajowki 10 ,11 ?

Do DK 11 mam 8km

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

niestety ymuntety niedawno jechał pijany poseł opozycji chyba PO złapany na gorącym uczynku na rowerze nagraniu widać ze pijany podchodzi policja z alko i co wyciągnął legitymacja I POJECHAŁ DALEJ gdyby to byłbyś ty albo ja 5k grzywny i brak prawo zjazdów 

feministki zazwyczaj są be https://www.fronda.pl/a/Ekoterrorystki-oblaly-zupa-Sloneczniki-van-Gogha,206088.html

ta po prawej to wątpiące ze to kobieta 

306994997_5618678594837966_4839768414882102851_n.jpg

• Haha 3
Opublikowano

manius o czyms zapomniales z rana 💊 Weź pigułkę! #elev8 - 💊 Weź pigułkę! #bepic - YouTube

10 godzin temu, witejus napisał:

tylko niebieska tabletka

jemu nie pomoze

10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

I po co ci jak ni mosz baby 😁

to tak jak ty

8 godzin temu, soltys48 napisał:

Do DK 11 mam 8km

zmienilismy teraz trase- dluzej a szybciej 

Opublikowano
16 godzin temu, galan99 napisał:

Każdy normalnym kraju jest zasiłek dla dzieci i bezrobotnych .

Obecne czasy są pojebane , dzieci są skazane na porażkę nie myślą samodzielnie .

Tak ma i Polska taki miała przed 2015 roku. Kwota była niższa. W wielu normalnych krajach zasiłek dostają tylko ci którzy pracują i płacą podatki.

Tak dzieci są skazywane na porażkę. Ale skazują je patologiczni leniwi rodzice i rządy takie jak pis. Dlaczego potem wielu Poalków ma problemy w Anglii czy Norwegii. Bo tam rząd odpowiada za kolejne pokolenia i nie pozwala ich marnować głupim rodzicom. U nas pis kładzie na to lachę bo głupi rodzice to w dużej mierze wyborcy pisu. Za pis złagodzono przepisy dotyczące możliwości odbierania dzieci rodzicom któzy sobie nie radzą. Po to by marnowali te dzieciaki i skazywali właśnie na porażkę ale by głosowali na pis.

49 minut temu, Denwer napisał:

FfHV60mWIAAgwNU?format=jpg&name=small

Młodzież nie popiera pisu co ty wklejasz? Jak syn Arłmkowicza tak tego poszedł na spotkanie z Kaczyńskim to go w pierwszym rzędzie posadzili jako jedynego młodego na wiecu.

Opublikowano

Nie wiem czy by młodzież głosowała na konfę czy na lewicę. Ale na pewno sondaże i socjologia jest dla pisu w tym temacie nieubłagana. Młodych najmniej popiera pis. Najwięcej chyba jednak lewicę z natury rzeczy. Miłość, klimat, zwierzęta równouprawnienie. Młody człowiek zawsze wrażliwy. Choć obraz młodzież często kształtowany jest przez obraz chuliganów stadionowych to jednak ten zbadany naukowo mówi co innego.

Opublikowano

Młodzi są sterowani jak sterowniki - bez telefonu nie ma życia na młodego człowieka , wiec łatwo nim sterować .

dzieciak w danych czasach nie wie że trzeba na wszystko zarobić , ma to dane przez rodziców , kupione wszystko , od laptopa , po telefon i inne pierdoły . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v