Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zatroskani o losy  Polek  i  Polaków    liderzy  ŁOpozycji  :D  :D  :D  

FdJh7mrWYAAOv56?format=jpg&name=small

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Zatroskani  liderzy  ŁOpozycji  :D  :D  :D  

FdJh7mrWYAAOv56?format=jpg&name=small

Śpiący poseł. Zobaczcie sami jak w sejmie przysypiają ważni ...

Opublikowano
35 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Jest mi średnio ale się zastanawiam po co ci taka desperacja i co chcesz przez nią osiągnąć ? Dla równowagi podam ci przykład z Włoch , sadownicy będą przetrzymywać jabłka w jaskiniach bo energia droga .

A w plewach na strychu próbowałeś ??? 🤣

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, racyl napisał:

A w plewach na strychu próbowałeś ??? 🤣

w sianie dziadek trzymał.   bo jaskini ni miał. 😄

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Ni h*ja Zamość nie do Ukrainy nawet za czasu Jaremy nie był pod ich władaniem .

Galan jak wygra banderyzm na upadlinie i powtórnie pisiory z Obłudą na czele to zostaniesz ukraikńcem - będzikesz miał dwa obywatelstwa i bardzo duże możliwości turystyczne?

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

w sianie dziadek trzymał.   bo jaskini ni miał. 😄

Niby to śmieszne ale matka opowiadała jak z babcią trzymały kiedyś jabłka właśnie na strychu w plewach

Opublikowano
2 godziny temu, tomek222 napisał:

Ha ha dobry jesteś jeszcze na początku pisałeś że Rosja wyzwoli całą Ukrainę od upańców, a teraz piszesz że tylko wschód 🤣 kacapom się d*pa pali to zmieniasz narrację jak ta kur*a szmata na wietrze.

Wcale nie zmieniam narracji w sensie taktyki wojennej ruskich. Postępują tak jak przy  agresji Napoleona w 1814 roku oraz nijakiego Piłsudskiego Ziuka w 1919 roku - wycofują się na z góry wyznaczone pozycje celem przegrupowania i będą gonić upadlińców podobnie jak Piłsudskiego czy wieki temu Napoleona Bonaparte.

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Niby to śmieszne ale matka opowiadała jak z babcią trzymały kiedyś jabłka właśnie na strychu w plewach

toż sie nie śmieje. Dziadek miał kilkadziesiąt drzew i tak przechowywał. jeszcze mam kosztelę i trzy krążelki.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

No i proszę. Mówiło się, że Kurski miał trafić do rządu miał prowadzić kampanię pisu. A tu proszę przyczyna jest już znana. Utopiła go koleżanka Jarka Janina Goss. Chwalił się, że nikt go nie może zwolnić nawet Kaczyński były prezes oddziału Łódź go nagrał a Goss podrzuciła nagranie Kaczyńskiemu. Ten pokazał Kurskiemu, że jednak może go odwołać. No cóż Kurski nigdy nie był specjalnie lotny i dał się podejść jak dzieciak.

Nagrano Kurskiego. Taśma trafiła do Kaczyńskiego (msn.com)

Podobno dla kurskiego ma zostać utworzone specjalne nowe ministerstwo, ministerstwo propagandy rzeszy, wróć, IV rp.

1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Many jak będzie przemawiał na jakiś wiecach , to fanki tak będą robić 😛👇

Kurna, ten reachtorek jakieś takie ciepłe ruchy ma, że o głosie nie wspomnę.

23 minuty temu, many13 napisał:

W życiu tak nie napisałem - proszę odnaleść dowód mojej hańby i zacytować. Putin wkracza tam gdzie dzieje się krzywda rosyjskojęzycznym. Zachodnią upadlinę z Lwowem sugerował Polsce przy rozbiorze tego bandyckiego kraju. Niestety zmieniły się okoliczności. Nie rządzi już w naszym kraju obcja Niemiecka a obcja rzydowska sterowana przez syjonistów z Wall Street.

Idź się mu poskarż że cię źle traktują to i do nas zawita, będziesz miał "obcję" radziecką.

Opublikowano
14 minut temu, many13 napisał:

Galan jak wygra banderyzm na upadlinie i powtórnie pisiory z Obłudą na czele to zostaniesz ukraikńcem - będzikesz miał dwa obywatelstwa i bardzo duże możliwości turystyczne?

Nie wkurwiaj mnie tak z wieczora z tym podwójnym obywatelstwem , Zamość nie trafi do Ukra nigdy prze nigdy .

Opublikowano
28 minut temu, galan99 napisał:

Ni h*ja Zamość nie do Ukrainy nawet za czasu Jaremy nie był pod ich władaniem .

"Naród, który się oburza ma prawo do nadziei, ale biada temu, który gnije w milczeniu".

GDY PRZYJDĄ GRABIĆ ZAKIERZOŃSKI KRAJ...

to nie głupota ale -  zdrada stanu!

wspieranie banderowskiej Ukrainy

to współdziałanie dziś w rozbiorze Polski

to najstraszniejszy zarzut waszej winy

dziś uczycie Polaków miłosierdzia

handlując Bogiem i losami świętych

dzisiaj Polacy z trwogą odwracają głowy

dźwigając pamięć tamtych dni przeklętych

gdy nas topili w krwi i nienawiści

na których stoi pomnik bohatera

na polskich grobach i polskiej tragedii

symbol wołyńskiego piekła - Bandera!

dziś już nie pora na drugi policzek

na chleb rzucany za kamień sumienia

nie naiwności dziś Polakom trzeba

ale prawdy i zadośćuczynienia

nam dziś karabin w progu naszych domów

na powitanie morderców gotowy

byśmy zdążyli przed łuną i kulą

podnieść w obronie zagrożone głowy

nie kołysanki dziś Polakom trzeba

ale czujności odwagi i męstwa

gdy przyjdą grabić Zakierzoński Kraj

w imię upiornego nad Polską przekleństwa!

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

toż sie nie śmieje. Dziadek miał kilkadziesiąt drzew i tak przechowywał. jeszcze mam kosztelę i trzy krążelki.

Chyba kronselki?  Fachowo 'Kronselska'

Jak rumieńca dostały od słońca to super

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Fachowo 'Kronselska'

no właśnie nie wiedziałem jak fachowo. jedynie fonetyczną nazwę znałem.

Opublikowano
Przed chwilą, witejus napisał:

Tylko skąd tyle plew wziąć?

napisałem że mój w sianie. Racyl miał plewy...

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Nie wkurwiaj mnie tak z wieczora z tym podwójnym obywatelstwem , Zamość nie trafi do Ukra nigdy prze nigdy .

Nie pękaj, jak kacapy nie daj boże powalą zakraińców to wyciągną łapy w naszą stronę i Zamość będzie ruski, także będziesz miał obywatelstwo jedynego słusznego kraju rad.

Opublikowano
4 minuty temu, mikad napisał:

Idź się mu poskarż że cię źle traktują to i do nas zawita, będziesz miał "obcję" radziecką.

Przypominam gwoli ścisłości, że  Związku Radzieckiego już nie ma tylko Wielka Rosja i termin - "opcja radziecka" jest tu co najmniej nie na miejscu. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v