Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa dni nie oglądałem k*órwowizji  ale przed chwilą te pajace podnieśli mi ciśnienie twierdząc wb kór**wizji że UPAdlińce to niewiniątka i kwalifikują się do nagrody Jobla. Jako zwykły zapie*rdalacz o kawałek papu  nie wiem w którą stronę mam się obrócić  żebym przyjeba**ł z efektem docelowym tych sprzedawczyków syjoinistycznej hegenomii  na  Nowogrodzkiej. Ludziska mam znajomych którzy teraz na poligonie w Nowej Dębie rychtują się na ruskich. . Propaganda nagoniona za rzekome 12 lat temu nieudolne pisdowskie  lądowanie w Smoleńsku a obciążające ruskich wciąż jest na topie. Ta propaganda ciągle trwa jakby była wczoraj  a docelowo jest wywołanie wojny z Putinem.

Opublikowano
35 minut temu, Pafnucy napisał:

@Denwer kupować węgiel czy nie? bo pieprzą jak potłuczone.

Jak  się  pali  ty  pytasz  czy studnie kopać.  Każdy  porządny  gospodarz  opał  na zimę  organizuję   wiosną  a w przypadku drewna minimum   rok  dwa  wcześniej  ma  zrobiony opał 

FcscCE5WQAAnKH4?format=jpg&name=small

Opublikowano
1 minutę temu, many13 napisał:

Ludziska mam znajomych którzy teraz na poligonie w Nowej Dębie rychtują się na ruskich. .

To zadzwoń i powiedz żeby się zbytnio nie napinali. 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Każdy  porządny  gospodarz  opał  na zimę  organizuję   wiosną  a w przypadku drewna minimum   rok  dwa  wcześniej  ma  zrobiony opał

znaczy nie masz jeszcze?

bo ja to mam... 😁

Opublikowano
5 minut temu, many13 napisał:

Jako zwykły zapie*rdalacz o kawałek papu  nie wiem w którą stronę mam się obrócić  żebym przyjeba**ł z efektem docelowym tych sprzedawczyków syjoinistycznej hegenomii  na  Nowogrodzkiej.

do koscioła pójdź...

Opublikowano

Ot

2 minuty temu, mirro napisał:

To zadzwoń i powiedz żeby się zbytnio nie napinali. 

Ot zwykła odpowież defeszysty który nie potrafi zająć stanowiska  obywatela w chwili zagrożenia. Tak Polska w łapkach wnuczka banderowców ukierunkowana od Smoleńskich czasów nienawiści do ruskiego stoi na  skraju wojny. Na Pohybel Banderowskiej Upadlinie saterowanej przez zacjhodnie siły imperialistyczne.

Opublikowano

Ot zwykła odpowież defeszysty który nie potrafi zająć stanowiska  obywatela w chwili zagrożenia.

Bo trza się w ciszy zbroić, Taka męska powinność. A co się tam dzieje N. Dębie pozostaw do wiadomości swojej .

Opublikowano
2 minuty temu, many13 napisał:

Ot

Ot zwykła odpowież defeszysty który nie potrafi zająć stanowiska  obywatela w chwili zagrożenia. Tak Polska w łapkach wnuczka banderowców ukierunkowana od Smoleńskich czasów nienawiści do ruskiego stoi na  skraju wojny. Na Pohybel Banderowskiej Upadlinie saterowanej przez zacjhodnie siły imperialistyczne.

już pytałem, ale nie napisałeś.

ma Polska jakich przyjaciół?

Opublikowano

Bardzo prawdziwe 

8 minut temu, Pafnucy napisał:

Może Madagaskar 🤔

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

odpowiesz na moje pytanie???

W kwestii zamachu tak jak i prawa do aborcji jestem neutralny , może inaczej jestem za a nawet przeciw . 

Macierewicza nie na widzą nie za tzw. kłamstwo Smoleńskie tylko za teczki .

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Macierewicz nie na widzą nie za tzw. kłamstwo Smoleńskie tylko za teczki .

Zebyś Ty wiedział za co sukinkota nienawidzę.😂

Opublikowano
many13 napisał:

Dwa dni nie oglądałem k*órwowizji  ale przed chwilą te pajace podnieśli mi ciśnienie twierdząc wb kór**wizji że UPAdlińce to niewiniątka i kwalifikują się do nagrody Jobla. Jako zwykły zapie*rdalacz o kawałek papu  nie wiem w którą stronę mam się obrócić  żebym przyjeba**ł z efektem docelowym tych sprzedawczyków syjoinistycznej hegenomii  na  Nowogrodzkiej. Ludziska mam znajomych którzy teraz na poligonie w Nowej Dębie rychtują się na ruskich. . Propaganda nagoniona za rzekome 12 lat temu nieudolne pisdowskie  lądowanie w Smoleńsku a obciążające ruskich wciąż jest na topie. Ta propaganda ciągle trwa jakby była wczoraj  a docelowo jest wywołanie wojny z Putinem.

Moi znajomi już byli na urlopach z tej wojny. Kto to Ci wymyśla? Maniek?

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

W kwestii zamachu tak jak i prawa do aborcji jestem neutralny , może inaczej jestem za a nawet przeciw . 

tak myslałem. wiesz jak to wygląda, ale głupio napisac.    rozumiem...

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

Czy nasza ojczyzna ma jakiś p;rzyjaciól ?  Najpiękniejszym prezentem, który możemy dostać jest przyjaciel. Który jest, który daje obecność do którego mamy lojalne zaufanie. Odkad jak udowadnia nasza matka historia wprowadziliśmy wraże Abrahamowe plemię w nasze granice utraciliśmy wolność, zaufanie sąsiedzkie i przyjaciół. Zastanówmy się dlaczego. Otóż te wraże plemię drążyło nas jak robak owoc od środka. Wywoływało konflikty wewnętrzne , zamieszania w Sejmnikach dokładnie jak w dzisiejszych czasach. Rzeczypospolita czasów XVI  wiecznych za sprawą tego plemienia z wiekiem na wiek chyliła się do upadku. Mamy dzisiaj rzecz oczywistą żadnego Polaka w Knesecie na Nowogrodzkiej.

Opublikowano (edytowane)

Czy nasza ojczyzna ma jakiś p;rzyjaciól ?  Najpiękniejszym prezentem, który możemy dostać jest przyjaciel. Który jest, który daje obecność do którego mamy lojalne zaufanie. Odkad jak udowadnia nasza matka historia wprowadziliśmy wraże Abrahamowe plemię w nasze granice utraciliśmy wolność, zaufanie sąsiedzkie i przyjaciół. Zastanówmy się dlaczego. Otóż te wraże plemię drążyło nas jak robak owoc od środka. Wywoływało konflikty wewnętrzne , zamieszania w Sejmnikach dokładnie jak w dzisiejszych czasach. Rzeczypospolita czasów XVI  wiecznych za sprawą tego plemienia z wiekiem na wiek chyliła się do upadku. Mamy dzisiaj rzecz oczywistą żadnego Polaka w Knesecie na Nowogrodzkiej.

no dobra.       czyli sam jesteś?

nie sądzisz że to odrobinę dziwne jest???

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
mirro napisał:

Ot zwykła odpowież defeszysty który nie potrafi zająć stanowiska  obywatela w chwili zagrożenia.

Bo trza się w ciszy zbroić, Taka męska powinność. A co się tam dzieje N. Dębie pozostaw do wiadomości swojej .

Ja cierpie dolę. Od 30 lat na poligonach w całej Polsce ćwiczy się wojnę z ruskimi a ten amerykę odkrył. Czekaj, tera mu rozwalę banię - Całe Drawsko jest najęte przez kowbojów i żaden uj z dowolnego kraju niema prawa tam podejść. Leśniczy już dawno się rozpękł ze złości. A tam ciekawe sprawy się robi....

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no dobra.       czyli sam jesteś?

nie sądzisz że to odrobinę dziwne jest???

Słuchaj na przyjaciół pracuje się całe życie Czy ja ich mam. Czy mokę skrzyknąć paru gośći i wydać komendę jedziemy? Miałem takich z czasów młodości -m pracy na grubie - czy potrzebuję ich teraz?

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Ja cierpie dolę. Od 30 lat na poligonach w całej Polsce ćwiczy się wojnę z ruskimi a ten amerykę odkrył. Czekaj, tera mu rozwalę banię - Całe Drawsko jest najęte przez kowbojów i żaden uj z dowolnego kraju niema prawa tam podejść. Leśniczy już dawno się rozpękł ze złości. A tam ciekawe sprawy się robi....

I co te jamerykańskie cowboje myślą że są u siebie  - to zwykłe okupanty taki sam wróg dla mnie jak ruski czy upadliniec. Polska to jest nasze terytorium i nie potrzebujemy tu najemników - wara i basta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v